Ja sam se par puta upustio u prepirku i vidio da od toga nema hajra,sad ignorisem. Jel to definitivno nema prijenosa?hilmo je napisao/la:Mene vise interesuje kakav je mentalni sklop onih koji im na svaku provokaciju konstantno odgovaraju....Ako pogledamo 500+ zadnjih stranica (grubo govoreci) vidjet cemo da sve isti forumasi koji su deklarisani navijaci drugih klubova pisu provokativne postove a nekad i zestoke uvrede. Tako da se na te postove ne osvrcem previse. Toliko od mene o ovoj temi.Sabinho je napisao/la:Kakav je mentalni sklop covjeka koji dolazi na tudju temu da bi se prepirao i provocirao![]()
Zaista jadno.
Ali necemo o prepirkama ovo je tema o FK Sarajevo.
Steta sto nece biti prenosa, da vidimo kako ce nasi puleni igrati nakon onih silnih zvizduka (koje djelimicno opravdavam). Siguran sam da ce ih negdje u podsvijesti imati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
Nema prenose izgleda Zrinjski na BHT.
Ali da nas nece mozda Face prenositi?
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
- moustapha
- Kontakt:
Mislim da nijedna TV kuca u BiH nece prenosti niti jedan tim, dan zalosti je, sav ce program biti usmjeren prema Srebrenici.BundesLigaNo1 je napisao/la:Nema prenose izgleda Zrinjski na BHT.![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
Dobro si sad mi je to naumpalo hvala Ele.Elegant je napisao/la:Mislim da nijedna TV kuca u BiH nece prenosti niti jedan tim, dan zalosti je, sav ce program biti usmjeren prema Srebrenici.BundesLigaNo1 je napisao/la:Nema prenose izgleda Zrinjski na BHT.![]()
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
Postujemo to, ali to nije razlog jer ce BHT raditi utakmicu iz Mostara, a i 2010 su prenosili finale svijetskog prvenstva, nego jednostavno nema interesa jer nije atraktivna utakmica.Elegant je napisao/la:
Mislim da nijedna TV kuca u BiH nece prenosti niti jedan tim, dan zalosti je, sav ce program biti usmjeren prema Srebrenici.
A kaze mi jedan izvor, ne znam koliko je pouzdan, da ce FACE TV raditi domacu utakmicu u drugom pretkolu, ako prodjemo
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 10 jul 2013, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
face tv tek počinje pregovore sa klubom za tekmu u narednom krugu takmičenja
Bice Zrinjski snimak sutra u 9 na bhtElegant je napisao/la:Mislim da nijedna TV kuca u BiH nece prenosti niti jedan tim, dan zalosti je, sav ce program biti usmjeren prema Srebrenici.BundesLigaNo1 je napisao/la:Nema prenose izgleda Zrinjski na BHT.![]()
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
- molotovljev
Fudbal se igra širom zemaljske kugle, kako u latinskoj Americi tako i u Africi...Za iste pare možeš dovestiBistrik je napisao/la:mi nemamo para da dovedemo nekoga iz vana i to stoji. ali majka mu stara vajda imamo para da dovedemo nekoga iz druge lige kantonalne itd. i tamo se igra fudbal. pogotvo što nam fali lijevi bek i napadač. kakva je situacija i počet če sezona a fali če nam igrača. i sada da ih dovedmo problem je jer nisu prošli pripreme i nisu uigrani
igrača iz druge urugvajske lige kao nekoga iz Jelen lige. A koji je igrač kvalitetniji, procijenite sami.
Međutim...(ne želim dalje komentarisati)
F.K.SARAJEVO
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
Prvi put u historiji jedna ekipa iz San Marina nakon prvog meča ima aktivan rezultat pred revanš, koji ih teoretski može odvesti u narednu rundu takmičenja.
Libertas je minimalnim porazom na Koševu protiv Sarajeva 1:0 napravio dobar rezultat, ali se previše ne zanose idejom o eventualnom prolazu i svjesni su svojih mogućnosti.
"Ne razmišljamo o prolazu. Rezultat iz prvog meča od 1:0, iskreno govoreći jeste rezultat koji je aktivan, ali mi smo slabija ekipa od Sarajeva", rekao je trener Libertasa Ezio Fortunato, dodavši:
"Vidjećemo kako će se stvari odvijati tokom susreta. Mi ćemo pokušati igrati našu igru."
Obzirom da se ekipa Libertasa u Sarajevu uglavnom branila sa svih deset igrača u polju iza lopte i da je njihov prvenstveni cilj da prime što manje golova, biće im vrlo teško da naprave neku organizovanu akciju pred golom tima sa Koševa.
"U odbrani smo dobro igrali u prvom meču, što je sigurno važno za nas. Sada moramo analizirati i prostudirati neka napadačka rješenja. Prekidi su možda naša šansa, iako ćemo pokušati napraviti nešto i iz igre, što sigurno neće biti lako. Sarajevo će vršiti pritisak na našoj polovini, ali pokušat ćemo naći rješenja", zaključio je trener Libertasa.

Libertas je minimalnim porazom na Koševu protiv Sarajeva 1:0 napravio dobar rezultat, ali se previše ne zanose idejom o eventualnom prolazu i svjesni su svojih mogućnosti.
"Ne razmišljamo o prolazu. Rezultat iz prvog meča od 1:0, iskreno govoreći jeste rezultat koji je aktivan, ali mi smo slabija ekipa od Sarajeva", rekao je trener Libertasa Ezio Fortunato, dodavši:
"Vidjećemo kako će se stvari odvijati tokom susreta. Mi ćemo pokušati igrati našu igru."
Obzirom da se ekipa Libertasa u Sarajevu uglavnom branila sa svih deset igrača u polju iza lopte i da je njihov prvenstveni cilj da prime što manje golova, biće im vrlo teško da naprave neku organizovanu akciju pred golom tima sa Koševa.
"U odbrani smo dobro igrali u prvom meču, što je sigurno važno za nas. Sada moramo analizirati i prostudirati neka napadačka rješenja. Prekidi su možda naša šansa, iako ćemo pokušati napraviti nešto i iz igre, što sigurno neće biti lako. Sarajevo će vršiti pritisak na našoj polovini, ali pokušat ćemo naći rješenja", zaključio je trener Libertasa.
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
neki šaljivdžija ovaj trener..pa poslije 60 min na koševu 3-ca su bila na travi radi grčeva a da ne pričamo o nekom barem pokušaju organizovanja akcije...ovaj put biti će PODERANI..ustvari važno je proći u sljedeči krug pa neka bude opet 1-0 za nas
Činjenica da dobro igrami u polju i da stvaramo šanse. Fali još realizacija istih. Da su pametni ovo bi im mogla biti jača trening tekma sa probanjem raznih varijanti u napadu. Ovako sa 1-0 (neču reči da strahujem..daleko od toga) ali moraju pritisnuti ko na Koševu i zabiti go u prvih 15-20 min. Drago mi je da je Ogi Todorović starter jer onaj Huseinbašić fakat ništa nije pokazo na Koševu.
hoce biti kakav stream sutra iz san marina ? ako zna neko ?
Radi se na tomedelko je napisao/la:hoce biti kakav stream sutra iz san marina ? ako zna neko ?
Sretno!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Zaboraviti nećemo, oprostiti ne možemo...

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
eo stream!
http://bstream4.net/raspored.html
http://bstream4.net/raspored.html
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Pitari i vama sretno danas da vam se vrati ono propusteno iz prve tekme ocekujem 0-5.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Sretno, bitan je prolaz, pa i sa 0:0. Koliko god razlika u kvaliteti bila očigledna, povećan nivo opreza neće škoditi. Gadne su ove tzv male ekipice, amaterske. Nikad im neznaš kako mogu biti raspoloženi. Zato nema potrebe srljati, rutinski završiti posao.
- ASD
- Kontakt:
E **** onda ako su amaterske ekipe gadne.Rade Paprica 9 je napisao/la:Sretno, bitan je prolaz, pa i sa 0:0. Koliko god razlika u kvaliteti bila očigledna, povećan nivo opreza neće škoditi. Gadne su ove tzv male ekipice, amaterske. Nikad im neznaš kako mogu biti raspoloženi. Zato nema potrebe srljati, rutinski završiti posao.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.