FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ludilo na forumu...one man show... 

- Izuzetna nam je čast igrati protiv Željezničara koji ima ovdje generalnu probu. Možda ovoga momenta nama i nije vrijeme da igramo sa tako jakim protivnikom, ali jednostavno nismo mogli odbiti utakmicu sa Željezničarom. Pričinjava nam zadovoljstvo da odigramo tu utakmicu - istakao ja za službeni portal NK Jedinstvo Mehmed Janjoš, šef stručnog štaba.Anonimac je napisao/la:Koliko sam ja upoznat, NK Jedinstvo je izrazilo želju da igra sa nama a ne FK željezničar..Rafael30 je napisao/la:I kod vas imam svakakvi na forumu. Jedinstvo je krenulo sa pripremama prije 5-6 dana, sami pocetak priprema. Tad se ne igraju pripremene utakmice jer igraci nisu jos spremni. Pojedini igraci su tu tek 2-3 dana sa ekipom, golman je dosao pred utakmicu, nije trenirao nikako. Ova utakmica je prihvacena da se izađe Želji u susret, posto prolaze kroz Bihać, da se odigra jedna utakmica, da igrači koji u Sloveniji nisu puno igrali da dobiju sansu u Bihaću. Prva ekipa Želje je prejaka da igra sa nespremnim Jedinstvom. Ali eto u drugom pol. ulaze neki iz prvi 11.
Pa u Bihaću su željni dobre ekipe da vide pa red im je predstavit jakog šampiona koji melje evo i ovi iz prve postave se pate 10 minuta ništa dosad su trebali uvaljat jedan-Tarantino je napisao/la:Pa ja i "logiciram",jer vidi jednu stvar,ove utakmice se nigdje ne pišu niti boduju,to su pripremne utakmice koje služe znaš valjda i sam za šta,za isprobavanje i uigravanje,ali prvi ti,pa onda i svi ostali bi igrače proglasili bogovima a Amara Zevsom ako bi kojim slučajem prošli Viktoriju,a sve ove "blamaže" na pripremama bi se u djeliću stotinke zaboravile.
Pa i da smo dobili sve pripremne po 10-0 ko nam garantuje prolaz protiv takve ekipe?Znači biće šta bude,a samo dvije stvari su moguće,njihov prolaz ili naš prolaz,trećeg nema.Radmilo je napisao/la:Ja se lično opet bojim bruke i razvaljivanja znam nas kkao igramo ove tekme ovo su ozbiljne ekipe pucaju sa svih strana znaju to i znaju napadat kreću se ko ludi vazda ih je po 6 u napadu.
ali nema para,sve se rastalilo....
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
UU, ja nisam vidio ovo, ako je neko jos preskocio, evo opet, odlicna vijest. Prvo je bilo rijeci da 99% ostaje do polusezone ili da ce mozda negdje drugo na posudbu, ovako odlicna stvar za nas...
Armin Hodžić i u narednoj će sezoni nositi dres aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka Željezničara. Supertalentovani napadač Liverpoola kao posuđen igrač, produžio je ugovor na dodatnu sezonu i predvodit će napad Plavih na novom putu ka odbrani titule.
''Definitivno ostajem u plavom dresu svog kluba. Sve je dogovoreno, produžio sam posudbu na još jednu sezonu, radujem se evropskim nastupima. Motivisan sam i željan slavlja s našim sjajnim navijačima'', kazao je najbolji igrač Željezničara prošle sezone
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ništa se ne dešava cijelo poluvrijeme, ovo izgleda prava prijateljska, nebi me čuidilo da se završi i miroljubivo 1:1. 

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Eto Adilovic napravio transfer. Mozes misliti u 3. grcku ligu.... A Zeljo u pripremnim 4- 5, 4-5.....komada
Znači na kraju smo odirali 8 pripremnih utakmica . Ostvari li smo dvije pobjede ( Brasov i Jedinstvo ) , tri remija (Gornik , Kaposvar , Široki Brijeg ) i 3 poraza ( Metalist , Slaven Belupo , Aluminij )
ZELJEZNICAR 1921!
Željo savladao Jedinstvo
http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-savladao-jedinstvo/5820/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-savladao-jedinstvo/5820/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Cestitke pionirima kao vicesampionima, bitno je i u mladjim kategorijama pruzati dobre partije 

-
- Kontakt:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/prijat ... 30710121#9" onclick="window.open(this.href);return false;nime_tm87 je napisao/la:u Bihacu danas praznikipak ne dolazi svaki dan najveci i najtrofejniji klub u goste
po ovome i nebi se bas reklo da je neki praznik
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Eto, završiše i pripreme...
F. K. Željezničar 7 _ 2 _ 2 _ 3 _ 5-14 (Skor ne izgleda loše osim te gol razlike... ali eto, šta je tu je)
Brasov 1:0, Kapošvar 1:1, Slaven Belupo 4:1, Aluminij 4:0, Metalist 5:1, Zabrze 0:0, Jedinstvo 0:1 (sve to u desetak dana).
Nek' nam je sretno u narednoj sezoni i Evropskim tekmama!
F. K. Željezničar 7 _ 2 _ 2 _ 3 _ 5-14 (Skor ne izgleda loše osim te gol razlike... ali eto, šta je tu je)
Brasov 1:0, Kapošvar 1:1, Slaven Belupo 4:1, Aluminij 4:0, Metalist 5:1, Zabrze 0:0, Jedinstvo 0:1 (sve to u desetak dana).
Nek' nam je sretno u narednoj sezoni i Evropskim tekmama!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Kakva je situacija sa Brkovicem? Pisalo je da je ozdravio, da se prikljucuje pripremama ali ga nije bilo u pripremnim utakmicama.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Utakmice izmedu Jedinstva-Zeljeznicara nista posebno Zeljo me malo razocarao ocekivao sam vise mozda sto je prijateljska pa nisu se puno trudili uglavnom lijep sportski gest Zelje da nakon 6 god prvak ponovno u Bihacu nakon dugo vremena neki jaci klub dosao u Bihac nadam se skorasnjim utakmicama i u Premier ligi pozdrav navijacima Zelje
Oko 1000-1500 gledatelja je bilo sto jako dugo u Bihacu nije se desilo na utakmici Jednistva
Edit: Hodzic je strasan kako momak igra

Oko 1000-1500 gledatelja je bilo sto jako dugo u Bihacu nije se desilo na utakmici Jednistva
Edit: Hodzic je strasan kako momak igra

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mora biti, jbg, nije džaba igrač Liverpool-a.Yucca je napisao/la:Utakmice izmedu Jedinstva-Zeljeznicara nista posebno Zeljo me malo razocarao ocekivao sam vise mozda sto je prijateljska pa nisu se puno trudili uglavnom lijep sportski gest Zelje da nakon 6 god prvak ponovno u Bihacu nakon dugo vremena neki jaci klub dosao u Bihac nadam se skorasnjim utakmicama i u Premier ligi pozdrav navijacima Zelje
Edit: Hodzic je strasan kako momak igra![]()
![]()
![]()

Ti ili nisi bio na utakmici, ili si nadrogiran. Ne znam kako je ono moglo biti 1000 ljudi? Nije ni bitno koliko ih je bilo, ali najmanje 4000-4500 ljudi je bilo.Yucca je napisao/la:Oko 1000-1500 gledatelja je bilo sto jako dugo u Bihacu nije se desilo na utakmici Jednistva
Željo, jeste da su se čuvali i sve to, fino igraju, sretno vam, nadam se da ćete dogurati što dalje.
Sretno Manijaci.
ti kao neki šaljivdžija?Sn96 je napisao/la:Ti ili nisi bio na utakmici, ili si nadrogiran. Ne znam kako je ono moglo biti 1000 ljudi? Nije ni bitno koliko ih je bilo, ali najmanje 4000-4500 ljudi je bilo.Yucca je napisao/la:Oko 1000-1500 gledatelja je bilo sto jako dugo u Bihacu nije se desilo na utakmici Jednistva
Željo, jeste da su se čuvali i sve to, fino igraju, sretno vam, nadam se da ćete dogurati što dalje.
Sretno Manijaci.
vidi bolan slike i eto ...

posto sam cesto u Bihacu vrlo dobro znam da ovo nije 4-5 milja

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Sta mislis kolko ova tribina ima stolica ?.
Eto bilo je 400 gledaoca, i šta sa tim. Isti k. koliko ih je. Stadion je bio dobro popunjen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.