Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

juznjak>
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la juznjak> » 08 jul 2013, 17:43

Raul je najbolji u to nema diskusije .
Villa je samo bolji strijelac u repki furije ,sve ostalo je na strani Raula.
Raul je igrac s najvise golova za Real Madrid. Nije rijec o bilo kakvom klubu ili ligi vec najvecem klubu na svijetu te o drugoj najboljoj ligi u Europi povijesno gledano iza kalcija ;)

Znamo kakv je trag ostavio u LP gdje je najbolj strijelac te igrac s najvise nastupa. U svakom slucaju ,dobro je sto oba imaju neke veze s Atleticom ;) :mrgreen:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 jul 2013, 17:44

Kakav pad u karijeri.Igrao za velike timove poput Valencije i Barce,pa onda ode u Atletico :roll: :mrgreen: .Salim se naravno,neka je sa srecom Villi.Izabrao je pravi klub za nastavak karijere 8-)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 jul 2013, 17:56

Ok mi je transfer, samo sam prizeljkivao da zaigra u Engleskoj, da kilavim englezima pokaze kako se trpaju golovi! 8-)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 08 jul 2013, 18:24

Odlicno rijesenje mislim da ce Villa trpat ove sezone samo da bude zdrav,dokle je doslo to sa Demichelisom.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 08 jul 2013, 18:45

Sjajan posao Atletica. 8-)
Ima Villa jos toga za ponudit.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 jul 2013, 18:59

Villa ponovo simpatican. 8-)
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 jul 2013, 21:10

Atletico jači nego prošle sezone,mogli bi vi biti drugi iza nas :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 08 jul 2013, 21:17

Villa u svom prvom nastupu bombardira svoje bivse lobotomce budimo realni.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 jul 2013, 21:25

RickBlaine je napisao/la:Villa u svom prvom nastupu bombardira svoje bivse lobotomce budimo realni.
Budimo realni prije ce biti ovaj rifle shot iza Lopezovih ledja, pardon iza Ikera. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 08 jul 2013, 21:27

Normalno da ce biti. Mislim da je od aktivnih igraca uz Midzeta, Villa najvise trpao Madridu. Samo je problem sto ce trebati ostati jos nekih 13,14 godina da bi dozivio novu pobjedu :mrgreen:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 08 jul 2013, 23:25

Izgleda da je kontaktirna Fiorentina u vezi Jovetica.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 jul 2013, 11:24

juznjak> je napisao/la:Sada se opet spominje Villa. Recimo da nemam nista protiv da dodje ukoliko bi to bilo za neku cifru od 10 miliona
:mrgreen: Kakva krađa na kraju ispala.Odličan transfer,nisam to očekivao.

Ajde uzet sad Jovetića samo da ga u Juventusu ne moram gledat. :mrgreen:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 09 jul 2013, 11:35

SiamoNoi je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Sada se opet spominje Villa. Recimo da nemam nista protiv da dodje ukoliko bi to bilo za neku cifru od 10 miliona
:mrgreen: Kakva krađa na kraju ispala.Odličan transfer,nisam to očekivao.

Ajde uzet sad Jovetića samo da ga u Juventusu ne moram gledat. :mrgreen:
:D :mrgreen:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 jul 2013, 12:15

Ma zaboravite Jovu . Fiore trazi za njega 30 miliona,dok Atleti na raspolaganju ima jos nekih 20 -tak miliona za transfere.
Soe,da ti se nije ucinilo da atleti trazi Ljajica a ne Jovetica ? :mrgreen:
Navodno Fiorentina zeli Asenja a suska se da bi Asenjo mogao dio deala za Ljajica . Navodno je Atleti ponudio 7 mil eura +Asenja sto je Italijanimna vrlo privlacna opcija 8-) . Bilo bi odlicno da se ovo realizuje .

Villa nije imao tretman u Barci kakav je zasluzio : nije igrao zbog osrednjih igraca kao Alexis. Jos su sada doveli Neymara . Za je morao otici Villa .

Dolazi Mundijal i Villa ce uraditi sve da zaigra na njemu .

Nije isti da ti je trener Tito ili Simeone. Kod Simeonea ce igrati jako,bolji je motivator i na kraju krajeva trener.

Kada bude vidio kako je igrati za Atleti, kako ljudi osjecaju dres i grb ,i vidi da ga navijaci podrzavaju ,igrat ce iznad svojih mogucnosti .

Star je kao Ibrahimovic ,sa 31 godinom moze napraviti jos mnoge velike stvari . Imas i primjera gdje stariji fudbaleri razvaljuju u LP i domacim ligama.

Prakticno su ga ukrali za smijesnu cifru . Jos je odbijao bolje ponude da bi zaigra u Atelticu (Totanham,Arsenal i Fiorentina), tako da je zahvaljujuci njemu ostalo ostalo para za Diega ili Ljajica . Sto se mene tice ,perfektan transfer :mrgreen: .

I da,Demichelis bi mogao potpisati vec danas . :D
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 09 jul 2013, 12:19

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 09 jul 2013, 13:30

Nije mi se ucinilo Ljaljic je vec preso u Milan ja mislim.

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 09 jul 2013, 18:22

Atletico novu sezonu Primere otvara protiv Seville na Pizjuanu, a superkup protiv Barce se igra 21.8, prva utakmica na Calderonu, a uzvrat 28.8. na Nou Campu. :)
Villa odmah za trofej protiv Barce.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 jul 2013, 12:26

Joel otisao u Everton za 4,5 miliona eura :o . Dobar je novac dobio Atleti, i , sto je jos bolje ...Atleti imao pravo da ga otkupi u naredne dvije godine za slicnu sumu . Joel je potencijal ala De Gea,a Everton je klub gdje moze u potpunosti pokazati potencijal . Ko zna...mozda i taj Jovetic bude neka Bomba transfer s obzirom da su do sada potrosili na pojacanja 6-7 miliona. Uglavnom ,nema izgovora da se ne dovede neki dobar ofanzivni vezni .

Navodno pregovori sa Demichelisom jos traju . 8-)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 jul 2013, 12:08

slika

Steta samo sto ce potpisati na jednu sezonu posto je dobar igrac,i kao zamjena nudi mnogo vise garancije nego Cata.   Ima kvalitetu i iskustvo. Dovoljno za mene 8-) . Prosle sezone je bio jedan od najboljih stopera uopste u Evropi (racunam i ligu i LP)  . Odbrana je fakat predobro pokrivena . Jedino sto me zabrinjava je to da Leverkuzen zeli platiti klauzulu od Manquilla . Ona iznosi negdje oko 5-6 miliona sto nije nikakva prepreka za klub koji igra LP.
A Manqillo je odlican igrac koji konstantno napreduje .Moze izrasti u jednog vrhunskog beka . Prosle sezone je odusevio,kao i na ovom SP za igrace do 20 god. Ne smiju ga pustiti niposto . Btw,svaka cast Camineru i Choli na tome kakvu ekipcinu prave s malo ulaganja. Jos samo da dovedu Diega i cijeloj Evropi ima da se tresu gace slika

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 11 jul 2013, 14:56

Dobar posao Atletica, skoro za džaba dovesti dva vrhunska igrača, bit ce sjajan napad Villa i Diego Costa ce trpat mreže nadam se, odlazak Falcaa se neće ni osjetiti. :)

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.