FK Radnički Lukavac

VolimRadnicki
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la VolimRadnicki » 10 jul 2013, 20:13

Casper, ko je sve igrao danas?
1921
1989

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 10 jul 2013, 20:30

VolimRadnicki je napisao/la:Casper, ko je sve igrao danas?
Lugi, Fejzić, Juka, Giga, Tinjić, Jahić, Džana, Mace, Redža, Dženo, Aki, Čupo, Tica, Ejubović, Murselović.. ako sam koga ispustio halali, dosta ih je novih pa treba vremena da ih pohvatam sve.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 10 jul 2013, 20:47

Casp3r je napisao/la:
VolimRadnicki je napisao/la:Casper, ko je sve igrao danas?
Lugi, Fejzić, Juka, Giga, Tinjić, Jahić, Džana, Mace, Redža, Dženo, Aki, Čupo, Tica, Ejubović, Murselović.. ako sam koga ispustio halali, dosta ih je novih pa treba vremena da ih pohvatam sve.
Da ovaj zadnji nije slucajno Damir ?
www.nkbratstvogracanica.com

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 10 jul 2013, 20:47

Ima nas koji i ne kafenišemo sa njima pa ih neznamo sve po nadimcima. Ovdje je meni par nepoznatih ;)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 10 jul 2013, 20:52

@cesc, da, vaš igrač meni se čini.

@studeni, prijatelju pišem nadimke jer ni ja ne znam imena još uvijek niti se trudim da zapamtim jer nadam se da ćemo se sa nekim pozdraviti vrlo brzo jer ne zaslužuju igrama da nose dres sa plavobijelim grbom.

Dženo = Dženan Mujagić, naše dijete, kapiten u juniorima
Aki = Akif Tokić, naše dijete, dao gol protiv Jedinstva u Bihaću
Čupo = ne znam kako se zove ima dugu kosu vezanu u rep, tako ga zovu, igrao u Prokosovićima prethodne godine
Tica = također ne znam kako se zove i također igrao u Prokosovićima

Ostalo je po prezimenu osim Lugija, Juge, Gige, Džane i Redže koje znaš.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 10 jul 2013, 20:54

Šta bi sa Jogunčićem,jel ostaje ili?
Definitivno treba pojačat roster,da ne bude nakon 5 kola ganjanja ko je slobodan da dodje

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 10 jul 2013, 20:55

studeni je napisao/la:Šta bi sa Jogunčićem,jel ostaje ili?
Definitivno treba pojačat roster,da ne bude nakon 5 kola ganjanja ko je slobodan da dodje
Joge nastavlja karijeru u Priluku.

U potpunosti se slažem sa tobom, takođe bih dodao da su stvarno mnogo počeli da kasne (su = odgovorni ljudi u klubu) sa slaganjem ekipe, većina ekipa ima ogroman kostur koji će da kreše u sl. nekoliko dana, a mi realno nemamo ni za prvih 11.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 10 jul 2013, 20:56

Casp3r je napisao/la:@cesc, da, vaš igrač meni se čini.

@studeni, prijatelju pišem nadimke jer ni ja ne znam imena još uvijek niti se trudim da zapamtim jer nadam se da ćemo se sa nekim pozdraviti vrlo brzo jer ne zaslužuju igrama da nose dres sa plavobijelim grbom.

Dženo = Dženan Mujagić, naše dijete, kapiten u juniorima
Aki = Akif Tokić, naše dijete, dao gol protiv Jedinstva u Bihaću
Čupo = ne znam kako se zove ima dugu kosu vezanu u rep, tako ga zovu, igrao u Prokosovićima prethodne godine
Tica = također ne znam kako se zove i također igrao u Prokosovićima

Ostalo je po prezimenu osim Lugija, Juge, Gige, Džane i Redže koje znaš.
Hvala, ako vam ostane on je jako dobar igrac u nas nije puno igrao jer je bio povrijeden , ali se ocekivalo da uskoro eksplodira jer je u zavrsnici pruzao jako dobre partije....
Nego Muslimovic dode k vama pa se na kraju vrati nama , znal neko od vas razlog ?

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 10 jul 2013, 21:00

Ma Muslimović, pošto vidim da dosta pratiš Bratstvo, znaš i sam da ima 'ticu kondora u glavi. Čudan.

A Murselović, nadam se da će ostati, mene svidio, nije sad nešto WOW, ali gledao sam ga protiv Budućnosti, Goražda i Jedinstva, obzirom na trenutni roster solidan igrač za ovu ligu.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 10 jul 2013, 21:05

Casp3r je napisao/la:Ma Muslimović, pošto vidim da dosta pratiš Bratstvo, znaš i sam da ima 'ticu kondora u glavi. Čudan.

A Murselović, nadam se da će ostati, mene svidio, nije sad nešto WOW, ali gledao sam ga protiv Budućnosti, Goražda i Jedinstva, obzirom na trenutni roster solidan igrač za ovu ligu.
Ma moze se reci da sam nesto kao ti u Radnickom , nisam novinar al imam vecinu infosa.... Ma Muslimovic je solidan igrac govorio sam to i kad je otisao,kad mu se igra onda je odlican.Vjerovatno su ga nasi vratili jer em nam fali taj desni bek em je on u-21 igrac.

Murselovic je sjajan igrac vjeruj mi.Ovdje je igrao u kupu i igrao je pred kraj sezone i jako je talentovan momak ali nije mogao dobit puno sanse sto zbog povrede sto zbog jakog i iskusnog veznog reda koji smo prije imali a sad imamo jos jaci tako da bi opet ove sezone tesko dobio sansu....Iskreno bi volio da uspije i on i Efendic koji se vratio u Tuzlu , kao i Mujki jer mi je drago sto je otisao jer sad mozemo i mi igrat ko klub... ;)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 jul 2013, 21:23

Šta je ovo Casper drug, slabo nešto na prvi pogled.. samo na prvi? :D

šta je sa ekipom od prošle sezone :v mada prijateljske i nisu neko mjerilo.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 10 jul 2013, 21:35

Slabo kume, skroz, ali na kraju će neko morati preuzeti odgovornost, za sve loše odluke koje su donešene.

Mada i prošlu sezoni smo igrali tek od 7. kola pa završili drugu, ovu makar od 10. kola pa nek završimo i na 11. mjestu samo da se osiguramo na vrijeme.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 10 jul 2013, 22:02

Casp3r je napisao/la:

U potpunosti se slažem sa tobom, takođe bih dodao da su stvarno mnogo počeli da kasne (su = odgovorni ljudi u klubu) sa slaganjem ekipe, većina ekipa ima ogroman kostur koji će da kreše u sl. nekoliko dana, a mi realno nemamo ni za prvih 11.

Cuj u Priluk znaci tu mu je definitivno kraj karijere, umjesto da se polako vraca u formu i trenira u nekom boljem klubu on ode u klub koji ima dva treninga sedmicno i gdje se skupi 4 igraca, plus sto sefa niko ne **** ni 1%

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 10 jul 2013, 22:55

Ja pretpostavljam da ode tamo gdje će dobiti nešto na ruke, imati neku minimalnu platu, a neće morati da se nameće i smara sa treninzima i hajpom.

Šteta, jer je stvarno strašan igrač i ja sam vjerovao da se može vratiti u formu nakon pauze.

manijak101
Kontakt:

Post Postao/la manijak101 » 10 jul 2013, 22:57

Jos uvijek se nista nezna , tesko cemo mi izgurati ovu sezonu ... Sva ova pojačanja mi se ne cine "pojacanjima".
Nadam se necemu boljem , ali sve mi se cini da ce nakon par kola frknuti i trener.
Evo pratim , Kuduzovic potpisao za Osijek , Halilagic zabio gol za Ferencvaros i vjerovatno ostaje tamo , Mujagic prvotimac , jedina svijetla tačka kluba ovog ljeta su nasa djeca . :D
Naravno povratak Peme u klub mi se svidja.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 10 jul 2013, 23:06

manijak101 je napisao/la:Naravno povratak Peme u klub mi se svidja.
Totalno netačno.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 10 jul 2013, 23:09

Hajde, preživjet će se avgust. pa u septembru u pravi šoping. Jbg šteta je što odoše Trumić i Slomić, puno bi to ljepše izgledalo.

lukavcan
Kontakt:

Post Postao/la lukavcan » 11 jul 2013, 00:05

Prosli moj komentar vam se nije svidio ali vratite stranicu unazad pa procitajte ponovno, na kraju ce se ispostavit tacnim. Pod hitno treba dovesti 3 kvalitetna igraca, ne moraju biti provjerena imena a jos manje nam trebaju istroseni. Mogu to biti i neki mladi momci, zeljni dokazivanja, kao sto smo na ljeto doveli njih 3-4 iz Kalesije, Slavena i jos ponekog kluba. Nije valjda da ih nema više, tih mladih a talentovanih i koji ujedno nisu skupi?? To moramo pod hitno jer stvarno nam se ovako ne pise dobro, necu da kazem da ce start biti kao prosle godine jer ne moze gore, ali necemo na polusezoni moci odahnuti kao sto smo mogli prosle, ili poslije 18.kola gdje smo bili sigurni. Dakle moja procjena je da ce ova citava sezona biti mucenje sa trenutnim rosterom a zapamtite da ni " odlasci " nisu finisirani, moglo bi ih biti jos, pa cemo se tek tad uhvatiti za glavu. Nije da sam pesimista ali moramo biti svjesni i onih " gorih " stvari koje nas mogu zadesiti. Lijep pozdrav..

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 11 jul 2013, 00:27

Casp3r je napisao/la:

Mene proglasiste za neprijatelja kluba i dusmana, a pogledajte sad ovo i uporedite sa onim sto sam pisao.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 11 jul 2013, 00:41

Malo je aktivnih ljudi u klubu, premalo. Ovo je odlično kako može bit ako se ovako nastavi.
1921
1989

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.