Ma mi realno nemamo vodje..a to je po meni jos i bolje..Hordas Doboj je napisao/la:Ako je zajebancija, onda je do mene. Halalimma_hz je napisao/la:Halo vodja HZ Doboj znas li sta je zajebancija..
ps
Nas je vodja Aldin Popara
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Duša prodanaHordas Doboj je napisao/la: ps
Ja te volim, volim Željo..
- Hordas Doboj
- Kontakt:
gio10 je napisao/la:Duša prodanaHordas Doboj je napisao/la: ps
@mma_hz
Ugl razumijemo se
Sutra ocekujem da utrpamo makar 4-5 komada
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Ma da mi prodjemo pa ne moramo trpati, nek dadnu samo jedan, ali realno gledajuci one silne promasaje sa Koseva ce neko morati da plati ili ce nam se, ne dao Bog, obiti o glavu.Hordas Doboj je napisao/la:
Kvalitetniji jesmo, 100 puta receno, i nadam se da bez vecih problema odradimo ovo gostovanje.
Mada me posle crnogoraca nista ne moze iznenaditi.
Posto se nisam javljao neko vrijeme zelio bih jos da pohvalim novu garnituru dresova, super izgledaju.
Ponovit cu jos jednu stvar, koja se vrti zadnjih dana, treba nam "Emir Hadzic"
Mozes li nam reci bar jel dobar napadacamypitar je napisao/la:Da u drustvu jednog napadaca (o imenu necemo),sve je zavrseno.MrWhite je napisao/la:Vidjen je prije 2 dana.....Sabinho je napisao/la:Trivunovic vidjen u prostorijama kluba
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Jbga nesto kontam da negdje mora procepit' a ovi mi djeluju kao idealni hehehilmo je napisao/la:Ma da mi prodjemo pa ne moramo trpati, nek dadnu samo jedan, ali realno gledajuci one silne promasaje sa Koseva ce neko morati da plati ili ce nam se, ne dao Bog, obiti o glavu.Hordas Doboj je napisao/la:
Kvalitetniji jesmo, 100 puta receno, i nadam se da bez vecih problema odradimo ovo gostovanje.![]()
Mada me posle crnogoraca nista ne moze iznenaditi.
Posto se nisam javljao neko vrijeme zelio bih jos da pohvalim novu garnituru dresova, super izgledaju.
Ponovit cu jos jednu stvar, koja se vrti zadnjih dana, treba nam "Emir Hadzic"
Mada i ta doza opreza je razumljiva, jer nam nasi "ljubimci" nerijetko serviraju svakakvih iznenađenja. Nadam se da ce ovaj put sve proci kako treba.
Treba nam golgeter definitivno i nadam se da ce ovih dana da se i to rijesi.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Samo da mi je znat kako će pitarcici prevariti pa potpisat Vuleta i Stevu, **** nemaju za kifle! hehhe ali neka malo jaca konkurencija nije na odmet!!! Dosta monotonije 10 kola prije kraja!!!
droba je napisao/la:Samo da mi je znat kako će pitarcici prevariti pa potpisat Vuleta i Stevu, **** nemaju za kifle! hehhe ali neka malo jaca konkurencija nije na odmet!!! Dosta monotonije 10 kola prije kraja!!!
Fala bogu pa nek Vi imate.Samo mi nije jasno nesto Vam igrace bjeze iz kluba, ko da su avet vidjeli.
Nema vise para od Dzeke,a trosilo se nemilice,polako jos se trpi, samo dok pukne.
Nastavljaju tradiciju džabnih odlazaka Hasagić...pa ove godine 4-ca. Plus , turci ih nasadili momački i nisu banke za Šehića dobili. Sad slijedi još jedan BLAM od 6-7 kom. Jbg Haiti zabio..a kone..??
Opet se priprema rasprava ko je više golova primio i ko je od koga ispao odnosno ko će koliko golova primiti i ko će od koga ispasti
Halo ljudi,shvatite da nema napretka od toga !
Halo ljudi,shvatite da nema napretka od toga !
Ja te volim, volim Željo..
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hahahah, koja samo nadanja, pusti snovi, grcaju u suzama... Ne sikirajte se, za svog zivota necete vidjeti pad Zelje... Najbolji ostaju, ako su fkt najbolji (Adilovic, Svraka, B. Colic, Bogicevic je igrao tu 5 godina nije otjeran kao Torlak vec ga je klub pustio da zaradi jer polako gubi na kvalitetu, Kvesic, Zolotic, itd. - dok je situacija kod vas, cim je i malo dobar ode on kroz maximalno 1-1.5 godinu), ako to nisu (Zeba, Bekric), zna se da im je letiti iz kluba pa makar i djaba otisli... Ne da Osim na sebe i na svoj klub, pa nismo k'o vi da propalog Dzakmica trpite i koji MORA igrati, ne mijenjaju ga nikad a jedan je od najlosijih na terenu...
Vidimo ko ide na tekme busom po 2 dana, pa u sredini se negdje prenoci, a ko avionom... Prica o tome da nema para, ne pije vode... Mogu zamisliti onda kako je vama, nit ste prodali Bekrica za 250.000 eura, nit Sehica (kazu da je legla 1/3) za 450.000 eura, nit Viscu za 400.000 eura, nit Dzeku za 1.000.000 eura, sta tek onda vi trebate da radite kad vec se nama smijete... Zalosno...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
plavetniloo
- Kontakt:
ti si meni najludji na ovom forumustadion je napisao/la:Nastavljaju tradiciju džabnih odlazaka Hasagić...pa ove godine 4-ca. Plus , turci ih nasadili momački i nisu banke za Šehića dobili. Sad slijedi još jedan BLAM od 6-7 kom. Jbg Haiti zabio..a kone..??
Baja_Zvjerka je napisao/la:Hahahah, koja samo nadanja, pusti snovi, grcaju u suzama... Ne sikirajte se, za svog zivota necete vidjeti pad Zelje... Najbolji ostaju, ako su fkt najbolji (Adilovic, Svraka, B. Colic, Bogicevic je igrao tu 5 godina nije otjeran kao Torlak vec ga je klub pustio da zaradi jer polako gubi na kvalitetu, Kvesic, Zolotic, itd. - dok je situacija kod vas, cim je i malo dobar ode on kroz maximalno 1-1.5 godinu), ako to nisu (Zeba, Bekric), zna se da im je letiti iz kluba pa makar i djaba otisli... Ne da Osim na sebe i na svoj klub, pa nismo k'o vi da propalog Dzakmica trpite i koji MORA igrati, ne mijenjaju ga nikad a jedan je od najlosijih na terenu...Vidimo ko ide na tekme busom po 2 dana, pa u sredini se negdje prenoci, a ko avionom... Prica o tome da nema para, ne pije vode... Mogu zamisliti onda kako je vama, nit ste prodali Bekrica za 250.000 eura, nit Sehica (kazu da je legla 1/3) za 450.000 eura, nit Viscu za 400.000 eura, nit Dzeku za 1.000.000 eura, sta tek onda vi trebate da radite kad vec se nama smijete... Zalosno...
Mi vam odgovorimo samo kad upadnete na ovaj forum i pocnete provocirati. Jest Dzakmic je propo al npr Kerla je zvijer...a pljujete ga po forumu , malo je rec. Ustvari jel vama jasno da nam puca neka stvar za vama i vasim usljivim klubom...ali dok dolazite i fol "prosipate pamet" dobijacete odgovor. Haj sad se vrati tamo gdje se jos uvijek sanja o bagerima i fol nakom stadionu. Nego haj ti nama prosvjetitelju reci sta bi od one ublehe o stadionu. glasaj ti opet za Koldzu ...kako vas ono zujo nazvao.." KUPAC"
-
plavetniloo
- Kontakt:
hahahahahha opet moja prijasnja teza izlazi na vidjelo, samo ti pisi, sto vise ti pises, ja sam sretnijistadion je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Hahahah, koja samo nadanja, pusti snovi, grcaju u suzama... Ne sikirajte se, za svog zivota necete vidjeti pad Zelje... Najbolji ostaju, ako su fkt najbolji (Adilovic, Svraka, B. Colic, Bogicevic je igrao tu 5 godina nije otjeran kao Torlak vec ga je klub pustio da zaradi jer polako gubi na kvalitetu, Kvesic, Zolotic, itd. - dok je situacija kod vas, cim je i malo dobar ode on kroz maximalno 1-1.5 godinu), ako to nisu (Zeba, Bekric), zna se da im je letiti iz kluba pa makar i djaba otisli... Ne da Osim na sebe i na svoj klub, pa nismo k'o vi da propalog Dzakmica trpite i koji MORA igrati, ne mijenjaju ga nikad a jedan je od najlosijih na terenu...Vidimo ko ide na tekme busom po 2 dana, pa u sredini se negdje prenoci, a ko avionom... Prica o tome da nema para, ne pije vode... Mogu zamisliti onda kako je vama, nit ste prodali Bekrica za 250.000 eura, nit Sehica (kazu da je legla 1/3) za 450.000 eura, nit Viscu za 400.000 eura, nit Dzeku za 1.000.000 eura, sta tek onda vi trebate da radite kad vec se nama smijete... Zalosno...
Mi vam odgovorimo samo kad upadnete na ovaj forum i pocnete provocirati. Jest Dzakmic je propo al npr Kerla je zvijer...a pljujete ga po forumu , malo je rec. Ustvari jel vama jasno da nam puca neka stvar za vama i vasim usljivim klubom...ali dok dolazite i fol "prosipate pamet" dobijacete odgovor. Haj sad se vrati tamo gdje se jos uvijek sanja o bagerima i fol nakom stadionu. Nego haj ti nama prosvjetitelju reci sta bi od one ublehe o stadionu. glasaj ti opet za Koldzu ...kako vas ono zujo nazvao.." KUPAC"
tebi ocigledno nije tesko biti sretan..
.odlika kojih ljudi je to
...znas li....trebas se poceti brinuti i to dobro
-
plavetniloo
- Kontakt:
trebam se poceti brinuti sto sam sretan previse ?stadion je napisao/la:tebi ocigledno nije tesko biti sretan...odlika kojih ljudi je to
...znas li....trebas se poceti brinuti i to dobro
upravo epitet koji si meni uputio je razlog tvoje bezrazložne sreće..znaći sretan si a pojma nemaš zašto..to je ono zbog čega se trebaš brinuti...ali ne kontaš ti to jer ti to i ne možeš skontati
pa klub za koji on navija osvaja titule zadnjih nekoliko godina konstantno , tako da ima razloga da bude sretan. bolje je pitanje kakvog li ti imas razloga da budes sretanstadion je napisao/la:upravo epitet koji si meni uputio je razlog tvoje bezrazložne sreće..znaći sretan si a pojma nemaš zašto..to je ono zbog čega se trebaš brinuti...ali ne kontaš ti to jer ti to i ne možeš skontati
Kakav je mentalni sklop covjeka koji dolazi na tudju temu da bi se prepirao i provocirao
Zaista jadno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Mene vise interesuje kakav je mentalni sklop onih koji im na svaku provokaciju konstantno odgovaraju....Ako pogledamo 500+ zadnjih stranica (grubo govoreci) vidjet cemo da sve isti forumasi koji su deklarisani navijaci drugih klubova pisu provokativne postove a nekad i zestoke uvrede. Tako da se na te postove ne osvrcem previse. Toliko od mene o ovoj temi.Sabinho je napisao/la:Kakav je mentalni sklop covjeka koji dolazi na tudju temu da bi se prepirao i provocirao![]()
Zaista jadno.
Ali necemo o prepirkama ovo je tema o FK Sarajevo.
Steta sto nece biti prenosa, da vidimo kako ce nasi puleni igrati nakon onih silnih zvizduka (koje djelimicno opravdavam). Siguran sam da ce ih negdje u podsvijesti imati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.