Welcome home Marco.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Bitno je da je Cavani tu, jel 9-ku uzeo?adointer je napisao/la:kazu danas bilo 20 ljudi na treningu
aha..nadam se da ce se i Santon jednog dana vratit..kako mi je bilo krivo kad su njeg prodali i to zbog jonathanaTritolone je napisao/la:Kako mi je drago vidit Andreollia opet u svetom dresuTek mu je 27 godina moze on jos ispunit ono sta se od njega ocekivalo.
Welcome home Marco.
Santon je rekao da navija za Milan i da mu je zelja da se vrati na San Siro al samo sa Milanom,,tako da pisi propaloarminz je napisao/la:aha..nadam se da ce se i Santon jednog dana vratit..kako mi je bilo krivo kad su njeg prodali i to zbog jonathanaTritolone je napisao/la:Kako mi je drago vidit Andreollia opet u svetom dresuTek mu je 27 godina moze on jos ispunit ono sta se od njega ocekivalo.
Welcome home Marco.
po ovim sta se dogadja zadnjih dana mislim da su skontali da pravimo dobre igrace i da ce im sad davat vise prilike..duncan, bardi, mbaye, benassi, bessa ne daju ih osim na posudbe
Malo leva,malo desnaFG14 je napisao/la:Umocil' iko sta od ovih juventina ponekad da mi je znat'
Bolje i za nas i za vas da uzmete IsluInterista02 je napisao/la:Evo, kaze Di Marzio ako odustanemo od Isle, da se dzaba ne nadam Van der Wiel-u zbog visine plate.
Prva alternativa ce biti Daryl Janmaat iz Feynoord-a cijena mu je oko 5 milki
jest vala, da ga hoce kupit samo da nas prestanu tusit sa pricamaThorin je napisao/la:Nike je pokidao ovaj put sa opremom.. sve je vrh![]()
Citam da dobijamo oko 18 miliona godisnje od Nike-a.
Opet pocele price oko Lavezzija kad je Massimo spomenuo top igraca.. Muka mi je vise od ovih glasina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.