AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Transfer politika Rome mi nikako nije jasna. Evo sad se spominje prodaja Pjanića, Osvalda i Marquinosa a ostavljaju dokazane tarabe poput Destra, onda ove silne promjene trenera i sportskih direktora nikako da se usaglase šta hoće. Potrpuno drugačije tipove trenera dovode, a njihovo zadnje riješenje Garcia je sve samo ne dokazani pobjednik(ili kako italijani kažu campion). Romi treba trener za trofeje a ne za Europska takmičenja. Onda tu je i priča o stadionu koja liči na onu o Želji i Mercedes Areni.
No nije sve tako crno, spominje se da su blizu dovođenja Jedvaja iz Dinama što bi po meni bio posao ljeta u Italiji.
Ako žele napasti skudeto naredne sezone nema prodaje!
No nije sve tako crno, spominje se da su blizu dovođenja Jedvaja iz Dinama što bi po meni bio posao ljeta u Italiji.
Ako žele napasti skudeto naredne sezone nema prodaje!
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Nemaju šanse za Scudetto. Evidentno je ko je veliki favorit za osvajanje.
Inače, daleko jača prinova bi bio Strootman. Jedvaj je još nedokazan i mlad, dok je Holanđanin ipak ispekao zanat u PSV-u. Mada, bilo bi fino sačekati potpis jer se za njega bori i Manchester United.
Nadam se poziciji koja vodi u LP. Nade temelji opet na vrlo izglednim out transferima određenih igraca kao sto su Cavani iz Napolia, Jovetić iz Fiorentine itd. mada ce se oni dodatno pojacati, neki vec jesu, a i Inter ce biti konkurentniji naredne sezone.
eto neke ekipe sa strootmanom, gervinhom i benatiom, mada i tu fali opet golman, te jedan ofanzivni igrac.
eto neke ekipe sa strootmanom, gervinhom i benatiom, mada i tu fali opet golman, te jedan ofanzivni igrac.
Jedvaj prosao lijecnicke preglede. 5m i 20% od sljedeceg transfera ide Dinamu.
Benatia je vec tu... Sljedeci su De Sanctis, Strootman i Gervinho, koji je radio sa Garcijom u Lilleu.
Benatia je vec tu... Sljedeci su De Sanctis, Strootman i Gervinho, koji je radio sa Garcijom u Lilleu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Ovo za Strootmana je zavrsena prica,izgleda da smo dali 17 miliona za njegov dolazak te da ce imati platu oko 2 miliona godisnje.Jedvaj isto doveden za 5 miliona,evo hoce i Gervinhu,ja mislim da bi se on kod nas uklopio jer ga Garcia zna u dusu tako da kazem.Evil Genius II je napisao/la:meni to za strootmana nekako predobro zvuci da bi bilo istinito. znam da je united bio zagrijan za njega jedno vrijeme, pa onda milan i ovi instant velikani tipa psg ili monaco tako da ne vidim razlog zasto bi igrao za malu, siromasnu romu. ukoliko ipak dodje, nas vezni red ce predobro izgledati na papiru i na rudiju je da to uigra:
pjanic - ddr - strootman
Al dzaba sve to ako se obistini ono sto su pricali preko radija,joj kako su smjesni ne vjerujem,ako odu De Rossi i Pjanic ovo ce biti jos jedna sezona za zaborav,svaka cast ovim pojacanjima al dzaba sve ako ne dovedemo nekog kvalitetnog napadaca ako ode Osvaldo jer mi sa ovakvim Destrom nemamo sta traziti i ako mi je poslije Danniela najdrazi igrac.
Za one koji nisu znali Garcia je sa Lillom osvojio prvenstvo i kup tako da ona prica da smo doveli loseg trenera pada u vodu,lik zna da radi sa mladim igracima i kvalitetan je trener i ocekujem da napravi momcad ako ne prodaju ona dva igraca koje sam gore naveo
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
Evil Genius II
znam da je to vec sta bi bilo kad bi bilo prica ali imam osjecaj da garcia dolazi dvije sezone prekasno tj da bi puno bolje rezultate postigao da je imenovan na samom pocetku projekta umjesto enriquea. ovako je doveden na najnezahvalnije trenersko mjesto u italiji, bacen je u situaciju gdje mediji razapinju klub, navijaci prave cirkus od priprema ekipe i potrebno je cudo da se roma vrati na pravi kolosijek s obzirom da se radi o jako jako nezdravoj sredini. sto se tice transfera jedvaja mislim da se radi o dobrom poslu i pametnom ulaganju u buducnost ali ako se proda marquinhos i/ili DDR onda im se popisam na mercato jer bi postali poslovna filijala koja kupuje jeftino, prodaje skupo i mirno zivi u gornjem domu tabele sa debelim plusom u banci a la udinese.
http://www.football-italia.net/36300/ps ... otman-talk" onclick="window.open(this.href);return false;
Roma “have made no offer” for Kevin Strootman and PSV warn they’ll only sell for a very impressive bid.
naravno.
dok ga ne vidim u dresu rome ne vjerujem u ovaj transfer.
edit:

http://www.football-italia.net/36300/ps ... otman-talk" onclick="window.open(this.href);return false;
Roma “have made no offer” for Kevin Strootman and PSV warn they’ll only sell for a very impressive bid.
naravno.
dok ga ne vidim u dresu rome ne vjerujem u ovaj transfer.
slazem se sa vecinom osim sto bi uradio izmjene torosidis>piris i florenzi>gervinho jer alessandro je jako uporan i nesebican igrac kome krilna nije strana pozicija, a ne treba ni trositi rijeci o njegovoj brzini. centarsut mu nije jaca strana ali mi ionako nismo upamtili kvalitetnog centarsuta na rominoj utakmici kako se tonetto oprostio.Desole je napisao/la:![]()
edit:

Dal je moguce da prodate De Rossia? Znam da se prosle godine pisalo nigdje ne ide al citam sad kako se roma nije plasirala u evropu da su "svi" igraci na prodaju. Kako bi se pokrili gubitci.
Pise se kao Strootman bi dosao a DDR bi mogao ici nigdje.
Chelsea kao sprema ponudu + poslali bi vam na posudbu brazilca Wallace-a.
Moram se nadovezati na ovu konstataciju Evila Geniusa da je Roma postala nesto poput Udinesea kada je politika dovođenja i prodaje igraca u pitanju. Meni je to sasvim razumljivo, ovi Ameri su dosli profitirati, zaraditi koju kintu, a za trofeje ih nije briga. Ali kupili su pogresan klub, jer ocito CUCS nece sjediti skrstenih ruku, tako da su moje prognoze da ce se Ameri vrlo brzo povuci iz Rome, sto opet ne znaci da ce nam svanuti, ali eto mi ROMANISTI svakako navijamo za Romu iz čiste ljubavi,a ne zbog trofeja... Velika su nam ocekivanja sto se rezultata tiče, al male su šanse da se i ove godine nešto učini, odlazak u EL bi bio dobar rez., a u LP pravi uspjeh.
Moguce je brate,ako Chelsea ponudi 20 miliona De Rossi je vas,mozda cak i manje,tako su rekli u upravi,ako se to desi ima da mi Roma postane kao Palermo a na pravom su putu da to i budu.Evile tako su mnoge stranice napisale u vezi Strootmana a ja samo prenosim ovdje,svi pisu da je to zavrseno,vidjet cemo je li to jos jedna suplja,a bilo bi bolje da je Garsia dosao ranije al haj ne moze se tu nista.Dogovorena je prijateljska tekma Celzija i Rome pocetkom avgusta,ja mislim 6 avgusta al nisam siguran,e sad zamislite do tad Danielle potpise za plavce i zaigra protiv Rome.Pa raspao bih sesoxx je napisao/la:Dal je moguce da prodate De Rossia? Znam da se prosle godine pisalo nigdje ne ide al citam sad kako se roma nije plasirala u evropu da su "svi" igraci na prodaju. Kako bi se pokrili gubitci.
Ipak je 11 avgusta Roma-Celzi
Gdje si nasao to?? Nisam jos vidjeoManuel je napisao/la:Ipak je 11 avgusta Roma-Celzi
Na Roma Balkan,odavno je to postavljeno,mec ce se igrati u Vasingtonu.soxx je napisao/la:Gdje si nasao to?? Nisam jos vidjeoManuel je napisao/la:Ipak je 11 avgusta Roma-Celzi
Ma manite se budalastinja i ostalih glooposti...DDR i PJANKE ne idu nigdje...!!!!
FORZA ROMA
FORZA ROMA
-
Evil Genius II
" onclick="window.open(this.href);return false;
prezentacija novih dresova i ostale gluposti uzivo na ovom linku

novi dresovi su . . . zanimljivi.
s obzirom da su raskinuli ugovor s kappom, a ugovor s nikeom vazi tek od naredne sezone uprava se odlucila za neku jeftinu varijantu sa hametove pijace u tuzli bez naziva ili loga proizvodjaca na dresu.

ili me usi varaju ili je totti upravo izjavio ''nosio sam mnoge romine dresove ali ovaj ce biti moj posljednji''. wtf!?
prezentacija novih dresova i ostale gluposti uzivo na ovom linku
rasplakao bih se k'o malo dijeteManuel je napisao/la:Dogovorena je prijateljska tekma Celzija i Rome pocetkom avgusta,ja mislim 6 avgusta al nisam siguran,e sad zamislite do tad Danielle potpise za plavce i zaigra protiv Rome.Pa raspao bih se![]()
novi dresovi su . . . zanimljivi.
s obzirom da su raskinuli ugovor s kappom, a ugovor s nikeom vazi tek od naredne sezone uprava se odlucila za neku jeftinu varijantu sa hametove pijace u tuzli bez naziva ili loga proizvodjaca na dresu.

ili me usi varaju ili je totti upravo izjavio ''nosio sam mnoge romine dresove ali ovaj ce biti moj posljednji''. wtf!?
Jedvaj rizik, može beka, može stopera, ajd ok
Strotman, Extra ako bude
Gervnho, taraba samo takva, valjda nece doci
dresovi, havarija
Strotman, Extra ako bude
Gervnho, taraba samo takva, valjda nece doci
dresovi, havarija
nema potpisa
Nije ti bas Jedvaj za beka, puno je bolji na stoperu iako po meni je malo preagresivan (to bi ga moglo kostat u serie A, u HNL je to druga prica), ali siguran sam da u Romi moze postat vrhunski igrac, treba samo strpljenja, ipak je mlad, i ne treba ocekivat od njega odma da zaigra u prvih 11.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
gledao protiv hajduka i vidim ga na beku pa zato napisaoTritolone je napisao/la:Nije ti bas Jedvaj za beka, puno je bolji na stoperu iako po meni je malo preagresivan (to bi ga moglo kostat u serie A, u HNL je to druga prica), ali siguran sam da u Romi moze postat vrhunski igrac, treba samo strpljenja, ipak je mlad, i ne treba ocekivat od njega odma da zaigra u prvih 11.
nema potpisa
Ja nisam gledao superkup ali sam cuo da je bio los, no dobro, normalno je da tako mlad momak ima oscilacije u igri.
Mislim da je u par navrata igra cak u vezi (nesto ala Biscan prije nego je isa u Liverpool) i strasno dobro moze povuc loptu sa svoje polovice. U svom debiju protiv Hajduka u Splitu je namjestio gol tako da je oduzeo loptu i povuka je jedno 40ak metara i uposlio Krstanovica koji je sam izasa na golmana. Nadam se da ce momak uspit jer ima strasan potencijal. Eto najveci minus po meni je ta agresivnost, moga bi kao i Juan u Interu u prvoj sezoni pokupit par nepotrebnih crvenih kartona
Mislim da je u par navrata igra cak u vezi (nesto ala Biscan prije nego je isa u Liverpool) i strasno dobro moze povuc loptu sa svoje polovice. U svom debiju protiv Hajduka u Splitu je namjestio gol tako da je oduzeo loptu i povuka je jedno 40ak metara i uposlio Krstanovica koji je sam izasa na golmana. Nadam se da ce momak uspit jer ima strasan potencijal. Eto najveci minus po meni je ta agresivnost, moga bi kao i Juan u Interu u prvoj sezoni pokupit par nepotrebnih crvenih kartona
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.