Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
svi mi ocekujemo zvijezdu u vrhu.ali prioritet je zavrsetak stadiona.najlakse je dovesti 5-6 istinskih igraca dovesti trenera i ganjati evropu.nasi ljudi koji ulazu u zvijezdu imaju svoje planove i ciljeve,tako da je priotitet stadion pa onda visi dometi na tabeli.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Teško se fokusirati na stadion kada je prvenstvo, moguće ti je da se oklizneš , ispadneš i sta onda, 3 koraka nazad, a stadion nezavršen.astra1922 je napisao/la:svi mi ocekujemo zvijezdu u vrhu.ali prioritet je zavrsetak stadiona.najlakse je dovesti 5-6 istinskih igraca dovesti trenera i ganjati evropu.nasi ljudi koji ulazu u zvijezdu imaju svoje planove i ciljeve,tako da je priotitet stadion pa onda visi dometi na tabeli.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
imas pravo ali nasi sada idu i rizikuju sa ovom jeftinijom ekipom.ako krene po zlu ima druga polusezona pa moze se vaditi.teska je situacija u svim klubovima,tako i kod nas.nas svijet se zasitio sredine tabele sto je normalno svi bi mi bolje.ali kada se bolje promisli nasi gradani trebaju biti ponosni sto mozemo ugostiti premijerligase na nasem stadionu...England je napisao/la:Teško se fokusirati na stadion kada je prvenstvo, moguće ti je da se oklizneš , ispadneš i sta onda, 3 koraka nazad, a stadion nezavršen.astra1922 je napisao/la:svi mi ocekujemo zvijezdu u vrhu.ali prioritet je zavrsetak stadiona.najlakse je dovesti 5-6 istinskih igraca dovesti trenera i ganjati evropu.nasi ljudi koji ulazu u zvijezdu imaju svoje planove i ciljeve,tako da je priotitet stadion pa onda visi dometi na tabeli.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Izgleda da ce ova sezona biti jedna od najuzbudljivijih od osamostaljenja.Prema rezultatima iz ovih pripremnih utakmica, odlascima/dolascima msl da ce biti veoma uzbudljivo, samim tim sto se igra 19 kola u proljetnom dijelu.Zeljo, Sarajevo, Olimpic, Celik, Zrinjski, pa i Borac, Velez, Slavija, a uvijek uskoci i koje iznenadjenje
Izgleda da ce se imat sta gledat
Izgleda da ce se imat sta gledat
Prva tri kola:
1. Celik - Borac / Sarajevo - Zrinjski
2. Celik - Olimpic / Slavija - Sarajevo
3. Olimpic - Borac / Sarajevo - Siroki Brijeg
Pocetak ce biti gust ovim klubovima.
I nakon toga ce biti makar po jedna jaka utakmica u svakom kolu:
4. Borac - Zeljeznicar
5. Sarajevo - Celik
6. Zrinjski - Zeljeznicar / Olimpic - Sarajevo
7. Zeljeznicar - Slavija
1. Celik - Borac / Sarajevo - Zrinjski
2. Celik - Olimpic / Slavija - Sarajevo
3. Olimpic - Borac / Sarajevo - Siroki Brijeg
Pocetak ce biti gust ovim klubovima.
I nakon toga ce biti makar po jedna jaka utakmica u svakom kolu:
4. Borac - Zeljeznicar
5. Sarajevo - Celik
6. Zrinjski - Zeljeznicar / Olimpic - Sarajevo
7. Zeljeznicar - Slavija
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
AMIN!FBiH: Huliganima do 5 godina zabrane pristupa na utakmicama
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Kad nam fudbal bude kao u Engleskoj,onda uredu.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ko ce to kod nas sprovesti?SamoZeljo je napisao/la:AMIN!FBiH: Huliganima do 5 godina zabrane pristupa na utakmicama
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
rezervni sastav milicije.samo_lijevo je napisao/la:Ko ce to kod nas sprovesti?SamoZeljo je napisao/la:AMIN!FBiH: Huliganima do 5 godina zabrane pristupa na utakmicama
uh, ne daj bože.. bolje da nam je kao na tahitiju.AgresivnoDjubre je napisao/la:Kad nam fudbal bude kao u Engleskoj,onda uredu.
NAPRIJED NARODE!
Ne kontam baš šta je htio reći Agresivni, valjda da su huligani OK ako fudbal nije dobar.
A ovo će se sprovesti tako što će se odrediti rigorozne kazne ako se utvrdi da je osoba bila na utakmici.
A ovo će se sprovesti tako što će se odrediti rigorozne kazne ako se utvrdi da je osoba bila na utakmici.
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Ima li kakvih informacija sta je sa TV prenosima?
Je li opet ista varijanta i sa BHT i sa Arenom???
Je li opet ista varijanta i sa BHT i sa Arenom???
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Nije tvoje da kontas.Edol je napisao/la:Ne kontam baš šta je htio reći Agresivni, valjda da su huligani OK ako fudbal nije dobar.
Furaju se na Engleze i njihove kazne za huligane.Pa kad nam bude kao u Engleskoj,nek uvode takve kazne.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Značu u Banja luku mogu ići na utakmicu a u Sarajevo ne mogu

Nego zna li neko kako se određuju parovi svih 15 kola imal neki sistem ili nešto?
Nego zna li neko kako se određuju parovi svih 15 kola imal neki sistem ili nešto?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Oni ne mogu sprovesti kazne ni za svakodnevne,uobicajne prekrsaje,a tek da se zabavljaju oko fudbala.Edol je napisao/la:Ne kontam baš šta je htio reći Agresivni, valjda da su huligani OK ako fudbal nije dobar.
Normalno da ne bude zabune i ja sam za ovaj zakon,ali kakva smo drzava nema od toga nista.Jos plus na nivou entiteta,sto rece ovaj iznad mogu u BL a ne mogu u SA.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
@samo_ljevo
Izvini sto te pitam,kojoj navijackoj skupini ti pripadas ?
Izvini sto te pitam,kojoj navijackoj skupini ti pripadas ?
Ma u pravu si, treba pustiti da se divlja dok se fudbal ne popravi, nikako to ne smije drugim redoslijedom, jok...AgresivnoDjubre je napisao/la:Nije tvoje da kontas.Edol je napisao/la:Ne kontam baš šta je htio reći Agresivni, valjda da su huligani OK ako fudbal nije dobar.
Furaju se na Engleze i njihove kazne za huligane.Pa kad nam bude kao u Engleskoj,nek uvode takve kazne.
Mislim da ovo zaista mora biti regulisano u svakoj normalnoj zemlji. To je nažalost druga stvar što naša zemlja ne sprovodi efikasno zakon, ali ne znači sad da treba legalizovati, šta ja znam, krađu zato što je ne možemo efikasno suzbiti. Prvo da se donese zakon, to je glavni preduslov rješavanja problema.samo_lijevo je napisao/la:Oni ne mogu sprovesti kazne ni za svakodnevne,uobicajne prekrsaje,a tek da se zabavljaju oko fudbala.Edol je napisao/la:Ne kontam baš šta je htio reći Agresivni, valjda da su huligani OK ako fudbal nije dobar.
Normalno da ne bude zabune i ja sam za ovaj zakon,ali kakva smo drzava nema od toga nista.Jos plus na nivou entiteta,sto rece ovaj iznad mogu u BL a ne mogu u SA.
A vezano za entitete, BiH je jednostavno takva i mislim da se ovako nešto uopće nije moglo donijeti na državnom nivou.
Zadnja izmjena: Edol, dana/u 09 jul 2013, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.