Do utakmice je ostalo jos malo vise od mjesec dana. Vrijeme je da malo procaskamo i ovoj tekmi.
Ja licno se nadam da cemo vidjeti bar 2 nova imena, i to Bicakcic i Husejinovic. Kolike su sanse neznam ali po meni su obadvojica zasluzili poziv.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
na klupi zadnji zdesnaEdol je napisao/la:Na kojoj poziciji vidiš Husejinovića?
Kao zamjenu Misimovicu ili Pjanicu u drugom poluvremenu. Definitivno bi trebao dobiti sansu da se pokaze koliko moze da doprinese u reprezentaciji.Edol je napisao/la:Na kojoj poziciji vidiš Husejinovića?
Otišao u Dynamo Dresden, nije se naigrao, što zbog povreda, što zbog ( ne ) kvaliteta. Ima par dana je bila neka info o njemu da će napustiti Dresden ako se ne varam.Edol je napisao/la:Kad smo već kod toga, iz kojeg razloga se odustalo sa Subašićem? Sjećam se da je bio dobar na debitovanju, pa se izgubio. Možda je mogao napraviti bolju karijeru da je imao više poziva.
U Belgijskoj je prvoj ligi,Leuven.zizu1991 je napisao/la:Otišao u Dynamo Dresden, nije se naigrao, što zbog povreda, što zbog ( ne ) kvaliteta. Ima par dana je bila neka info o njemu da će napustiti Dresden ako se ne varam.Edol je napisao/la:Kad smo već kod toga, iz kojeg razloga se odustalo sa Subašićem? Sjećam se da je bio dobar na debitovanju, pa se izgubio. Možda je mogao napraviti bolju karijeru da je imao više poziva.
Olimpik odlucuje i Gracic a ne Dinamo,jer je jos njihov igrac.zizu1991 je napisao/la:Da Bog da se on naigrao u Leuvenu koji je sredina tabele. Samo, nije mi jasno, kako to da puste igrača, koji je, kako ti reče igrao " sasvim slučajno " najvažnije utakmice sezone ?
Možda dobra klupska politika ? Ne bih rekao.
Head je napisao/la:Amerikanci su odlicna reprezentacija.Pravi ispit za nasu odbranu,igraju napadacki fudbal i to ce odlicno doci da vidimo kako se snalazimo na terenu kada protivnik napravi presing.Do sad smo vecinom igrali protiv bunkera tako da smo komotno i mogli igrati bez zadnje linije..
Naravno Said i Bicakcic su pod moranje.
To ti samo kaziva koliko su oni zapravo računali na njega. Igrač je bio u njihovim redovima godinu dana i nisu mu ponudili ugovor.harishp je napisao/la: Olimpik odlucuje i Gracic a ne Dinamo,jer je jos njihov igrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.