PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
zenica1985
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
AJDE LJUDI DAJTE MI SAMO TE TRANSFERE TO JEST ONA 3 FAJLA I DA S NEKIM ODIGRAM DA VIDIM KAKO STE JAKI
Robijasi 1988
-
zenica1985
- Kontakt:
IZBRISI LOPTE IZ KITSERVERACautinho je napisao/la:Zasto me izbacuje iz igre kad ono pocinje tekma.Zavrsim formacije i igrače,postavke,sve sredim,kliknem "Match Start",odjednom se zamrzne i nakon par sekunda izbaci me na radnu površinu i dobijem poruku "Pes.exe je prestao raditi...windows trazi rjesenje na netu"
Kako to ispraviti? Pomoć!
Robijasi 1988
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
zenica1985 iskljuci caps lock jer bi mogao ban dobit 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
otiđi u folder gdje ti je instaliran PES 6 , idi u kitserver/GDB i obriši folder "balls" .. onda sa ovog linka skini ovaj balls , i kopiraj novi folder u lokaciju gdje je bio stari .. također , kada biraš one dresove .. koristeći tipke page up i page down (uglavnom se nalaze iznad strelica) se pomakni sve dok ne dođe do izbora za lopte.. onda sa 0 i 9 biraš koju ćeš loptu koristiti . jako je bitno da tu odabereš loptu , jer razlog zašto ti pes "crashuje" je što lopte koje Phoenix patch ima integrirane su HD , a očito ti komp ne može pokrenuti te HD lopte .. ove koje sam ti poslao za kitserver su obične , tako da njih moraš odabrati prije igranja .Cautinho je napisao/la:Zasto me izbacuje iz igre kad ono pocinje tekma.Zavrsim formacije i igrače,postavke,sve sredim,kliknem "Match Start",odjednom se zamrzne i nakon par sekunda izbaci me na radnu površinu i dobijem poruku "Pes.exe je prestao raditi...windows trazi rjesenje na netu"
Kako to ispraviti? Pomoć!
- Cautinho
- Kontakt:
Ma ne trebaju mi nikakve lopte i te dzidze.
Samo da jee igrica normala,da su grbovi klubova pravi i da moze online...
Keep walking.
samo uradi ovo što sam ti napisao ba ..Cautinho je napisao/la:Ma ne trebaju mi nikakve lopte i te dzidze.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Nek @pesmaster napise u koliko mu odgovara da odigramo.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
-
zenica1985
- Kontakt:
kad ošAgresivnoDjubre je napisao/la:Nek @pesmaster napise u koliko mu odgovara da odigramo.
Sloboda Tuzla !!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Veceras oko pola 1 ?pesmaster je napisao/la:
kad oš
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
možeAgresivnoDjubre je napisao/la:Veceras oko pola 1 ?pesmaster je napisao/la:
kad oš
Sloboda Tuzla !!!
-
zenica1985
- Kontakt:
kako ljdi da igram on line soker imam skinut ovaj patch demaz 8 i igram ja on line ali nije mi to preko kojeg vi igrate on line soker ako moze link
Samo Sarajevo
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
jesi tu
zaboravio za tebe , sutra cemo igratAgresivnoDjubre je napisao/la:jesi tu
Sloboda Tuzla !!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
lizi mi tabanepesmaster je napisao/la:
zaboravio za tebe , sutra cemo igrat
Vidim ima ova neka varijanta da se igra PES 6 online. Posto sam svojevremeno picio po tom pesu nekako sam pozelio da se okusam u online-u, ali ili moj patch nije dobar ili sta ail ne mogu da udjem da biram protivnika, udjem u lobby i kad hocu da idem dalje izbaci me. Mozete li mi postaviti aktuelne linkove za patch. Koji se koristi ima neki sholym i deemaz? Ja sam probao deemaz pa na pes6j, ali konektuje se ima ona njihova welcome poruka napravim profil i imam kao tri razlicita ulaza za dalje koji god da probam izbaci me...KOntam da mi patch nije dobar i oni AFS filevi
Uglavnom treba mi mala pomoc oko tih linkova jer kontam da nisam neki bajat patch nasao
Uglavnom treba mi mala pomoc oko tih linkova jer kontam da nisam neki bajat patch nasao
koji je najnoviji patch ?
@biskit nemoj ic na pes6j jer im je server jako nestabilan a i jos uvijek koriste patch iz 2011/12 sezone
ovdje se igra na fiveserveru koliko sam upoznat , trenutno je liga na pauzi , koristi se phoenix patch 12-13 sa nasim rosterima , ali vise informacija potrazi na fb grupi (potrazi link u temi) ...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
ovdje se igra na fiveserveru koliko sam upoznat , trenutno je liga na pauzi , koristi se phoenix patch 12-13 sa nasim rosterima , ali vise informacija potrazi na fb grupi (potrazi link u temi) ...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.