Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Consigliere
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Consigliere » 09 jul 2013, 17:34

Nema od njega nista. :x
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 jul 2013, 17:36

slika

Evo i slike koja dokazuje da je jucer bio na treningu.

nedo77
Kontakt:

Post Postao/la nedo77 » 09 jul 2013, 17:43

srbijanska posla radi ovaj glavati panj

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 09 jul 2013, 17:45

Kološinac vodonoša u Šalkeu , nosi kanistere vode :lol:

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 09 jul 2013, 19:17

no rules je napisao/la:Kološinac vodonoša u Šalkeu , nosi kanistere vode :lol:
to je zato što se dobrovoljno ponudio da to odrađuje, njegov biceps nosi vodu dok mu je triceps na treningu slobodnih udaraca, inače momak je legenda, mislim na Sea
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 jul 2013, 22:18

no rules je napisao/la:Kološinac vodonoša u Šalkeu , nosi kanistere vode :lol:
Imas li sliku koja to dokazuje?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 10 jul 2013, 00:55

Stari mu kaze da nisu znali da se moraju odreci njemackog drzavljansta, da bi Sejo nastupao za BiH. :roll:
To je glupost, i oni vagaju nesto, samo ne znam sta ? On nikad nece imati mjesta kod Svaba u prvoj ekipi. To znam.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 10 jul 2013, 08:37

Goalgetter je napisao/la:Stigao je vec na trening Schalke-a jucer, tako da po svemu sudeci i nije bio u BiH. Mozda je i bio, ko ce znat..
seo zajebao i vlastitog oca :lol: al ozbiljno , on reče doć i OSOBNO u Čapljini toj djeci podjeliti tu opremu ?

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 10 jul 2013, 16:06

Zar nisu osobno i sportsko drzavljanstvo dvije razlicite stvari? E vala bas sere sa Njemackim drzavljanstvom, kao da je tamo neki sto ce kebabe po ulici prodavat pa mora o tome glavu razbijat, a ne profesionalni fudbaler koji treba da zaradi desetine miliona eura tokom karijere.

Stvarno me ovaj tip razbjesnio. Nenormalno bi nam dobro dosao u repku. Ne zato sto bi samo njega dobili, nego sto bi sa njim u ekipi uzput mogli staviti Lulica naprijed, gdje je najbolji. :x Igra jednu od najrijetkijih pozicija, gdje nam je igrace najteze nac. Bolje da nikad nije usta otvaro sa svojim lazima i nadu nam davo. Kakva TROLLCINA!!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 10 jul 2013, 17:14

jesu različite stvari, ta dva državljanstva. međutim, Kolašinac nikada nije imao bh. državljanstvo. niti sportsko, niti lično. sada da bi dobio bh. sportsko mora prvo da dobije lično. a da bi dobio lično mora se odreći njemačkog ličnog državljanstva, jer BiH i Njemačka nemaju ugovor o dvojnom državljanstvu...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 11 jul 2013, 18:34

ZgemboAdislic je napisao/la:Zar nisu osobno i sportsko drzavljanstvo dvije razlicite stvari? E vala bas sere sa Njemackim drzavljanstvom, kao da je tamo neki sto ce kebabe po ulici prodavat pa mora o tome glavu razbijat, a ne profesionalni fudbaler koji treba da zaradi desetine miliona eura tokom karijere.
Krene sa sapketom na pripreme u Ameriku i mora se peglati oko vize i ostalih stvari. Uzimanjem naseg drzavljansta samo ce otezati klubu jer ce uvijek neko trebati ici po vizu i ostala dopustenja, jer nam pasos toliko vrijedi - u vecinu drzava na planeti mozes uci jedino ako fino (vise puta) zamolis... Uz njemacki pasos mu nista ne treba, sve granice prolazi.
Bio bi veliko pojacanje za reprezentaciju, ali jos on ne moze lupiti sakom o sto u klubu i reci: sa me briga sto ce vam to stvoriti probleme, ja odustajem od Njemackog pasosa.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 11 jul 2013, 23:11

kraljttbvb je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la:Zar nisu osobno i sportsko drzavljanstvo dvije razlicite stvari? E vala bas sere sa Njemackim drzavljanstvom, kao da je tamo neki sto ce kebabe po ulici prodavat pa mora o tome glavu razbijat, a ne profesionalni fudbaler koji treba da zaradi desetine miliona eura tokom karijere.
Krene sa sapketom na pripreme u Ameriku i mora se peglati oko vize i ostalih stvari. Uzimanjem naseg drzavljansta samo ce otezati klubu jer ce uvijek neko trebati ici po vizu i ostala dopustenja, jer nam pasos toliko vrijedi - u vecinu drzava na planeti mozes uci jedino ako fino (vise puta) zamolis... Uz njemacki pasos mu nista ne treba, sve granice prolazi.
Bio bi veliko pojacanje za reprezentaciju, ali jos on ne moze lupiti sakom o sto u klubu i reci: sa me briga sto ce vam to stvoriti probleme, ja odustajem od Njemackog pasosa.
kakve probleme majke ti, pa nije org. u takvim klubovima kao u nasoj 3 ligi sjever, ne lupaj bezveze
kad je mogao Bicakcic moze i on se odreci, ali je ovde problem u tome sto on ceka da ga Svabe pozovu u A tim i da puzajuci ode na pripreme istog
bas ga je fino otac uvalio u ****, govoreci kako je on 100% nas igrac, kako dolazi u BiH na odmor itd., a mi budale vjerovali da ce se isto desiti
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 12 jul 2013, 01:12

miki_92 je napisao/la:
kraljttbvb je napisao/la:
kakve probleme majke ti, pa nije org. u takvim klubovima kao u nasoj 3 ligi sjever, ne lupaj bezveze
kad je mogao Bicakcic moze i on se odreci, ali je ovde problem u tome sto on ceka da ga Svabe pozovu u A tim i da puzajuci ode na pripreme istog
bas ga je fino otac uvalio u ****, govoreci kako je on 100% nas igrac, kako dolazi u BiH na odmor itd., a mi budale vjerovali da ce se isto desiti
Bicakcic je igrao za drugoligasa (od ove godine Bundesligasa) i njemu pasos skoro pa i ne treba, jer mu klub ne igra u Europi, jedino mu treba da preko ljeta sa klubom ode do Svicarske na pripreme ;)
Kolasinac je druga prica, igra za veci klub i sa klubom kroz Euro takmicenja proputuje dobar dio Europe.
Zivio!
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 12 jul 2013, 02:14

@kraljttbvb Ma ne kontaju oni to, eno govore na drugim temama kako je Dzeko proputovao pola evrope sa Bosanskim pasošem tako moze i Seo :lol: :lol:
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 12 jul 2013, 03:05

Ne znam kada cete ljudi shvatiti da je ovaj decko Troller , al bas... Svi oni profili po FB su lazni , ovaj decko NE zeli igrati za BiH. Sve price o tome koje se sire da on zeli igrati za BiH su lazne. Budimo malo realni on se pravi da je neka zvjezda pa pokusava da privuce paznju na sebe a posebno njemacke javnosti kako bi vrsio pritisak na selektora A reprezentacije njemacke pa i u-21. Da je ovaj decko htio da izvadi pasos i sportsko drzavljanstvo davno bi on to vec zavrsio. Ova raja iz sandzaka ga dizu u nebesa i svasta pisu o njemu a on zapravo ni jedan intervju nije dao JAVNO na TV da zeli nastupati na BiH. Novinari ko novinari njima se citav posao odnosi na nagadjanju i pogadjanju i ako su neke srece pogodit ce. Budimo realni jos jednom kazem i ptice na grani su naucile da je ovaj decko jedan obican troller i uobrazen decko i da dodje kod nas moje misljenje se nikada nece promjeniti jer njih sve zanima kako da se prodaju u reprezentaciji a ne da igraju za nju srcem.

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 12 jul 2013, 03:26

Lucryler je napisao/la:Ne znam kada cete ljudi shvatiti da je ovaj decko Troller , al bas... Svi oni profili po FB su lazni , ovaj decko NE zeli igrati za BiH. Sve price o tome koje se sire da on zeli igrati za BiH su lazne. Budimo malo realni on se pravi da je neka zvjezda pa pokusava da privuce paznju na sebe a posebno njemacke javnosti kako bi vrsio pritisak na selektora A reprezentacije njemacke pa i u-21. Da je ovaj decko htio da izvadi pasos i sportsko drzavljanstvo davno bi on to vec zavrsio. Ova raja iz sandzaka ga dizu u nebesa i svasta pisu o njemu a on zapravo ni jedan intervju nije dao JAVNO na TV da zeli nastupati na BiH. Novinari ko novinari njima se citav posao odnosi na nagadjanju i pogadjanju i ako su neke srece pogodit ce. Budimo realni jos jednom kazem i ptice na grani su naucile da je ovaj decko jedan obican troller i uobrazen decko i da dodje kod nas moje misljenje se nikada nece promjeniti jer njih sve zanima kako da se prodaju u reprezentaciji a ne da igraju za nju srcem.
covjek obasnio

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 jul 2013, 03:33

ne znam ko je onaj ćelo što je zaslužan što se Hajrović odlučio za nas, taj isti čovjek je pričao sa Seom u Nurnbergu kad su tamo gostovali i dobio je info iz prve ruke, dakle od Sea da će ovaj igrati za BiH

inače momak je legenda, mislim na Sea
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 12 jul 2013, 12:26

Ma ništa od Seje, počele pripreme, nema odmora do zime, a samim tim ni pasoša :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 12 jul 2013, 18:00

Ma zimi ce biti snijega kazu, nece moci pjehanera doci u sarajevo, znaci ni tad' nista od njega..

Nista, ima iduce ljeto..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 12 jul 2013, 18:52

Lucryler je napisao/la:Ne znam kada cete ljudi shvatiti da je ovaj decko Troller , al bas... Svi oni profili po FB su lazni , ovaj decko NE zeli igrati za BiH. Sve price o tome koje se sire da on zeli igrati za BiH su lazne. Budimo malo realni on se pravi da je neka zvjezda pa pokusava da privuce paznju na sebe a posebno njemacke javnosti kako bi vrsio pritisak na selektora A reprezentacije njemacke pa i u-21. Da je ovaj decko htio da izvadi pasos i sportsko drzavljanstvo davno bi on to vec zavrsio. Ova raja iz sandzaka ga dizu u nebesa i svasta pisu o njemu a on zapravo ni jedan intervju nije dao JAVNO na TV da zeli nastupati na BiH. Novinari ko novinari njima se citav posao odnosi na nagadjanju i pogadjanju i ako su neke srece pogodit ce. Budimo realni jos jednom kazem i ptice na grani su naucile da je ovaj decko jedan obican troller i uobrazen decko i da dodje kod nas moje misljenje se nikada nece promjeniti jer njih sve zanima kako da se prodaju u reprezentaciji a ne da igraju za nju srcem.
Zar nije on reko da bi "pjeske do Sarajeva hodao" da ga Susic zovne? Nije valjda da su novinari direktan citat izmislili, i to vako kreativan citat.

I znam da ga neki dizu u nebesa iako on sada nije neka zesca igracina svjetskog kvaliteta. Ali cinjenica ostaje da bi nam daleko, DALEKO bio najbolji igrac na poziciji koju bi igro. I kao sto sam reko bio bi nam dupli bonus, to sto bi njega sa njegovim defenzivnim kvalitetima dobili i plus to stu bi Lulica mogli gurnut naprijed, gdje je bolji, gdje mu je vise prirodna pozicija, i gdje najbolje igra kada tu poziciju u Laziju igra. Sve u svemu, Kolasinac bi nam vako sjeo u repku:

slika

Ali slazem se da je troll. Sad znam na sta me onaj njegov osmjeh podsjeca:

slika

slika

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 11 gostiju.