LegendKiller je napisao/la:a jel ti mislis da je Honda Rui Costa? Mislim da će Saponara biti odlican igrac samo mu treba dati šansu i sigurno će je iskoristiti, pa i Kaka je došao u milan sa 21 godinom kao poprilicno nepoznat igrac pa je postao naš najbolji igrac. Ja jednostavno ne bi volio da dođe Honda i da uzme mjesto Saponari a nije neka exstra klasa. Honda je isti tip igraca kao Emanuelson, e pa ako nam treba još jedna emanuelson neka dođe honda. Mislim da milan nece ni igrati ovu formaciju, iduce sezone treba igrati sa 4-4-2 sa diamant ( kao u vrijeme ancelotija ) formacijom u vezi ( dejong, montolivo, boateng i Saponara ) i u napadu Mario i Faraon.meskalin je napisao/la:LegendKiller je napisao/la:Sada kad su došli Saponara i Poli mislim da se treba orijentisati na odbranu, Ljaljić je u ovom momentu ne potreban jer imamo igraca na toj poziciji a i ako dođe dobro je došao, bio bi dodatno pojacanje. Sto se tiće honde on nece doci na ljeto, mozda u januaru ko zna. Mislim da će Saponara kvalitetno obaviti posao ofanzivnog veznog, on i montolivo bi trebali biti nasa pokretacka snaga, a tu je i boateng i poli te De Jong od koji ce biti zadnji vezni. Muntari, nocerino ali i mali Cristante ce biti backup. Napad je solidno popunjen mada mi je žao Pazinija ali vratiti će se on.
Ostaje samo jos pitanje stopera imamo 2 poprilicno polovna i jednog potpuno neupotrebljivog i tu je potrebna svježa krv. Također bi trebalo dovesti jednog beka, jer imamo 3 treba barem jos jedan. Dobro bi bilo kada bi ostavili Albertazzia momak igra i stopera i lijevog beka.
Ljudi jel' vi stvarno mislite da je Saponara Rui Costa da ce maestralno drzati sredinu, pa ako Honda dodje on nece ni igrati u prvom timu....ovo je jos jedan od dokaza kako se mrvicama nadamoKako Princ odlazi ja vidim mladog Ljajica na desnoj strani
-------------Baloteli----------
----El Sharavi--Honda....Ljajic--
------Montolivo----DeJong---
Samo još treba pojacti odbranu prije svega stopere, eto kazu odustali su od Astorija neka ond abarem Ogbonu dovedu, francuza i juznoamerikanaca mi je preko glave u odbrani jednostavno milan mora imati barem jednog italijana kao stopera ( a to nije bonera ), moja je žlja bio Astori ali ništa izgleda.
Jedno vrijeme se spominjao i Santon kao pojacanje, a zanima me i sta ce biti sa Albertazziem kad sam gledao jucer snimak dolaska Tate u milanelo ucinilo mi se da sam i njega vidio.
Nema teorije da saponara bude u prvom timu, barem u prvoj polovini sezone...evo citam Ljajic je pred Milanom sve je izvjesnije da ce se igrati kao i do sada 4-3-3 u napdu bi imali ubjedljivo najmladji trio lige s prosjekom 21 godinu Šeraf--Balotelli--Ljajic ovo isto ne bilo lose, ali morali bi dovesti ekstra veznjaka uz Montoliva i deJonga jer nije dovoljan Honda i naravno 1 wc stopera