Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Zdrav? Nije prosao prvo pripreme, drugo imao saraf u nozi. Ali hajde, ako je to zdrav, onda je Rosicky uvijek zdrav i sam je kriv sto nije napredovao..Rosicky je napisao/la:Ove sezone je Jack i zdrav sjedio na klupiAllGunsBlazing je napisao/la:Hajd nemoj bit smijesan, cuj Rosa ispred zdravog Jacka, pa to ni na Pesu ne mozes uradit.
AllGunsBlazing je napisao/la:Zdrav? Nije prosao prvo pripreme, drugo imao saraf u nozi. Ali hajde, ako je to zdrav, onda je Rosicky uvijek zdrav i sam je kriv sto nije napredovao..Rosicky je napisao/la:Ove sezone je Jack i zdrav sjedio na klupiAllGunsBlazing je napisao/la:Hajd nemoj bit smijesan, cuj Rosa ispred zdravog Jacka, pa to ni na Pesu ne mozes uradit.
Ako ćemo tako taj tvoj miljenik Wilshire nije previše ni pokazo ove sezone,zabio 2 gola i čini mi se igrač koji je najviše lopti izgubio na protivničkoj polovici (govorim o Arsenalu) njega treba čekat da proigra a ovako kako napreduje sa ozljedama neće nikad postat ono šta možeAllGunsBlazing je napisao/la:Covjek je citavo vrijeme imao saraf u nozi. Ako cemo onda tako Rosicky tek kad se vratio od povrede zdrav sjedio 5 mjeseci na klupi. Mozda se sjecas?
Jordan Henderson doktor za obojicu sa slike.Rosicky je napisao/la:http://cdn.eplindex.com/wp-content/uplo ... derson.png
Evo pa pogledaj neke stvari o kojim ti govorim
on i jest prosječan igrač.BigBigBang je napisao/la:Ako samo gledas statistiku Andres Iniesta je prosjecan igrac.
Al je Kakadu WC igrač po statisticinedim1993 je napisao/la:on i jest prosječan igrač.BigBigBang je napisao/la:Ako samo gledas statistiku Andres Iniesta je prosjecan igrac.
Rosicky je napisao/la:Al je Kakadu WC igrač po statisticinedim1993 je napisao/la:on i jest prosječan igrač.BigBigBang je napisao/la:Ako samo gledas statistiku Andres Iniesta je prosjecan igrac.![]()
![]()
Zamjenio si ga sa Xaviem.nedim1993 je napisao/la:on i jest prosječan igrač.BigBigBang je napisao/la:Ako samo gledas statistiku Andres Iniesta je prosjecan igrac.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.