Inter je ponudio 10 miliona za Speed Demona, ali nije ni Hajduk lud da prihvati tako sramotnu ponudu.Goalgetter je napisao/la:Povjerljivost ovih vijesti![]()
Ravne tome da ja sada kazem da je Inter ponudio 6.000.000 € za Vrsajevica.![]()
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
hvala svima za ljubav koju ste mi pokazali, to je veliki poticaj za mene pred novu sezonu u ovim bojama. prihvatam i kritike zbog kojih cu se potruditi da zaigram bolje u buducnosti. zagrljajGrazie di tutto il vostro affetto, è una spinta importante per me per iniziare bene una nuova stagione con questi colori. Ma accetto serenamente anche le critiche, saranno di stimolo per fare meglio in futuro. Abbraccio

inace, ovo je 'sezona istine' za pjanica. nakon ove ima jos godinu dana ugovora i ukoliko ni ova ne bude uspjesna skoro je pa sigurno da ce napustiti klub. ukoliko se nekim slucajem ostvare ciljevi uprave (plasman u LP) vjerujem da bi to zadovoljilo miralemove apetite i da bi produzenje saradnje bilo neminovno. uostalom, spominjao je tu opciju u par intervjua, a posljednji kojeg se sjecam je sa senadom u centralnom dnevniku. sto se tice ovog postavljenog klipa i uvreda, pjanic kao i svi mi fanovi rome sirom svijeta smo svjesni da se radi o manjini koja nema pametnijeg posla tako da tome ne bih pridodavao neki veliki znacaj i drago mi je da je i on odreagovao ovako kako je odreagovao.
sve najbolje i okanite se corava posla dragi forumasi, covjek ne ide nigdje barem jos godinu dana

bolje bi mu bilo da ode, ovako ga očekuju još dva razočarenja u derbyju
dragi Mire, pet derbyja, niti u jednom nisi slavio 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
5 derbija, 3 trenera jbt zivot . . .
vrijeme je da to okrenemo

optimističan dečkoEvil Genius II je napisao/la:5 derbija, 3 trenera jbt zivot . . .

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ban na IP![/quote]
nedimko je neuništiv odo kod komšije i prijavićuse ako treba jopet
nedimko je neuništiv odo kod komšije i prijavićuse ako treba jopet
Otac jedini 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Strootman izgleda ide u Romu. Dodatna konkurencija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ili mozda odlazak Pjanica u Tottenham?Cartman je napisao/la:Strootman izgleda ide u Romu. Dodatna konkurencija.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Consigliere
- Kontakt:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
http://www.football-italia.net/36286/to ... 20m-pjanic" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
đe je @ sulja majstor da iznese svoj stav povodom ove ponude za Mireta 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
According to the Daily Express, Spurs are now prepared to increase their proposal to £20m cash.
Dovoljno su rekli ovim
Dovoljno su rekli ovim

Haj' viĐećemo, haj'
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
samo nek ide u Romi je haos,navijaci bijesni nema tu vise igranja sam je zabrljo svojom izjavom..
Naprotiv samo je auradio pametno isto kao sto to Ibra radi non stop. JEdnostavno je doveo Rominu upravu pred tesku situaciju laksi izborda ga puste.zgembo89 je napisao/la:samo nek ide u Romi je haos,navijaci bijesni nema tu vise igranja sam je zabrljo svojom izjavom..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Strootman je blizu potpsivanja ugovora s Romom , tako da ce vjerovatno neko i napustiti Romu . Ako to bude Pjanic , nadam se da ce odabrati pametno i da ce otici tamo gdje ce igrati cesto .
- skyisthelimit
Pretjetuje sportsport sa spekulacijama o transferu Pjanica..
Jedan dan je prica o Tottenhamu, drugi dan Dortmund, treci dan Man City, cetvrti dan Milan, peti dan o Interu i tako sve u krug do 1 septembra, a zatim ce ponovo u novembru krenuti sa istim ovim spekulacijama koje nicemu ne vode sem stancanju nepotrebnih vijesti. Mi svi znamo ko ga trazi i nema potrebe da se bavite spekulacijama koje su vecinom netacne.
Jedan dan je prica o Tottenhamu, drugi dan Dortmund, treci dan Man City, cetvrti dan Milan, peti dan o Interu i tako sve u krug do 1 septembra, a zatim ce ponovo u novembru krenuti sa istim ovim spekulacijama koje nicemu ne vode sem stancanju nepotrebnih vijesti. Mi svi znamo ko ga trazi i nema potrebe da se bavite spekulacijama koje su vecinom netacne.
15.10 - 15.06 ...
Postaje kao ekspres, no dobro klik je klik.skyisthelimit je napisao/la:Pretjetuje sportsport sa spekulacijama o transferu Pjanica..
Podsjeća me na Džeku u prethodnoj sezoni

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.