Lapsus. Eto to je to čitanje o kojem pričam. Ja sam to uradio na brzinu i skontao da su završili iz nekog razloga (stečaj ili sl) u petoj ligi.DO mene je. Izvinjavam se dotičnom i hvala na ispravci ali ne tebi gospodine sa Koševa nego kolegi koji je postavio tabelu.Hordas Doboj je napisao/la:hahaha s vama uvijek komedijazaboljisportuBiH je napisao/la:Odkud ti da su u petoj Poljskoj ligi. Kad otvoriš stranicu tj link koji si stavio vidi se da su prva liga jer sa strane stoji tabela.THC je napisao/la:http://www.gornikzabrze.pl/aktualnosci/ ... arajewo-00
Toliko o ozbiljnosti portala sportsport.ba.
Objavljuju da smo igrali protiv slovaka , čak da su i neke prilike bile na toj utakmici, dok smo mi ustvari igrali utakmicu protiv gornika iz poljske koji završio 5. u poljskoj ligi.
I drugi sportski sc portal je isto objavio.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
bolje nego tragedija kao kod vasHordas Doboj je napisao/la:hahaha s vama uvijek komedijazaboljisportuBiH je napisao/la:Odkud ti da su u petoj Poljskoj ligi. Kad otvoriš stranicu tj link koji si stavio vidi se da su prva liga jer sa strane stoji tabela.THC je napisao/la:http://www.gornikzabrze.pl/aktualnosci/ ... arajewo-00
Toliko o ozbiljnosti portala sportsport.ba.
Objavljuju da smo igrali protiv slovaka , čak da su i neke prilike bile na toj utakmici, dok smo mi ustvari igrali utakmicu protiv gornika iz poljske koji završio 5. u poljskoj ligi.
I drugi sportski sc portal je isto objavio.
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
A nista panika ono 0-0 a oni tek peti u Poljskoj sigurno je ta poljska liga slabija od druge slovenacke ili su pripremne utakmice pa ekipa varira 
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 10 jul 2013, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Hajde jasno mi je što navijači drugih klubova jedva dočekaju poraze Željezničara , pa makar i na pripremama , ali mi nisu jasni naši navijači koji poslije 4 pripremne utakmice govore kako smo loši , kako nema ništa od titule i sl . Pripremne utakmice su tu prvenstveno kako bi se popravila fizička sprema i uigrale nove kombinacije . U 9 dana ćemo odigrati 6 utakmica i suludo bi bilo kada bi ostvarivali sve pobjede u tim mečevima , pogotovo kada se zna da se pola tih utakmica igralo iz autobusa ili poslije jakih jutarnjih treninga i kada se vide ekipe protiv kojih se igralo . Ista situacija je i danas u Bihaću , mogu misliti šta će se ovdje pisati ako se ne ostvari pobjeda , a igrači nataj meč dolaze poslije priprema od 10 dana , fizički i psihički istorešeni , i staju u Bihaću i iz autobusa idu da igraju utakmicu .
ZELJEZNICAR 1921!
Jedna sa ručka u Bihaću Re: FK Željezničar
te pripremne gdje dobro odigramo su očito manje bitne od onih koje loše odigramo, pa se manje i komentarišupile87 je napisao/la:A nista panika ono 0-0 a oni tek peti u Poljskoj sigurno je ta poljska liga slabija od druge slovenacke ili su pripremne utakmice pa ekipa varira
mislim bolno su očigledni dupli aršini onih koji se lažno predstavljaju kao navijači želje.
Zanimljivo zar ne covjke neki dan rece da se on sekira za Zelju i da pise po forumu jer nemoze podnijeti da zijanimo od slovenaca iz druge lige ovo je sigurno podnosljivije jer smo igrali 0-0, Amar namjestio pripremnu samo se tako moze obijasniti sto nam ovi poljaci nisu dali 5 komada.ChWilla je napisao/la:te pripremne gdje dobro odigramo su očito manje bitne od onih koje loše odigramo, pa se manje i komentarišupile87 je napisao/la:A nista panika ono 0-0 a oni tek peti u Poljskoj sigurno je ta poljska liga slabija od druge slovenacke ili su pripremne utakmice pa ekipa varira![]()
mislim bolno su očigledni dupli aršini onih koji se lažno predstavljaju kao navijači želje.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
I to je do neke 62 minute igrala praktično druga ekipa.ChWilla je napisao/la:te pripremne gdje dobro odigramo su očito manje bitne od onih koje loše odigramo, pa se manje i komentarišupile87 je napisao/la:A nista panika ono 0-0 a oni tek peti u Poljskoj sigurno je ta poljska liga slabija od druge slovenacke ili su pripremne utakmice pa ekipa varira![]()
Otjerat Colica odmah bez pitanja kad i gdje je igraozaboljisportuBiH je napisao/la:I to je do neke 62 minute igrala praktično druga ekipa.ChWilla je napisao/la:te pripremne gdje dobro odigramo su očito manje bitne od onih koje loše odigramo, pa se manje i komentarišupile87 je napisao/la:A nista panika ono 0-0 a oni tek peti u Poljskoj sigurno je ta poljska liga slabija od druge slovenacke ili su pripremne utakmice pa ekipa varira![]()
U kolko je utkmica.
18:30 ja mislimterabajt je napisao/la:U kolko je utkmica.
Edit: http://fkzeljeznicar.ba/danas-sa-jedins ... sati/5815/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja te volim, volim Željo..
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
te pripremne gdje dobro odigramo su očito manje bitne od onih koje loše odigramo, pa se manje i komentarišu
mislim bolno su očigledni dupli aršini onih koji se lažno predstavljaju kao navijači želje.[/quote]
I to je do neke 62 minute igrala praktično druga ekipa.[/quote]
Otjerat Colica odmah bez pitanja kad i gdje je igrao
znam da je bio najgori
[/quote]
A kako će dati gol kad je u napadu Adilović kloc
mislim bolno su očigledni dupli aršini onih koji se lažno predstavljaju kao navijači želje.[/quote]
I to je do neke 62 minute igrala praktično druga ekipa.[/quote]
Imaju li ovi dresovi u FanShopu da se kupe, juče bio ali mi ni na kraj pameti nisu bili dresovi?! Ili je ovo trening oprema...

I, gledam na Jominoj stranici pod kategorijom "Sponzor", imaju Čelik i Travnik, nas nigdje.

I, gledam na Jominoj stranici pod kategorijom "Sponzor", imaju Čelik i Travnik, nas nigdje.
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
I to je do neke 62 minute igrala praktično druga ekipa.[/quote]zaboljisportuBiH je napisao/la:te pripremne gdje dobro odigramo su očito manje bitne od onih koje loše odigramo, pa se manje i komentarišu![]()
Nemoj matereti evo ja ovo citam i sam se sebi gadim ne znam kako oni mogu ovako pisat. Kakav insan trebas biti fuj.
Protiv Metalista je tekma bila za Svraku(ljudi ga htjeli uzeti)al posto je maneken odigrao ispod nivoa ljudi odustali...
Adilovic se zali na neku povredu(mnogi govore da glumi da trazi neki anganzam ugl vidjecemo)...
Nisam odavno bio na stranici jedno 10-tak dana,pa da neko napise ako je sta bilo u vezi ovih clanskih(cjena,i termin kupovine)..
Hvala u svakom slucaju..
Adilovic se zali na neku povredu(mnogi govore da glumi da trazi neki anganzam ugl vidjecemo)...
Nisam odavno bio na stranici jedno 10-tak dana,pa da neko napise ako je sta bilo u vezi ovih clanskih(cjena,i termin kupovine)..
Hvala u svakom slucaju..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Karte jučer kaparisane , ide se gledati šampion pod Borićegio10 je napisao/la:18:30 ja mislimterabajt je napisao/la:U kolko je utkmica.
Edit: http://fkzeljeznicar.ba/danas-sa-jedins ... sati/5815/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se pobjedi Jedinstva od nekih 2 1
Koliko nepostovanje prema nasim najboljim igracima, najboljim strjelcima, ne mogu da vjerujem. Sta ti momci trebaju uraditi u klubu da bi neko napisao neku finu rijec?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
u Bihacu danas praznik
ipak ne dolazi svaki dan najveci i najtrofejniji klub u goste
Sastav Željezničara: Hadžić, B. Čolić, Hasanhodžić, Hasanović, Stanić, E. Sadiković, Svraka, Bajić, Bućan, Zaimović, Pehilj
Vrlo lako bi se moglo desiti da nijedan od ovih ne počne u Plzenu
Vrlo lako bi se moglo desiti da nijedan od ovih ne počne u Plzenu
ZELJEZNICAR 1921!
nime_tm87 je napisao/la:u Bihacu danas praznikipak ne dolazi svaki dan najveci i najtrofejniji klub u goste
Mora Kad šampion igra!"Stadion u Bihaću, kažu nam domaćini, dugo nije bio ovako ispunjen."
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Balorda, BosnianLevi, Cwirek i 31 gost.