SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Napoli
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la Napoli » 09 jul 2013, 16:49

Mnogo bolji izbor bi bio Jackson Martinez iako je skuplji od brazilca ali ne znam koliko je realno ocekivati da pređe na jug Italije
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 jul 2013, 17:32

Napoli je napisao/la:Mnogo bolji izbor bi bio Jackson Martinez iako je skuplji od brazilca ali ne znam koliko je realno ocekivati da pređe na jug Italije
Ponuda od 30 milki je odbijena. DeLa je spreman sada ponuditi 35.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 09 jul 2013, 18:46

Može se već sada reći da je u prelaznom roku napravljen dobar posao
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 jul 2013, 18:56

Ne bi tog Brazilca , al nikako..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 jul 2013, 19:01

Bolje i Damiao za 20, nego Martinez za 35.
Ako cemo realno, u svetu ima svega nekoliko igraca koji vrede tih para, a JM nije jedan od njih.
27 godina, iskustvo samo iz Lige Sagres, to je velika para za takav profil igraca, jer nije svaki igrac koji odatle dolazi 1 Falcao.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 09 jul 2013, 19:16

MaGiCa je napisao/la:Bolje i Damiao za 20, nego Martinez za 35.
Ako cemo realno, u svetu ima svega nekoliko igraca koji vrede tih para, a JM nije jedan od njih.
27 godina, iskustvo samo iz Lige Sagres, to je velika para za takav profil igraca, jer nije svaki igrac koji odatle dolazi 1 Falcao.
slazem se. Jackson jest zvijer ali ne odskače puno od Damiaa. Za 35m se mže puno bolje napadač dovesti .. prije svega mlađi sa širinom za jos vecim napretkom.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 jul 2013, 19:27

Al' Aurelio zeli da dovede i Damiao-a i Martineza. To je ipak previse para. :? Damiao je haman pa nas igrac. Danas je to i sam izjavio za nekakav brazilski radio.
Dakle AKO ce se igrati sa dvojicom u napadu, onda se moze dovesti dosta jeftiniji napadac. Prije bi ove pare za Martineza ulozio u odbranu. Izgleda da je Aurelio odlucio ipak da odrijesi kesu ovaj put.

@MaGiCa
Volio bih da cujem tvoje misljenje o golmanu Cesaru. Ako on dodje onda De Sanctis ide u Romu. Nesto bas i nisam odusevljen time, valjda jer mi je Morgan prirastao srcu. :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 jul 2013, 19:37

Realno, ne svidja mi se sve to.
I JC i MDS su na silaznim putanjama svojih karijera. Treba uloziti u top prospecta, u Perina recimo, koji ce moci da drzi tu poziciju u sledecih 10+ sezona.
Roma se prevarila sa Stekelenburgom. Oni boljeg ne mogu da nadju, a nisu bili fer prema njemu. Decko je u top10 ili tu negde na svetu. Ako daju pare za MDSa, ja sam za to da im se on proda. Ali, ne bih da mu zamena bude JC, vec da to bude neki mladi italijanski golman. Nemojmo se lagati, nikada strani golmani nisu uspevali u Napulju, a i jako malo ih je kroz istoriju bilo. Treba se drzati proverenih recepata.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 09 jul 2013, 22:29

callejon presao u napoli 10 M

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 09 jul 2013, 22:52

Sta je sa onim Rafalem Cabralom iz Santosa bilo je interesovanja nekog cini mi se
🇵🇸

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 09 jul 2013, 23:21

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 09 jul 2013, 23:37

Pa Napoli ce ispasti iz lige bude li ovako. Mijenja im se komplet ekipa, vise od pola novih igraca, naravno ovo su sve izmisljotine i ne treba se hvatati za ovo ali smijesno kakve se ekipe prave odnosno kakvu novinari ekipu prave. Ne znam koliko je Britos igrao prosle sezone nisam upratio ali to nije ni bitno s obzirom da tu ima 6 novih imena a to ne moze nikako proci a da ne bacis bar pola sezone na upoznavanje, uigravanje ekipe i ostale gluposti. Ja mislim da se ne mogu smatrati nikakvim konkurentima ako se promjeni citav kostur ekipe.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Alejandro
Kontakt:

Post Postao/la Alejandro » 10 jul 2013, 12:11

Čitav kostur momčadi? Po čemu si to zaključio, druže?
U ovom trenutku ovo su samo medijske "patke" i ne treba da se oslonimo previše na takve tračeve. Realno gledajući teško da dovedemo JMa i Leandra u paketu, a i teško da bi jedan od igrača želio da bude back-up. Osim toga želio bih napomenuti kako je i nemoguće za očekivati da će Lamela doći u naše redove, nakon dovođenja Callejona iz Madrida. Kev Mertens će definitivno biti pravo pojačanje za našu momčad u to sam siguran. Momak iza sebe ima fantastičnu sezonu u dresu PSVa što je odlična vijest. Max Gonalons je također samo "meta" našeg kluba a priznajem kako bi ga vrlo rado gledao u Napoliu jer se radi o izvanrednom DMF igraču. Istina odbrana se i najviše promijenila što je i problem zbog uigranosti, al' pripreme su tu da se pronađu neke greške i da se utvrdi kako bi to što bolje izgledalo u Serie A. JC je također samo trač. Eventualnim odlaskom MDSa u redove Rome bi' trebali očekivati njegov dolazak.

I, naravno, pozdravljam kompletan pdf Calcia, a posebno simpatizere Napulja. 8-)
Napoli tu per me, sei l'unio amor. Ti porterò per sempre nel mio cuor!
Un uomo saggio raccoglie più occasioni di quante ne trova. (cit. F. Bacon)

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 10 jul 2013, 14:32

Ima li šta od Džeke ili su ovo novinarske patke!?
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 10 jul 2013, 14:46

Ma nista od toga za sad. Problem predstavljaju njegova primanja i City bi ostao samo sa Aguerom ako bi ovaj otisao za Napoli
🇵🇸

Alejandro
Kontakt:

Post Postao/la Alejandro » 10 jul 2013, 17:22

Napoli je napisao/la:Ma nista od toga za sad. Problem predstavljaju njegova primanja i City bi ostao samo sa Aguerom ako bi ovaj otisao za Napoli
Men' se čini kaku su prije par dana obznanili transfer Negreda iz Seville, a kako sam pročitao na SKYu žele dovesti i Osvalda iz Rome. Hm, vidjećemo u narednim danima koliko ima istine u svemu tome.

Lično bih više volio JMa il' Leandra u vrhu napada :!:

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 10 jul 2013, 17:35

[youtube][/youtube]

Cavani se nije pojavio na prvom treningu. Gargano ce nam se prikljuciti 21. ovog mjeseca. :?

slika

Il Napoli sarebbe riuscito a strappare il si dell'Olympique Lione per Maxime Gonalons. Infatti, secondo la Gazzetta dello Sport, il club francese avrebbe leggermente abbassato el sue richieste, accordandosi con gli azzurri sulla base di 13 milioni di euro. Il Napoli sarebbe d'accordo già anche col calciatore: ora da sistemare restano soltanto alcuni fastidiosi dettagli sulle commissioni da pagare, e poi l'operazione sarà andata in porto.
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 10 jul 2013, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 10 jul 2013, 17:37

Alejandro je napisao/la:
Napoli je napisao/la:Ma nista od toga za sad. Problem predstavljaju njegova primanja i City bi ostao samo sa Aguerom ako bi ovaj otisao za Napoli
Men' se čini kaku su prije par dana obznanili transfer Negreda iz Seville, a kako sam pročitao na SKYu žele dovesti i Osvalda iz Rome. Hm, vidjećemo u narednim danima koliko ima istine u svemu tome.

Lično bih više volio JMa il' Leandra u vrhu napada :!:
Vidim da si novi.
Nista,drug moj,nije obznanjeno.Prema zadnjim navodima medija,od Negreda se odustalo,a Osvalda dijeli 2 mil. do potpisa za Građane.
Dzeko neće nigdje,to je potpuno jasno,a kamoli ne u Napoli.

Kako se razvija stvar oko Callejona,na twitteru je objavljeno da će danas na medical.
Znači,99 % službeno i gotova stvar.
Keep walking.

Alejandro
Kontakt:

Post Postao/la Alejandro » 10 jul 2013, 17:44

Auu, gadno sam se prevario. :roll:
Sve mislim kako je to već gotova stvar, a još je daleko od toga. Dakle ipak ništa od Negreda, a Osvaldo je jako blizu. Hm, kao što kažem vidjećemo sve u narednim danima. Osim toga važno je napomenuti kako City posjeduje i tinejdžera Guidettia koji se proslavio s fantastičnom sezonom u dresu Feyenoorda. Definitivno je vrijeme i za prvi tim Cityja. A nakon toga se postavlja pitanje da l' će Big Ed zaista napustiti otok il' će ostati kod Pellea. Sve u svemu očekuje se jako turbulentno ljeto na Etihadu.

Callejón je gotova stvar, 100%. U pitanju je cifra od 10M eura. 8-)

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 10 jul 2013, 17:48

Edin sigurno nece doci. Bigon ce se sastati sutra sa predstavnicima Porta radi Martineza. Znamo da je ponuda od 30 miliona glatko odbijena.
btw. Ev' napokon se pocelo spekulisati i o mogucim pojacanjima u zadnjoj liniji. Navodno Benitez zeli Albiola.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []