Evo citam Trumic ode za Banovice,steta sto ga nismo uspjeli dovesti u Slobodu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mujkic je ostavio veliki trag i u Bihaću, sigurno jedan od postovanijih igraca sa strane u zadnjih 10. godina. Gdje god da zavrsi ta ekipa je dobila prije svega velikog covjeka, a onda i golmana.harry_90 je napisao/la:Bilo bi dobro kad bi nam Mujkica vratili na gol,tad bi nam zadnji dio bio jos jaci sa njim..
Evo citam Trumic ode za Banovice,steta sto ga nismo uspjeli dovesti u Slobodu
Pa dobro vam je lik rekao, većina vas lupa tu opasno promašene stvari, a ne ide tamo, pa onda kad dobro nalupate i priča ode u desetom pravcu tražite info od onih koji su upućeni. Ako neko nije u stanju da prati trenažni proces, taj isti ne bi trebao da lupa informacije koje je čuo u čaršiji a nije sam mogoa da provjeri na treningu.ultrasstyle_tz je napisao/la:i opet ti nista korisno ne rece, osim sto se pohvali da si vjerovatno bio na treningu...ako se ja krenem hvalit dje sam sve bio i sa kojim generacijama Slobode dje cemo stat... ali opet nece ljudi saznat sto nas zanima: jel Mirhad, jel se koje dijete pokazalo tu, jer Brckalic potpisao, kakav je Hasanovic i Fejzic i tako dalje.... tako da nista necemo dobit..
ako neko ode na tekmu ili trening nek prenese ljudima, a ne da se qrci dje je bio. Ima nas koji vise ne mozemo toliko cesto dolazit i sta to znaci da ne trebamo znat. Umjesto da lijepo fino kazes bio-nije bio ti nas sad ovdje uvuce u raspravu totalno nepotrebnu da bi se pohvalio da si bio na treningu...Dado de ti reci dje si ti sve bio pa cu i ja poslije tebe.
Nazovi Karica (trenera) pa ga pitaj, jbg ovdje niko nije strucnjak da bi znao da li ce biti u prvoj postavi, taj Brckalic mi je nepoznanica, nit znam jel dobar il nije.Benjo_AFC86 je napisao/la:Hoće li Brčkalić imati mjesta u prvoj postavi?
Dok je igrao za Gradinu bio je vise nego smijesan, nije grijesio da kazes kriv za golove al nije ni napravio nesto, lakse da bude popunjavao broj od 11 igraca, al moze igrat prvu ligu,jer takvi su vecina.fukara87 je napisao/la:Nazovi Karica (trenera) pa ga pitaj, jbg ovdje niko nije strucnjak da bi znao da li ce biti u prvoj postavi, taj Brckalic mi je nepoznanica, nit znam jel dobar il nije.Benjo_AFC86 je napisao/la:Hoće li Brčkalić imati mjesta u prvoj postavi?
Aj Make ne seri svega ti. Ima ovdje još ljudi koji donose "ekskluzive" i to fino podjelimo sa ostalima.Skojevski je napisao/la:Oj de nemojte se provaljivat vise, otidjite nekad na trening i vidite ko je tu.
Nije objavljeno jos 10 igraca sto su tu trenutno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.