FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Radmilo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Radmilo » 10 jul 2013, 19:23

Admiral_TM87 je napisao/la:dva puta okvir gola u svega 3 min igre, sad sam ubijedjen da prolazimo viktoriju
zamisli razmišljanja vas pojedinaca ovo mene nervira pa patiš se sa **** jedinstvom i nešto dogovaraš i odmaraš lafo neke igrače da budeš vreća za sparing i napucavanje ako ste na to ponosni i sa ovakvim timom i rezultatima očekujete nešto neka me banuje moderator, ahoće jer ste vi svi prijavili moj post mora čovjek i da neće jer vi bi banovali sve ko ne misli ko vi.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 10 jul 2013, 19:26

Lik se raspravlja sa čitavim forumom! :lol: Svaka ti dala Radmilo! :lol: :lol: :lol:
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 10 jul 2013, 19:27

Ko na osnovu prijateljskih utakmica donosi zakjljučke o bilo čemu,pa bilo to super pozitivno ili ultra negativno,taj veze nema o fudbalu.
ali nema para,sve se rastalilo....

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 10 jul 2013, 19:28

Radmilo je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Zavuce je Enis Sadikovic sa 20 metara ;) Mali je zvijer izgleda
Ne sjećam se kad smo dali gol van šesnaesterca. :mrgreen: Svaka čast momku!
Slučajno je to frljoka zalutala opalio i eto kakvo pojačanje iz radnika Hadžići, aj sami skontajte odmah tražite gdje je igrao, baš bez veze.
Pa jel te stid, molim te jel te stid ?

O takvim kretenima kao sto si ti je Amar i pricao u jednoj epizodi ZeljoTV, zabranio bi ti ulaz za sva vremena na Grbavicu pa te svoje frustracije, komplexe i seljacke manire lijeci kuci, papcino !
SWRA

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 jul 2013, 19:29

Radmilo k'o da je pusten sa lanca...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 10 jul 2013, 19:29

Tarantino je napisao/la:Ko na osnovu prijateljskih utakmica donosi zakjljučke o bilo čemu,pa bilo to super pozitivno ili ultra negativno,taj veze nema o fudbalu.
Jeste tako kaže i onaj trener iz Aluminija smao što on kaže dobro nam je ovo došlo pročepilo ispucali smo se po golu ko blesavi i spogađali, a mogli smo još, a tek ovaj iz slaven belupa, a joj ovaj iz metalista ma kaže ovo je prava ekipa za sparing samo nam daj ovakve izgubljene ne znaju gdje gone, ja se razumijem u fudbal, a ti u travu možda.

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 10 jul 2013, 19:31

petisesti98 je napisao/la:
O takvim kretenima kao sto si ti je Amar i pricao u jednoj epizodi ZeljoTV, zabranio bi ti ulaz za sva vremena na Grbavicu pa te svoje frustracije, komplexe i seljacke manire lijeci kuci, papcino !
gledao sam kaže dođu neki na jug i lome stolice pale baklje ko divljaci pa klubu dolaze stalno kazne ne može čovjek opstat, ja platim kartu 8 maraka hoću čistu stolici nije čista ponesem karton sjedim s mirom plješčem dobrom potezu neke i verbalno izgrdim ako ne igraju kako treba i to je ok, moraš se malo ispucati nije lako biti javna ličnost,a tek igrat u Želji to ne može svako podnijet.

_SNABO_
Kontakt:

Post Postao/la _SNABO_ » 10 jul 2013, 19:32

Sad će Hodžić potvrdit' :)
"Tad' podize desnu ruku ON i zapjeva ZELJO SAMPION, Grbavica usta cijela i zastava plavo-bijela zaviori JUZNOM TRIBINOM"

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 10 jul 2013, 19:37

I kod vas imam svakakvi na forumu. Jedinstvo je krenulo sa pripremama prije 5-6 dana, sami pocetak priprema. Tad se ne igraju pripremene utakmice jer igraci nisu jos spremni. Pojedini igraci su tu tek 2-3 dana sa ekipom, golman je dosao pred utakmicu, nije trenirao nikako. Ova utakmica je prihvacena da se izađe Želji u susret, posto prolaze kroz Bihać, da se odigra jedna utakmica, da igrači koji u Sloveniji nisu puno igrali da dobiju sansu u Bihaću. Prva ekipa Želje je prejaka da igra sa nespremnim Jedinstvom. Ali eto u drugom pol. ulaze neki iz prvi 11.

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 10 jul 2013, 19:38

Pioniri: Željezničar - Sloboda 3:1. Još desetak minuta do kraja.

Hajmo momci !
SWRA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 jul 2013, 19:39

Jos jedan treba u prvoj je bilo 2-0

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 10 jul 2013, 19:39

Pa forum služi za to da se razmjene različita mišljenja da svi mislimo jednako nebi valjalo nigdje ne može se ići ni niz dlaku moraš imat svoj stav i mišljenje,. i sve dok nikogne vrijeđaš to je ok, a pri tom se držiš određenih tema tu nema problema, ja znam pravila svih foruma jer sam admin igre pa logički i sam tako radim.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 jul 2013, 19:41

Radmilo je napisao/la:Pa forum služi za to da se razmjene različita mišljenja da svi mislimo jednako nebi valjalo nigdje ne može se ići ni niz dlaku moraš imat svoj stav i mišljenje,. i sve dok nikogne vrijeđaš to je ok, a pri tom se držiš određenih tema tu nema problema, ja znam pravila svih foruma jer sam admin igre pa logički i sam tako radim.
Ti si psovao i to nekoliko puta u jednoj recenici i trebas dobiti ban zbog toga a ne drugacijeg misljenja.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 10 jul 2013, 19:41

Rafael30 je napisao/la:I kod vas imam svakakvi na forumu. Jedinstvo je krenulo sa pripremama prije 5-6 dana, sami pocetak priprema. Tad se ne igraju pripremene utakmice jer igraci nisu jos spremni. Pojedini igraci su tu tek 2-3 dana sa ekipom, golman je dosao pred utakmicu, nije trenirao nikako. Ova utakmica je prihvacena da se izađe Želji u susret, posto prolaze kroz Bihać, da se odigra jedna utakmica, da igrači koji u Sloveniji nisu puno igrali da dobiju sansu u Bihaću. Prva ekipa Želje je prejaka da igra sa nespremnim Jedinstvom. Ali eto u drugom pol. ulaze neki iz prvi 11.
Koliko sam ja upoznat, NK Jedinstvo je izrazilo želju da igra sa nama a ne FK željezničar..
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 10 jul 2013, 19:42

Radmilo je napisao/la:
Tarantino je napisao/la:Ko na osnovu prijateljskih utakmica donosi zakjljučke o bilo čemu,pa bilo to super pozitivno ili ultra negativno,taj veze nema o fudbalu.
Jeste tako kaže i onaj trener iz Aluminija smao što on kaže dobro nam je ovo došlo pročepilo ispucali smo se po golu ko blesavi i spogađali, a mogli smo još, a tek ovaj iz slaven belupa, a joj ovaj iz metalista ma kaže ovo je prava ekipa za sparing samo nam daj ovakve izgubljene ne znaju gdje gone, ja se razumijem u fudbal, a ti u travu možda.
Postaviću ti jedno prosto pitanje,da li bi ti više volio da na pripremama gubimo sve sa po 5-0,a da prodjemo Viktoriju,ili da na pripremama sve deremo sa po 5-0 i ispušimo od Viktorije?

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 10 jul 2013, 19:43

Tarantino je napisao/la:
Radmilo je napisao/la:
Postaviću ti jedno prosto pitanje,da li bi ti više volio da na pripremama gubimo sve sa po 5-0,a da prodjemo Viktoriju,ili da na pripremama sve deremo sa po 5-0 i ispušimo od Viktorije?
Volio bi prolaz, ali mi treba klub dati mig optimizam da mislim tako pozitivno, ovako to nije urađeno aj sam logiciraj.

_SNABO_
Kontakt:

Post Postao/la _SNABO_ » 10 jul 2013, 19:47

Volio bi prolaz, ali mi treba klub dati mig optimizam da mislim tako pozitivno, ovako to nije urađeno aj sam logiciraj.
pa jbmu, ako mi necemo vjerovati u prolaz, ko ce :S
Zadnja izmjena: _SNABO_, dana/u 10 jul 2013, 19:48, ukupno mijenjano 2 puta.
"Tad' podize desnu ruku ON i zapjeva ZELJO SAMPION, Grbavica usta cijela i zastava plavo-bijela zaviori JUZNOM TRIBINOM"

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 10 jul 2013, 19:47

Pa ja i "logiciram",jer vidi jednu stvar,ove utakmice se nigdje ne pišu niti boduju,to su pripremne utakmice koje služe znaš valjda i sam za šta,za isprobavanje i uigravanje,ali prvi ti,pa onda i svi ostali bi igrače proglasili bogovima a Amara Zevsom ako bi kojim slučajem prošli Viktoriju,a sve ove "blamaže" na pripremama bi se u djeliću stotinke zaboravile. ;)

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 10 jul 2013, 19:48

Ja se lično opet bojim bruke i razvaljivanja znam nas kkao igramo ove tekme ovo su ozbiljne ekipe pucaju sa svih strana znaju to i znaju napadat kreću se ko ludi vazda ih je po 6 u napadu.

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 10 jul 2013, 19:48

Pioniri: Željezničar - Sloboda 3:1. Kraj utakmice, Sloboda zbog gola u gostima osvaja prvenstvo BiH.

Čestitke pionirima FK Sloboda.
SWRA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.