Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la SamoZeljo » 09 jul 2013, 14:24

Benetke je kao i svi drugi. Te price kako bi neko zelio/volio igrati za Arsenal ne znace bas nista. Isto je i za druge klubove, za neke manje za neke vise.
Fudbaleri cesto pricaju bajke o drugim klubovima i tako ostave prostora novinarima koji jedva docekaju da tog igraca povezu sa nekim klubom... I onda je to, naravno, dobra reklama za njega.
Mnogi igraci tako na sebe skrecu paznju i reklamiraju se. Tuzno je sto se to Arsenalu desava cesto. Pricaju bajke i onda kad cuju da se neko drugi za njih interesuje, usute se i ne spomenu vise nikad.
Sve i da stvarno voli Arsenal, on sebe voli vise i otici ce tamo gdje mu je bolje, ako se ukaze prilika.

O Suarezu ne treba ni sanjati. Covjek zeli napustiti i Englesku i Liverpool. Mislim da bi mogao u Spaniju ali i Bayern moze iznenaditi, prodali su Gomeza. Mogao bi to Pep srediti sa bratom, ako bude htio.
Znam da je Suarez imao zelju da igra za Barcelonu, ali kako za druge, tako i za njega vazi isto. Kad/ako ponudi neko drugi, ode on, a taj drugi klub ce da ljubi i voli, kao i sve dosadasnje u kojima je igrao.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 09 jul 2013, 15:04

beka23 je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:
beka23 je napisao/la:Arena Sport će prenosit tri meča sa Arsenalove Azijske turneje
znaš li kad ? koji dani u koliko sati i to ?
14.7. Indonezija (15:45)
17.7. Vijetnam (11:30)
22.7. Nagoya (11:30)

Samo nisam siguran za satnice ova zadnja dva meča, ovaj prvi je tačan 100%
Mislim da se protiv Vijetnama igra u 14:00, a pravit Nagoya u 12:30.
Pld W D L
38 26 12 0

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 09 jul 2013, 16:54

slika

slika
I službeno novi dresovi.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 09 jul 2013, 17:08

Liverpool striker Luis Suarez flattered by interest amid Arsenal & Chelsea links

Unsettled Liverpool striker Luis Suarez has admitted it is good to know he is still valued by teams like Arsenal, but says there have been no offers for him yet.

Suarez's future at Liverpool has been the subject of constant speculation all summer with the player not hiding his desire to leave Anfield.

It was reported that Arsenal had a bid turned down by Liverpool for Suarez, while Chelsea have also been credited with an interest in the former Ajax man.

Real Madrid are thought to be leading the chase to sign Suarez with the player's agent reported to have met Liverpool boss Brendan Rodgers and managing director Ian Ayre on Monday to discuss his future.

Liverpool are loath to lose the Uruguayan with the player thought to be keen on a move away in a bid to be playing in the Champions League.

"It's good to know that I am still valued by teams like Arsenal. Friends call me up to ask if I am moving to Chelsea, to which I laugh."
Luis Suarez
The 26-year-old insists there have been no bids for his services yet, but claims Liverpool know his intentions to leave.

"There have been no offers yet, but Liverpool know exactly what is going on and what I want," Suarez told Uruguayan radio station Sport 890.

"My agent is in charge, he knows what I want, I am resting and relaxed. I am due back in about ten days, on the 21st of July (for the friendly with Melbourne Victory)... a phone call could change everything."

On the rumours linking him with Premier League rivals Arsenal and Chelsea, Suarez said: "It's good to know that I am still valued by teams like Arsenal. Friends call me up to ask if I am moving to Chelsea, to which I laugh.

"Don't believe everything you read or hear! I am sometimes off the grid. I don't even know where my phone is sometimes."

http://www1.skysports.com/football/news/11095/8815172/" onclick="window.open(this.href);return false;

:roll:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 jul 2013, 17:17

Znači da nema ništa protiv prelaska u Arsenal. Barem toliko sam skontao, eto toliko o forumašima Liverpoola koji su dolazili ovdje da se kletu u njegovu bezuvjetnu ljubav, itekako bi on prešao u Arsenal kad bi imao mogućnost.

Eh sad druga stvar je što ga mi necemo ni za 100 godina dovesti zbog njegove cijene.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 09 jul 2013, 17:28

Marsal je napisao/la:Znači da nema ništa protiv prelaska u Arsenal. Barem toliko sam skontao, eto toliko o forumašima Liverpoola koji su dolazili ovdje da se kletu u njegovu bezuvjetnu ljubav, itekako bi on prešao u Arsenal kad bi imao mogućnost.

Eh sad druga stvar je što ga mi necemo ni za 100 godina dovesti zbog njegove cijene.

čovjek reko da je polaskan interesom arsenal a opet ovaj SZ zapeo ko mula hoće čovjek da ide pa hoće. Ko da si mu menadžer. de malo popusti brate dragi, jesi ti svima menadžera il šta već
Vođa zna.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 09 jul 2013, 17:29

Marsal je napisao/la:Znači da nema ništa protiv prelaska u Arsenal. Barem toliko sam skontao, eto toliko o forumašima Liverpoola koji su dolazili ovdje da se kletu u njegovu bezuvjetnu ljubav, itekako bi on prešao u Arsenal kad bi imao mogućnost.

Pa stvar se tu zakomplikuje ako on zatrazi da ide. Onda ne mogu oni da se cjenkaju bas, a ovi ako su vec ponudili 30 miliona (u sta sumnjam) valjda nebi bio problem dati jos 5-10?! Njegov agent svedno kaze da bi mogao otici za 35 miliona.

Ono sto je najgore jeste kleti se u igraca. Ja sam to naucio jos prosle godine. Sve su to djubrad koja gleda samo sebe a ne klub i nema zahvalnosti ni grama. Suki bi mogao ko Pussy prosle godine...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 09 jul 2013, 17:30

slika

@British Core 8-)
Vođa zna.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 jul 2013, 17:31

Ma jašta nego đubrad, ja vjerujem još samo Jack Wilshereu da ozbiljno misli ono što govori, a za ove ostale me zaboli, što se mene tiče svi mogu da idu...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 09 jul 2013, 17:32

Marsal je napisao/la:Ma jašta nego đubrad, ja vjerujem još samo Jack Wilshereu da ozbiljno misli ono što govori, a za ove ostale me zaboli, što se mene tiče svi mogu da idu...
Kod mene je i on pod lupom ali nadam se da je ko Stevo iz Liverpoola...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 09 jul 2013, 17:33

mislim da bi za 40 milja funti došao bez problema,ali nema šanse da to wenger i uprava ponude.prva ponuda je bila očito pokušaj da se real ukenja pa spusti cijenu higuianu,a oni uzmu suareza

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 09 jul 2013, 18:00

nedim1993 je napisao/la:slika

@British Core 8-)
Legacy. 8-)
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 09 jul 2013, 18:53

ONI će nas nositi akobogda do titula, Jack, Gibbo, Jenk, Ox, Theo, Aaron, istina je sigurno da su svakim danom sve bolji i bolji, ali ARSENAL moze biti prvi i sa trenutnom ekipom koju ima samo AKO bude imao srece i ako bude davao maximum.

Ali, jos ovi igraci nisu presli 25 godina sto znaci da su mladi jos uvijek ( Walcott 24, najstariji )

Znaci sa ovom sestoricom u ekipi potreban je efikasniji napadac i zadnji vezni.

wojo
jenk,mert,kosc,gibbo
dmf
ramsey,wilshere
ox,napadac,walcott/cazorla

Znaci napadac jos 1 i DMF su pozicije na kojima faletamo, ako Sanogo bude spreman za prvi tim slobodno ispred Zironje.

Samo neznam sta ce se desiti sa Artetom i Rosickyim jer ce vjerovatno igrati Arteta dmf ako ne dodje jedan a pri tome ce Aaron sjesti na klupu ako bi Cazorla, Ox i Theo igrali, i podolski je tu, znaci imamo PREVISE POLOVNJAKA, podolski, arteta, giroud, rosicky, diaby to su sve viska igraci koji samo zauzimaju prostor po meni.

Doveli smo Sanoga ali rijetke ce biti utakmice u kojima ce on igrati, kupovi valjda..

Jack, Theo, Ox, Gibbo, Aaron - SIGURNO MOGU PODNIJETI SVAKU UTAKMICU U NAREDNOJ SEZONI I IGRATI FULL.
Jenkinson - Nisam siguran, jos on ima da uci mlad je a i ko zna kakav ce Sagna naredne sezone biti..

Znaci sad se pojavljuje opcija da se ima viska igraca i to polovnjaka, Arteta, kud sa njim? gdje njega stavit? Rosicky isto tako, diaby? giroud ima sanoga al on je jedini napadac ispred podolskog, problem je sastavit formaciju dovoljno dobru da se nesto normalno desi a Arsene nikako da to poklopi i mozda je to kljuc neuspjeha.

Ja bih ovako stavio :

Wojo
Sagna, mert, kosc, gibbs
DMF
Aaron/Arteta, Wilshere
Ox/walcott, giroud/sanogo,cazorla/podolski

Znaci 1 od veznjaka necemo gledati u 1. sastavu jer wenger preferira cazorlu u sredini, znaci vjerovatno aaron na klupu ili arteta..

Ox nece prvu, mozda hoce volio bih da igra, mora vise da sazrije..
Walcott mora imati mjesto u prvih 11, podolski nemora, brzo se umara...

Cazorla, Walcott, Giroud, Jack i odbrana su NAM kljucni igraci naredne sezone AKO ovi nabrojani budu igrali extra mozemo doci do titule, SIGURNO, uz backup i DMF i kvalitetnijeg napadaca imacemo ekipu spremnu za titulu..

Iznio sam svoje misljenje iako sam u mnogim momentima drugacije pricao, mozda je sve stvar ambicije ja mislim da mozemo biti prvi naredne godine, samo se mnoge stvari moraju poklopiti.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 jul 2013, 18:56

nedim1993 je napisao/la:

čovjek reko da je polaskan interesom arsenal a opet ovaj SZ zapeo ko mula hoće čovjek da ide pa hoće. Ko da si mu menadžer. de malo popusti brate dragi, jesi ti svima menadžera il šta već
Ako iko ovdje zapinje, to si ti.
Klasicni klimoglavac koji klima glavom na sve sto mu se svidja (ili ljudima koji mu se svidjaju) a sto mu se ne svidja napada. Sjasi malo Nedime! Od tebe se ne moze disati a skoro nikad nista konkretno ne napise(natipkas). Sto je najgore, ti nikad nisi u pravu.

Suarez hoce da ide. To je svima jasno. Ako mene pitas, ja cak mislim da je mozda namjerno ugrizao Ivanovica, kako bi olaksao/opravdao transfer. Istu stvar je uradio kad je trebao ici iz Ajaxa. Ugrizao je Bakala iz PSVa.
Ja ne kazem da ce otici, kazem samo da hoce i zeli ici. Arsenal nije realna opcija.

Suareza mnogo bolje poznajem nego ti. Mislim, ne znam ga licno :D ali ga pratim godinama. Cak sam ga i uzivo gledao. Jedan mi je od najdrazih igraca danasnjice. Naravno da bi volio da dodje u Arsenal ali...

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 09 jul 2013, 19:00

15 year old wonderkid Dan Crowley, who is being called the 'next Wilshere', started training with Arsenal last week after signing from Aston Villa for £1 million. He will be a regular starter for the under-18 team.

Nije lose, tamam kad bude Jack imao 27 ovaj ce biti 21 i naravno da ce biti odlican pogon :)

slika

Suska se da je ovo treci dres, a ako nije treci dres ce nam bit onaj ljubicasti.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 09 jul 2013, 19:13

@aa23 joj jesi ti meni nekako konfuzan ocm, krenem da ti čitam post ma nema šanse da završim do kraja, vazda se okanim čorava posla :roll: ne znam što al tako je :mrgreen:
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 09 jul 2013, 19:17

sjaši ti sa glupostima pa ću i ja, eto jednostavno :mrgreen: . Čovjek reko jedno ti i dalje trubiš drugo, al dobro.
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 09 jul 2013, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 09 jul 2013, 19:18

Arteta se moze maknuti al' samo na mjesto kapitena. Nit ce ispasti iz prvih 11 nit treba ispasti.

Jedan fakt, bez obzira na ovo: Arteta je postavio rekord po broju uspjesnih dodavanja u jednoj sezoni EPL-a. Imao je najvisi postotak tacnih, ali i najvise napravljenih (rekord). A skoro sam postavlj'o mjerenje koje je pokazivalo da ih je najvise napravio prema naprijed (da mi ne bi lupali ovde).

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 09 jul 2013, 19:19

E ja stvarno onda ne znam kako to da mi više vidimo one pasove prema nazad (stoperima ili bekovima) nego te naprijed, ako ih je već fakat bilo više u odnosu na ove upućene natrag. :evil:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 09 jul 2013, 19:21

52% naprijed 48% nazad, eto ako vas zanima.
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Markinhio i 2 gosta.