FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZZtop10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZZtop10 » 09 jul 2013, 19:28

Cluj je bio velesila kada su igrali sa divovima, ali sada su bezvezan tim kao Maribor, Hapoel, Maccabi i slicni.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 jul 2013, 19:28

pile87 je napisao/la:
propuh je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Ne znam kako ove igrace cluja nije stid, cak cetri gola pa sta oni treniraju.
Ja cuh trener podnio ostavku, kaze katastrofa ili mi dovedite 4-5 igraca ili ja idem :P
Samo malo zar Cluj nise svjetska sila a jeste ekipe iz nase lige kad imaju srece u stanju su odigrati 1-1 sa clujem a ovi ih nabiju 4-1
ahh pa i Cluj je u to doba punio Romu...mada u svakom slucaju,mi se protiv tog Cluja nismo obrukali a vi protiv Plzena vjerovatno hocete..mislim glupo je sto ti ovo govorim,sve to ti sam dobro znas.. ;)
nas Cluj nije bar trpao dok se za vas to ne moze reci... :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 09 jul 2013, 19:38

Da... vas nije trpao Cluj, ali zato jeste Smederevo...:)))

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 09 jul 2013, 19:40

ljudi kako ide prodaja karti za plzen??
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 09 jul 2013, 19:41

pile87 je napisao/la:
propuh je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Ne znam kako ove igrace cluja nije stid, cak cetri gola pa sta oni treniraju.
Ja cuh trener podnio ostavku, kaze katastrofa ili mi dovedite 4-5 igraca ili ja idem :P
Samo malo zar Cluj nise svjetska sila a jeste ekipe iz nase lige kad imaju srece u stanju su odigrati 1-1 sa clujem a ovi ih nabiju 4-1
Ma za cluj me zaboli neka stvar dok me svaki Zeljin poraz zaboli, nebitno jeli rijec o prijateljskoj ili takmicarskoj tekmi.. Ja nemam srca uputiti kritiku Amaru i igracima jer daju od sebe 100% ali su kvalitetom ispodprosjecni i to je nasa realnost.. Meni smeta sto klub u zadnje vrijeme, bar s moje tacke gledista, ide nekom silaznom putanjom a po nekoj logici trebao bi ici naprijed.. Jedino dobro sto se uradilo, a i to je 100% Amarova zasluga, je potpisivanje ugovora sa nasim juniorima.. To je jedino pozitivno sto mozemo istaci u ovom periodu od zavrsetka prvenstva i da se ne lazemo to jako velika stvar.. Smeta mi sto Amar nema kvalitetne ljude u klubu koji bi mu bili podrska i koji bi mogli ispratiti njegove vizije..
BUDI ŽELJO !!!

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 09 jul 2013, 19:47

Mozemo u detalje... nije problem. Samo treba da imas u vidu da se mi takmicimo u razlicitim takmicenjima i na znacajno drugom nivou. Trebam li te napomenuti da ja imam djete koje se rodilo kada ste vi poslijednji put bili prvaci... masala, ove godine u skolu krenulo. :)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 09 jul 2013, 19:47

I sad kreće standardno prepucavanje između simpatizera Zelje i Sarajeva o tome ko je primio više golova odnosno ko je od koga ispao. Pa nije ni čudo što ne napredujemo sve dok se ide ovom logikom ..
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 09 jul 2013, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 jul 2013, 20:26

Na ovom snimku sam vidio nekakve sto trce ko muha bez glave i neke igraju lopte ko je ko da se zakljucit.Mi nemamo pojma a novi igraci gplman,Zeljkovic Skaljic veze nemaju.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 jul 2013, 20:28

Puno zakljucujete na osnovu 5 minuta klipa. Opustite se i cekajte plzen i ludilo

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jul 2013, 20:30

Alipasino je napisao/la:Na ovom snimku sam vidio nekakve sto trce ko muha bez glave i neke igraju lopte ko je ko da se zakljucit.Mi nemamo pojma a novi igraci gplman,Zeljkovic Skaljic veze nemaju.
Sve to za ovih 5 minuta pa covjece unovci to Real place za tobom. :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 09 jul 2013, 20:31

najbolje sacekati utakmicu, evro utakmica nije obicna utakmica, nije ni njima svejedno igrati na takvom nivou, igrat ce pazljivije nece srljati u napad a iz tog se svasta moze roditi ;) tako da, treba pricekati ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

CARSON

Post Postao/la CARSON » 09 jul 2013, 20:34

delko je napisao/la:najbolje sacekati utakmicu, evro utakmica nije obicna utakmica, nije ni njima svejedno igrati na takvom nivou, igrat ce pazljivije nece srljati u napad a iz tog se svasta moze roditi ;) tako da, treba pricekati ;)

Hvala ti na podrsci ali razabu pusa je zagarantovana

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 09 jul 2013, 20:49

kad kerla pokupi škaljića kod prvog gola pokosi ga ko išta ne zna gdje je lopta jesu se ovi iz metalista smijali mogu mislit. :lol:

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 09 jul 2013, 20:53

sad bez ikakve zajebancije...borite se i grizite ko nikad u vasoj historiji...malo napuhanosti sa njihove strane , malo vaseg izgaranja na terenu i prvi cu od srca cestitati na igri i htijenju
..naravno ispadate milion % jer su ovi jaci o od onog hapoela ali ne dozvolite da vas nagrde...sretno

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 09 jul 2013, 20:57

ok super...vidim da si nafuran do pm i navodno pametan (al navodno).. kad ti tata kupi portal , forum , novine , onda pocni glumiti "pamet" i njatike ko moze a ko ne moze pisati po forumu...do tada , broj zgoditke

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 09 jul 2013, 21:09

neka vas ba, ako imate vise od 18 godina i ovako se prepucavate, onda se stvarno malo zapitajte :roll:

idemo hrabro u tekmu, bez respekta 180 minuta, neka izgore na terenu, to nam je samo bitno, a sad hocemo li ispasti sa ukupnih 1-0 ili 5-0 nije bitno ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 09 jul 2013, 21:22

Kakvo ba ispadanje,ima da budemo iznenađenje evrope 24tog ;-)
Ove pripremne utakmice su taktička varka ;-)

Btw.nije ironija,samo kako se bliži tekma iako neželjen lagano se pojavljuje navijacki optimizam. Pa kud puklo da puklo ;-)

CARSON

Post Postao/la CARSON » 09 jul 2013, 21:26

SarajlijaTM je napisao/la:Kakvo ba ispadanje,ima da budemo iznenađenje evrope 24tog ;-)
Ove pripremne utakmice su taktička varka ;-)

Btw.nije ironija,samo kako se bliži tekma iako neželjen lagano se pojavljuje navijacki optimizam. Pa kud puklo da puklo ;-)
blago tebi vjeruj mi taj optimizam nemam ni sekunde pokusam da se nafurama ali to tako kratko traje da to nije normalno zao mi je sto nema kvesica,zolotica, vjerujem da bi bolje bilo

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 jul 2013, 21:36

Radmilo je napisao/la:kad kerla pokupi škaljića kod prvog gola pokosi ga ko išta ne zna gdje je lopta jesu se ovi iz metalista smijali mogu mislit. :lol:
Malo sam pogledao ovaj izvjestaj od jucer,po komentarima vasim mnogi Kerlu osporavaju,po mom vidjenju Skaljic je 5x losiji bio,trebat ce njemu neko vrijeme da se vrati malo u ritam,izgubio je osjecaj za igru rekao bi po nekim nelogicnostima koje je radio na ovoj utakmici
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jul 2013, 21:39

miky_hz je napisao/la:
Radmilo je napisao/la:kad kerla pokupi škaljića kod prvog gola pokosi ga ko išta ne zna gdje je lopta jesu se ovi iz metalista smijali mogu mislit. :lol:
Malo sam pogledao ovaj izvjestaj od jucer,po komentarima vasim mnogi Kerlu osporavaju,po mom vidjenju Skaljic je 5x losiji bio,trebat ce njemu neko vrijeme da se vrati malo u ritam,izgubio je osjecaj za igru rekao bi po nekim nelogicnostima koje je radio na ovoj utakmici
Jos jedan strucnjak, **** mater ako bi Murinjo vidio ista da pogleda ovaj izvjestaj od 5 minuta, osim toga da su oni za nas televizor u boji.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, riki46 i 33 gosta.