BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Prekidi i dalje najveća boljka svaki korner ili slobodnjak je gol šansa za protivnika treba malo na tome poraditi.
Lewat se ponasa ko kurthon, uopste nezainteresovan za igru..uopste kao da nije ni prisutan na terenu.Negine mu klupa na duzi period, nije djaba Abu..doveden I kloc Shiber ostao.Sjebece se Lewat, nije svjestan..ako nastavi ovako..Borussie je bilo I prije Lewata, a bice I poslije.Borussia je na velikom putu zahvaljujuci nasem doct.kloppu da postane gigant..a lewat samo moze popusiti I te kako.Bolje mu je da se uozbilji, za njegovo dobro!!
Da niste malo previse subjektivni
Lewandowski ne blista ali ne bi' rekao da se ne trudi,bar ne manje od ostalih u ovoj pripremnoj utakmici. Fazon je u tome sto u prvom poluvremenu nismo uopste igrali na posjed lopte tako da je i on ostao dosta daleko od iste.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Samo fudbalski laici su bili skepticni gleda Mahitarijana. On ce se odlicno uklopiti i siguran sam da ce naredne sezone biti glavni pokretac u igri Dortmunda.
Mislim da mozemo biti zadovoljni novim igracima...sva trojica su odigrala poprilicno dobro.
Mene je odusevio mali Sarr...bez obzira na jednu losu intervenciju poslije koje je Basel imao dobru sansu.
Mene je odusevio mali Sarr...bez obzira na jednu losu intervenciju poslije koje je Basel imao dobru sansu.

Nas Piszczek kao klinac u BvB dresu
Inace ja nisam zadovoljan nikako prelaznim rokom kako smo odradili, bekovi nisu rjesini kako treba Kirch je smjesan back up
BvB Echte Liebe !!!
Damire bvb , nekenjaj..joj sto mi ovi pojedini idu laganini na hurac..eto oni sve znaju, prave se pametni..pa eto vi vodite borussiu..I kupujte igrace.Sezona jos nije ni pocela, a oni pa nevrijedi on toliko .. mislim na miki_a...vrijeme ce pokazati, svatko od prinova ima priliku da se dokaze.E kada sezona vec bude u jeku, tada mozemo komentarisati..da li je baceno puno para..da li smo mogli ovo .. ili ono..da li smo mogli ovog igraca .. ili onog.Do tada ostavimo to nasem doctoru kloppu ..on najbolje zna..I zato vas jos jednom molim ..bez tih komentara vise.Vrijeme ce pokazati svoje!! 
E onog damira bvb, I na forumu bayerna.. zali se se tamo kod jajara , u vezi onog gofneta gozea..kako nas je izdao presao u jajare I slucno...pa boze dragi otisso se zaliti na njihov forum, a svakakvi likova boze dragi.Gofno je otislo, nije vise imena vrijedan da se pomene!!
Ljudi nisam bio uprilici da gledam danasnju tekmu,jbt poso...
Vidio sam golove i propratio postove na forumu,koliko mogu primjetiti zadovoljni ste pojacanjima!
Miki vec poceo da trpa i asistira,nebitna tekma ali veoma bitna za njegovo samopouzdanje,rutinski gol i asistencija!
Kako su odigrali Aubame i Sokratis?
Za Hofmana nemam rijeci,iz tekme u tekmu momak pokazuje kakav je potencijal,nas dragulj svakako,kao i Gunter i Sarr za koje vjerujem da mogu postati itekakvi igraci,nije njih Doktor bezze ostavio i prekomandovao u prvi tim!
p.s.Pisonja i dres Andy-a,kojeg smo svi mi(ili bar vecina)imali!
Cojk koji VOLI ovaj klub i cojk kojeg nenormalno cijenim i volim
(govorim o nasem Pisonji)
Vidio sam golove i propratio postove na forumu,koliko mogu primjetiti zadovoljni ste pojacanjima!
Miki vec poceo da trpa i asistira,nebitna tekma ali veoma bitna za njegovo samopouzdanje,rutinski gol i asistencija!
Kako su odigrali Aubame i Sokratis?
Za Hofmana nemam rijeci,iz tekme u tekmu momak pokazuje kakav je potencijal,nas dragulj svakako,kao i Gunter i Sarr za koje vjerujem da mogu postati itekakvi igraci,nije njih Doktor bezze ostavio i prekomandovao u prvi tim!
p.s.Pisonja i dres Andy-a,kojeg smo svi mi(ili bar vecina)imali!
Polako garonja. Kao prvo nauci se postovat tudja i drugacija misljenja, kao drugo nemora znaciti ako ti je babo odrastao po prelijepim bosanskim planinama da je i sav ostali svijet i kao trece ako te puca neka nervoza zato sto si pronasao nove tri dlake na nezgodnom mjestu nista se nesekiraj to ti je samo znak da malo bolje razgledas i komsijne njive i ponekad se spustis do u tebe u mahalu i onako izvidjacki odradis teren. Moj savjet: NE BIRAJ, sta ti prvo izleti pred nisan odma obarajedobvb je napisao/la:Gdje ste sada cobancici, pretplatili smo mikya....nevrijedi on toliko...momak vec razvaljuje..hebem vas idite cuvajre ovcice!!
Eh sad neki mini-rezime na ove pripreme.
Miki odlican, super pojacanje. Bez sumnje igrac kakav nam je falio. Cim je lopta kod njega osjeti se da ce protivnika zadesit neki belaj. Pravi instiktivni fudbaler ili ti ga "Anti-Schieber"
ALI i dalje sam misljenja da je preskupo placen. Jedino ga sezona poprilicno uspjesna kao levatova prosla moze opravdat, a bojim se da to nece biti prevelik pritisak.
Auba takodje pokazao zasto je dosao. Brz, tehnika na nivou. Igrac koji stvara nemir kod protivnika. Jedino mu fali jos malo zalaganje u defanzivi (kad igra krilo), al momak je tek stigo, klopponja ce njega tu sigurno jos podesit.
Od sva tri pojacanja nekako mi sad Sokratis dodje kao najveci napredak. Kako samo smireno i sigurno djeluje. Perfektno iznosi lopte i pod pritiskom. Za mene trenutno cak ispred Subote. Jos malo da popravi kondiciju i startnost i bit ce vise nego samo zamjena.
Za levata nemogu reci da je igrao pod rucnom ili da se nije zalagao. Imao je cak dva faula pred nasim 16ercom kada je u sprintu pratio protivnika i iste obaro. U napadu takodje polu-pripremio onaj prvi gol. S tim da je prijateljska i on u principu bez konkurencije neznam sta ste ocekivali
Sto se mladjarije tice Hofman ce biti preHeben igrac. Moram priznat da sam istog podcijenio. Mozda pretjerujem al nevjerujem da bi Bernard recimo pokazao vise. Smirenost na lopti i nastup kao Gündogan, uz to razigran kao Götze i za razliku od Leitner fizicki i psihicki razvijen. Takodje i Durm me pozitivno iznenadio, momak je izgleda novi slucaj "piszu". Od napadaca do desnog beka. Prodoran, samouvjeren, brz, vrijedan, dobra tehnika i super pregled igre. Ostali mi nisu ama bas nikako sjeli. Duksch, Bajner, Bandowski, Bakalorz, Sarr pa i Kirch djeluju mi izgubljeno i gube lopte zaredom i slabo prate tekmu. Nadam se da ce se Günter vratit ubrzo i odigrat ostale pripremne pa da vidimo ko je taj cetvrti stoper.
PS: Fali nam jos lijevi bek. Neko ko zna nabacit centarsut.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Dobro zapazenje. To nas je i prosle sezone handrilo. Valjda prorade na tome.Zodiac je napisao/la:Prekidi i dalje najveća boljka svaki korner ili slobodnjak je gol šansa za protivnika treba malo na tome poraditi.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Nemoj tako, ukoliko Sahin dodje do stare forme,mozes i njega racunati kao igraca koji je dosao tek sada u ovom transfer roku, jer proslu polusezonu i nije pruzao brilijantne partije.Damir_BvB je napisao/la:Inace ja nisam zadovoljan nikako prelaznim rokom kako smo odradili
A uz ostanak Gundogana, to bi trebalo liciti na nesto, zajedno sa Reusom, Kubom i pojacanjima...
Meni jedna stvar nije jasna, a to je, imam osjecaj da Zorc, Watzke i Klopp izigravaju MAJKU TERESU prema svojim igracima. Lewat sigurno nece produziti ugovor, i kao takvom igracu je normalno da se postavi kao da jednostavno nece odigrati ni minute i onda da viidmo koliko bi Bayern bio zainteresiran za njega, a umjesto njega dovesti novog napadaca ili cak Schiebera gurnuti u igru...
Stern des Südens
Mkhitaryan (baš sam se uštelio pisat ovo ime, a et nekad ovako, nekad ću skratit na Miki
) je dobro pojačanje definitivno. Pogledao sam nešto malo, izvještaj s te utakmice od jučer i vidi se da momak ima kvaliteta i da bi se trebao brzo kod vas uklopit.
Prije sam ga ono nešto malo gledao, to je bila LP, moguće još po neka utakmica izuzev onih kad su igrali protiv Dortmunda i znam da je onako bio solidan utisak. Činio se kao da nije loš, a i po mišljenjima koja su se mogla ćuti i pročitati o njemu, sve je išlo ka tome da se radi o dobrom igraču. To sad pokazuje, bar prvi utisak je dobro, dalje će se vidjet.
A ovo što se govori oko obeštećenja, ma nemoguće je njega dobit za neke manje pare. A i koga naći za tih 27 miliona a da je garantovano veći kvalitet od Armenca?
Prije sam ga ono nešto malo gledao, to je bila LP, moguće još po neka utakmica izuzev onih kad su igrali protiv Dortmunda i znam da je onako bio solidan utisak. Činio se kao da nije loš, a i po mišljenjima koja su se mogla ćuti i pročitati o njemu, sve je išlo ka tome da se radi o dobrom igraču. To sad pokazuje, bar prvi utisak je dobro, dalje će se vidjet.
A ovo što se govori oko obeštećenja, ma nemoguće je njega dobit za neke manje pare. A i koga naći za tih 27 miliona a da je garantovano veći kvalitet od Armenca?
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Oba igrača koje je BvB doveo su strašna, posebno Armenac. Henrikh je armenski Reus u to budite sigurni 
Dortmund je jači 30% nego prošle sezone.
Dortmund mi je uvijek bio drag i mislim da nisu nista slabiji nego prosle sezone, nego mene interesuje, zar je to sa Robertom bas toliiko otislo u ****, zar ne postoji nikakva sansa da produzi ugovor ?
Navodno cemo se pojacati sa jos jednim ofanzivcem, a o kome se radi jos nije poznato, nadati se da je corona u pitanju, velki je talenat. Sto se tice odbrane, to je to, kako kazu nece vise nikoga dovoditi, izgleda da ce sokratis ispuniti piszczek-ovu poziciju.
Nema sanse nista ama bas nista od tog bit nece . Davno je to jos rjesno BvB njemu nudi novi ugovor vec najmanje 2 ipo god... Nema nista od tog momak jednostavno ne voli BvB ne zeli tu nastavit karijeru, i jedino sto je ok s njegove strane uvijek to govorio cisto posteno ne kao Gotze ili Sahin lagao ... Hoce u Bayern, on najbolje zna zasto to bas zeli, i tu cu zavrsit najvjerovatnije sledece sezone i to za 0 Eura jer mu tad istice ugovor, a mozda i nekim cudom ode vec i ove sezone za nekih 20 do 25 mio Eura, al to da se desi vec treba neko manje cudo da se desi al ne bi bas iskljucio ni tu opciju .... On je BvB uvijek smatrao samo odskocnom daskom, nikad nije dao neku lijepu izjavu tipa volim BvB volim navijace ili bilo sta znaci NIKAD ama bas nikad tako nesto rekao nije i po tome se dosta moze zakljucit ... Ali je veliki profesionalac i super karakter, nije drzak ni na terenu ni pored terena primjer za mnogo fudbalera . I kazem ti postujem hoce momak da ide nije nikako vezan za BvB kao sto su bili Gotze Sahin, momak je Poljak, hoce karijeru veliku da napravi da igra za klub koji je veci od BvB a to je nazalost Bayern ... I ja bi iskreno ostavio na klupi ove sezone a doveo napadaca drugog i postavio cilj da je BvB iznad svakog igraca al nazalost BvB sebi to ne moze priustit jos uvijek iako bi bilo para za to ali et sta je tu je Lewy ode i nece produzit ugovor to sanse nema ni 1% .Guarin14 je napisao/la:Dortmund mi je uvijek bio drag i mislim da nisu nista slabiji nego prosle sezone, nego mene interesuje, zar je to sa Robertom bas toliiko otislo u ****, zar ne postoji nikakva sansa da produzi ugovor ?
BvB Echte Liebe !!!
Tuga brate,tuga..Meni je Borussia poslije Intera najdrazi klub i kada god sam u mogucnosti uvijek gledam njihove utakmice,bas su mi draga ekipa to je nenormalno, a Lewandowski jedan od najdrazih igraca, ali sada poslije ovoga sto si napisao, ne gledam ga vise na isti nacinDamir_BvB je napisao/la:Nema sanse nista ama bas nista od tog bit nece . Davno je to jos rjesno BvB njemu nudi novi ugovor vec najmanje 2 ipo god... Nema nista od tog momak jednostavno ne voli BvB ne zeli tu nastavit karijeru, i jedino sto je ok s njegove strane uvijek to govorio cisto posteno ne kao Gotze ili Sahin lagao ... Hoce u Bayern, on najbolje zna zasto to bas zeli, i tu cu zavrsit najvjerovatnije sledece sezone i to za 0 Eura jer mu tad istice ugovor, a mozda i nekim cudom ode vec i ove sezone za nekih 20 do 25 mio Eura, al to da se desi vec treba neko manje cudo da se desi al ne bi bas iskljucio ni tu opciju .... On je BvB uvijek smatrao samo odskocnom daskom, nikad nije dao neku lijepu izjavu tipa volim BvB volim navijace ili bilo sta znaci NIKAD ama bas nikad tako nesto rekao nije i po tome se dosta moze zakljucit ... Ali je veliki profesionalac i super karakter, nije drzak ni na terenu ni pored terena primjer za mnogo fudbalera . I kazem ti postujem hoce momak da ide nije nikako vezan za BvB kao sto su bili Gotze Sahin, momak je Poljak, hoce karijeru veliku da napravi da igra za klub koji je veci od BvB a to je nazalost Bayern ... I ja bi iskreno ostavio na klupi ove sezone a doveo napadaca drugog i postavio cilj da je BvB iznad svakog igraca al nazalost BvB sebi to ne moze priustit jos uvijek iako bi bilo para za to ali et sta je tu je Lewy ode i nece produzit ugovor to sanse nema ni 1% .Guarin14 je napisao/la:Dortmund mi je uvijek bio drag i mislim da nisu nista slabiji nego prosle sezone, nego mene interesuje, zar je to sa Robertom bas toliiko otislo u ****, zar ne postoji nikakva sansa da produzi ugovor ?
Mislim jeste on profesionalac i sve to ali opet ja ne mogu da razumim takve ljude, Borussia mu je dala sve, imao je podrsku navijaca, tu se razvio kao igrac Klopp je napravio od njega ono sto je sada i ti opet zelis u Bayern, pa gdje ti je obraz covjece. Ja bi njega na klupu godinu dana, pa se ti **** jarane sad.
Onaj mali supak Gotze o njemu ne treba trositi rijeci,to je jedini odlazak, ali Aubemeyang, Sokratis i Mkhitaryan su odlicna pojacanja i po meni je Dortmund jaci nego prosle sezone.
Svaki igrač koji želi ići ne treba ga zadržavati, jer nije u interesu ni jednim ni drugim imati nezadovoljnog igrača u ekipi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.