BH klubovi u Evropi 2013/14
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Evropi 2013/14
dojam u evropi ,da malo razbijemo monotoniju,ima slicnosti
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Inače sta bi sa onom žalbom, ili ti ga pismom uefi u kojoj borac obrazlaže svoju situaciju

Na ovoj temi treba uvest da je se strogo pridrzava. Dakle, nastupi u Europi ove sezone. PL, prethodne sezone, buduce sezone i ostala sra*a da ne postoje, jer kad netko fula jedan post zareda se nekoliko stranica nepotrebnih komentara koji nama koji smo ovdje zbog teme vec idu na zivce.
- Armageddon2012
- Kontakt:
ajd,onda da se vratimo na temu....po meni je glavni problem željezničarovih debakala u evropi to što oni ne znaju igrati bunker...amar teži ofanzivnoj igri u ligi i protiv svih protivnika igru postavlja jako visoko,i kući i u gostima....ovdje kod nas to prolazi,jer ostali timovi nemaju kvalitet da kazne taj visoki izlazak i presing(a ima i nesebičnu pomoć sudija u skoro svakoj utakmici)...ali za evropu,on nema ni izbliza igrače za tako nešto,jer tamo igraju ozbiljniji momci...a ne može se na silu igračima na treninzima usaditi da odjednom krenu igrati bunker...
ili,ako hoćete ovako....koliko god glupo zvučalo,mislim da bi u plzenu dosta bolje prošao travnik,nego željezničar!
ili,ako hoćete ovako....koliko god glupo zvučalo,mislim da bi u plzenu dosta bolje prošao travnik,nego željezničar!
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 09 jul 2013, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da je dobra taktika izgubiti sluzbeno utakmicu, npr. zakljucati se u svlacionicu i ne izaci na drugo poluvrijme.
Samo 3:0!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Odlično zapažanje, slažem se upotpunosti.Armageddon2012 je napisao/la:ajd,onda da se vratimo na temu....po meni je glavni problem željezničarovih debakala u evropi to što oni ne znaju igrati bunker...amar teži ofanzivnoj igri u ligi i protiv svih protivnika igru postavlja jako visoko,i kući i u gostima....ovdje kod nas to prolazi,jer ostali timovi nemaju kvalitet da kazne taj visoki izlazak i presing(a ima i nesebičnu pomoć sudija u skoro svakoj utakmici)...ali za evropu,on nema ni izbliza igrače za tako nešto,jer tamo igraju ozbiljniji momci...a ne može se na silu igračima na treninzima usaditi da odjednom krenu igrati bunker...
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Najzaljivije je da nasi klubovi u Evropi nemogu ni prodati vise utakmice za fine pare, jer protivnici svakako znaju da ce ih proci bez problema. Bezvezni klubovi kao Celik iz Niksica ili Maribor jedva cekaju da dobiju protivnika iz nase lige jer imaju zagarantovam prolazak, ne samo da takvi timovi pobjede nase, nego ih izomalovazavaju sa par komada u mrezi. 
- Armageddon2012
- Kontakt:
sad razmišljam koji bi se naš klub najmanje izblamirao za 7 dana u plzenu,i skoro sam siguran da je to baš tvoj čelik....vlado je doktorirao tu markaciju,skauting utakmice,defanzivu...tip trenera koji nikad ne gubi ubjedljivo,igru zasniva na zatvaranju svih prilaza svom golu,a u napadu čeka pravu situaciju...
znam da nije neki pokazatelj,ali borac je u šampionskoj godini sa njim primio samo 13-14 golova,taj rekord ne vjerujem da će ikad biti oboren..!
i od toga,dva u onoj zajebanciji na proslavi protiv leotara,a 3 u prvom kolu protiv širokog,prije nego je preuzeo borac...preuzeo je ekipu u drugom kolu!).
znam da nije neki pokazatelj,ali borac je u šampionskoj godini sa njim primio samo 13-14 golova,taj rekord ne vjerujem da će ikad biti oboren..!
i od toga,dva u onoj zajebanciji na proslavi protiv leotara,a 3 u prvom kolu protiv širokog,prije nego je preuzeo borac...preuzeo je ekipu u drugom kolu!).
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 09 jul 2013, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/meditera ... bih/107671" onclick="window.open(this.href);return false;
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma nije ti to nikakav pokazatelj,on je tu bio u nekoj ad-hoc komisiji i uletio mjesto husrefa koji inače selektira i vodi tu mediteransku ekipu.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja, koji sam magistrirao, ne bih imao problema preci u novu firmu i isti dan pokazati sta znam... Markiranje, taktika, optimizacija igraca (koji su kvalitetni jer su dio reprezentacije) su dio njegovog posla za kojeg tvrdis da je doktorirao...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Armageddon2012
- Kontakt:
pa dobro,kako onda tumačiš da je sa borcem u 29 kola primio 11 golova??!!
a u 4 utakmice protiv želje i sarajeva-nijedan!
a ista je odbrana kao i ovu prošlu sezonu,stupar,vule,žarić,boka...
maribor bezvezan tim ?dinoze je napisao/la:Najzaljivije je da nasi klubovi u Evropi nemogu ni prodati vise utakmice za fine pare, jer protivnici svakako znaju da ce ih proci bez problema. Bezvezni klubovi kao Celik iz Niksica ili Maribor jedva cekaju da dobiju protivnika iz nase lige jer imaju zagarantovam prolazak, ne samo da takvi timovi pobjede nase, nego ih izomalovazavaju sa par komada u mrezi.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Maribor dobar tim? Pola Evrope strijepi od njega ili?ZZtop10 je napisao/la:maribor bezvezan tim ?dinoze je napisao/la:Najzaljivije je da nasi klubovi u Evropi nemogu ni prodati vise utakmice za fine pare, jer protivnici svakako znaju da ce ih proci bez problema. Bezvezni klubovi kao Celik iz Niksica ili Maribor jedva cekaju da dobiju protivnika iz nase lige jer imaju zagarantovam prolazak, ne samo da takvi timovi pobjede nase, nego ih izomalovazavaju sa par komada u mrezi.
Pogledaj rezultate u evropi posljednjih par godina černobilac 
DRUG NEBI TI PUNCA
Ispadas smijesan, Vlado je s ovom ekipom poceo raditi 10-ak dana pred ovu utakmicu. Za to vrijeme se moze napraviti otprilike nista.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja, koji sam magistrirao, ne bih imao problema preci u novu firmu i isti dan pokazati sta znam... Markiranje, taktika, optimizacija igraca (koji su kvalitetni jer su dio reprezentacije) su dio njegovog posla za kojeg tvrdis da je doktorirao...
dinoze, pola Evrope strepi od odlicnog tima. Dobar tim igra grupnu fazu EL. Celik Niksic je bezvezan tim.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sta je sa Osimom, kada smo duplu osvojili primili smo 15 golova u 29 kola, jel i to tumacis da nas trpaju ???Armageddon2012 je napisao/la:pa dobro,kako onda tumačiš da je sa borcem u 29 kola primio 11 golova??!!
@gollum preskoci ako ne mislis biti kulturan...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Uvijek isti film sa istim glumcima 
U pravu je čovjek, priča o razlici u kvaliteti može se 15 golova u 29 kola u premijer ligi sa napadačkom taktiom jer ste kvalitetniji i višestruko od nekih timova, ali ne može protiv jakih evropskih ekipa koje su od vas kvalitetnije.Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta je sa Osimom, kada smo duplu osvojili primili smo 15 golova u 29 kola, jel i to tumacis da nas trpaju ???Armageddon2012 je napisao/la:pa dobro,kako onda tumačiš da je sa borcem u 29 kola primio 11 golova??!!
@gollum preskoci ako ne mislis biti kulturan...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
I da cujem sta su napravili? Dokle su dosli? Nista taj tim nije uradio i na kraju jednog Zelju koji je bio sila nekada pordere kao dijete veselu svesku.bagrcavi je napisao/la:Pogledaj rezultate u evropi posljednjih par godina černobilac
Ali dobro sve zavisi kako ko gleda na uspjeh, tebi je uspjeh ako neko prodze u grupnu fazu Eurolige pa ga onda nakantaju u grupi. Za mene to nije uspjeh nego samo blamiranje.
Realno ko to u Evropi gleda kvalifikacije u Euroligu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.