AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- korisnikforuma
- Kontakt:
Re: AS Roma
Ako ništa, Gilardino je zabio više golova iz igre nego Totti 
Bravo,svaka čast, aplauzkorisnikforuma je napisao/la:Ako ništa, Gilardino je zabio više golova iz igre nego Totti
- korisnikforuma
- Kontakt:
Ne, ovo je stvarno istina, otiđi pa vidi 
-
Evil Genius II

nakon 9 sezona, 49 golova, 26 asistencija i 23000 minuta odigranih za romu perrotta se odlucio povuci.
sve najbolje legendo.
-
Evil Genius II
http://www.football-italia.net/35935/re ... golan-deal" onclick="window.open(this.href);return false;
zanimljivo
zanimljivo
Poslije je ovo demantovano,predsjednik Kaljarija je i sluzbeno odbio ponudu Rome,zeli lik 15 milki mi ponudili 10 i dva mlada igraca,vidjecemo sta ce jos biti mozda se nekako i nagodimoEvil Genius II je napisao/la:http://www.football-italia.net/35935/re ... golan-deal
zanimljivo
Benatia i sluzbeno igrac Rome tako bar pise hehe
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
Evil Genius II

svaka cast DDRu, uvijek je jedan od najboljih u repki i sasvim zasluzeno je uzeo svoje mjesto u najboljih 11 prvenstva. ali ono sto pokazuje sljedeca slika je nesto sto smo svi znali i to je ono sto treba biti prioritet novog trenera - kako izvuci najbolje iz svog najboljeg igraca tj kako uciniti to da DDR odigra za romu onako kako igra za repku?

cini mi se da su rudi i sabatini na dobrom putu da otkriju odgovor na gore postavljeno pitanje jer profil veznjaka sa kojima se dovodimo u vezu je upravo onaj koji ce DDRu skinuti ogroman teret sa ledja s obzirom da se radi o igracima koji su bradley/florenzi/tachtisids u jednom, a upravo su se ova trojica bez previse uspjeha smjenjivala kao DDRovi partneri u veznom redu prethodne sezone. naravno, od velike vaznosti ce biti i taj treci veznjak cije mjesto ce po svemu sudeci preuzeti pjanic. mislim da je konacno doslo vrijeme da miralem odigra onako kako to svi ocekujemo od njega jer ako to ne uradi pod garciom onda ne znam kad ce . . . sto se tice odbrane pomalo sam zabrinut jer mislim da nam fale dva dobra beka (sa obje strane) ali od toga zasad nista. ekipa za 10 dana ide na pripreme i bilo bi idealno da odu kompletni tako da se nadam da ce sabatini pozavrsavati sve poslove koje ima do tada.
i kao po obicaju prolaze dani, i dani, i dani, a roma još zvanicno nikog nije dovela, lafo potpisali golmana, pa onog stopera iz udinezea, pa haman prodali osvalda,,,a od svega toga još ništa, osim lobont produzio ugovor,vauu
nema potpisa
-
Evil Genius II
polahko . . . hica je sejtanski pos'o.
http://www.sportklub.info/osvaldo-prela ... ester-siti
ajde city budi drug, uradi i za nas šta korisno
ajde city budi drug, uradi i za nas šta korisno
nema potpisa
-
Evil Genius II
odbila roma 14 miliona € za osvalda.
hoce sabatini da uzme sto je vise moguce ali bojim se da se ne zezne pa nam pablito ostane u klubu.
inace, nekih 30ak ljudi se skupilo da doceka igrace pred pocetak priprema. svi su izvizdani osim tottija i ovih mladih romanista (romagnoli, florenzi). bilo je par zanimljivih transparenata a meni najdrazi je upucen sabatiniju i fenucciju (koji je neki K u upravi) 'gdje su vam salovi lazia, da ih niste zaboravili kod kuce'
ludnica. samo u rimu.
hoce sabatini da uzme sto je vise moguce ali bojim se da se ne zezne pa nam pablito ostane u klubu.
inace, nekih 30ak ljudi se skupilo da doceka igrace pred pocetak priprema. svi su izvizdani osim tottija i ovih mladih romanista (romagnoli, florenzi). bilo je par zanimljivih transparenata a meni najdrazi je upucen sabatiniju i fenucciju (koji je neki K u upravi) 'gdje su vam salovi lazia, da ih niste zaboravili kod kuce'
ludnica. samo u rimu.
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
neka malo
sad nek mu proradi bosanski inat i nek odigra extra sezonu, da se iskupi za onu debilnu izjavu koju je dao
sad nek mu proradi bosanski inat i nek odigra extra sezonu, da se iskupi za onu debilnu izjavu koju je dao
nema potpisa
Ja sam posto' nestrpljiv vezano za Romina pojačanja, kad će više doći neko od ovih brojnih imena što su se povezivali s klubom 
-
Evil Genius II
benatia je danas bio sa ekipom a procitah da je i trenirao, medjutim, zasto njegov transfer jos uvijek nije ozvanicen pojma nemam. jucer su rekli da ce biti jutros, jutros su rekli da ce biti veceras, veceras ce odgoditi za sutra

sto se ostalih tice, znam da smo odustali od nainggolana jer cellino zeli iskljucvio 15 miliona u kesu sto sabatini nije spreman platiti. i neka nije jer ne radi se o tommasiju nego o **** nainggolanu. sto je najbitnije u potrazi smo za veznjakom i vjerujem da ce nam taj igrac biti ponajbolje pojacanje ovog mercata.

sto se ostalih tice, znam da smo odustali od nainggolana jer cellino zeli iskljucvio 15 miliona u kesu sto sabatini nije spreman platiti. i neka nije jer ne radi se o tommasiju nego o **** nainggolanu. sto je najbitnije u potrazi smo za veznjakom i vjerujem da ce nam taj igrac biti ponajbolje pojacanje ovog mercata.
Zapelo je zato sto se u to sada i Pariz umjesao a i neki su problemi u vezi prelaska Nike Lopeza i Verea u Udine.
Strootman iz Psv-a jako blizu prelaska u Romu,izgleda da je to sve gotovo,Roma dala 15 miliona sto je uprava Psv-a na kraju prihvatila i ako je na pocetku trazila 18 miliona.
Strootman iz Psv-a jako blizu prelaska u Romu,izgleda da je to sve gotovo,Roma dala 15 miliona sto je uprava Psv-a na kraju prihvatila i ako je na pocetku trazila 18 miliona.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
-
Evil Genius II
meni to za strootmana nekako predobro zvuci da bi bilo istinito. znam da je united bio zagrijan za njega jedno vrijeme, pa onda milan i ovi instant velikani tipa psg ili monaco tako da ne vidim razlog zasto bi igrao za malu, siromasnu romu. ukoliko ipak dodje, nas vezni red ce predobro izgledati na papiru i na rudiju je da to uigra:
pjanic - ddr - strootman
pjanic - ddr - strootman
Čini mi se da je vrijeme da Totti preseli na klupu i da ulazi zadnjih 20-30 min. Izgleda da ce tako i biti s obzirom da Garcia igra s klasincnim krilima npr. gervinho-destro-lamela,tako da nevjerujem da ce tottija na LW staviti, a vezni red npr. strotman-ddr-pjanic. U ovakvoj formaciji nema mjesta za tottija, jedino da totti igra umjesto pjanica, ili da igra klasicnog spica kao prije 5god.
-
Evil Genius II
razgovor izmedju sabatinija i fenuccija je snimljen i izbacen u javnost nakon sto je jedan od njih dvojice zaboravio prekinuti vezu sa asroma radio stanicom.
http://www.asromaradio.it/audio/saba-roma1.mp3" onclick="window.open(this.href);return false;
dakle, naredili su osvaldu da treninge zapocne jos jucer sa ekipom (a ne u petak kada planira doci) kako bi pretrpio uvrede navijaca te na taj nacin prihvatio ponude koje ima umjesto sto ceka onu najbolju jerbo je sabatini ocajan u zelji da ga proda. dalje, fenucci je rekao da je DDRova plata problem te da ce ga pokusati prodati a ako ne bi uspjeli prodace ovog malca jer mali moze donijeti 25 miliona u klub (marquinhos).
nedostaje mi rosella

s obzirom da trazimo to lijevo krilo cisto sumnjam da ce totti igrati na toj poziciji tako da ga vidim ili u vrhu napada (s obzirom da imamo samo destra i borriella na kojeg nemam pojma da li se ozbiljno racuna) ili kao dzokera sa klupe.
http://www.asromaradio.it/audio/saba-roma1.mp3" onclick="window.open(this.href);return false;
dakle, naredili su osvaldu da treninge zapocne jos jucer sa ekipom (a ne u petak kada planira doci) kako bi pretrpio uvrede navijaca te na taj nacin prihvatio ponude koje ima umjesto sto ceka onu najbolju jerbo je sabatini ocajan u zelji da ga proda. dalje, fenucci je rekao da je DDRova plata problem te da ce ga pokusati prodati a ako ne bi uspjeli prodace ovog malca jer mali moze donijeti 25 miliona u klub (marquinhos).
nedostaje mi rosella

+1Alen1987 je napisao/la:Čini mi se da je vrijeme da Totti preseli na klupu i da ulazi zadnjih 20-30 min. Izgleda da ce tako i biti s obzirom da Garcia igra s klasincnim krilima npr. gervinho-destro-lamela,tako da nevjerujem da ce tottija na LW staviti, a vezni red npr. strotman-ddr-pjanic. U ovakvoj formaciji nema mjesta za tottija, jedino da totti igra umjesto pjanica, ili da igra klasicnog spica kao prije 5god.
s obzirom da trazimo to lijevo krilo cisto sumnjam da ce totti igrati na toj poziciji tako da ga vidim ili u vrhu napada (s obzirom da imamo samo destra i borriella na kojeg nemam pojma da li se ozbiljno racuna) ili kao dzokera sa klupe.
odlicnog fudbalera ce Roma dobitiAccording to PSV’s director, Marcel Brands, Roma are only a few details away from signing Kevin Strootman!
[youtube][/youtube]
Iako za sad' ne izgleda tako moglo bi ovo ljeto biti izuzetno turbulentno za Romu. Moglo bi se lako ostati na Tottiu i Destru, mada bi ja volio i da od transfera Lamele nista ne bude. Lopez i Osvaldo vjerovatno out.
Inace nisam do sad' pisao na ovoj temi ali Roma mi je jedan od najdrazih klubova pa cu se sigurno u skorije vrijeme dosta aktivirati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.