Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Inijesta je nenadmasan tip u kontroli i lahkoci igre. Niko mu u tome nije ravan. Uzivam kad ga gledam.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Moderatori, nemojte brisati ovo. Neka mu se cijeli forum sa zadovoljstvom smije u lice i uziva u ovim lobotomiziranim postovima.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
RickBlaine je napisao/la:Moderatori, nemojte brisati ovo. Neka mu se cijeli forum sa zadovoljstvom smije u lice i uziva u ovim lobotomiziranim postovima.
Evo i ja se slazem da se ne brise. Ljudski je ako sam pogrijesio. Samo sam pogledao gif i posto mi se ucinilo da je ovo Inijesta ja sam napisao sto sam napisao. Naviko sam na tog igraca i te poteze. Neka moderatori ne brisu post nema potrebe - smijte se, veselite i sve je to OK. Nemojte pljuvat po ljudima - to nije ok.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Drago nam je sto uzivas gledati buduceg igraca Real Madrida.
RickBlaine je napisao/la:Drago nam je sto uzivas gledati buduceg igraca Real Madrida.
Ma OK je da je bilo ko i odakle. Znas ono - s kim si takav si. Samo opusteno....
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
bparena je napisao/la:Inijesta je nenadmasan tip u kontroli i lahkoci igre. Niko mu u tome nije ravan. Uzivam kad ga gledam.
koliko si ti izgorio, hajde sto stalno provociras na temi real madrida kao navijac barcelone i izmisljas stvari zarad provociranja ali sada si poceo izmisljati i umisljati onako za ozbiljno
bparena je napisao/la:Inijesta je nenadmasan tip u kontroli i lahkoci igre. Niko mu u tome nije ravan. Uzivam kad ga gledam.
koliko si ti izgorio, hajde sto stalno provociras na temi real madrida kao navijac barcelone i izmisljas stvari zarad provociranja ali sada si poceo izmisljati i umisljati onako za ozbiljno
Moja greska ali nenamjerna. I nikad nista ne izmisljam - osim sto pisem o timovima kad su i koji sta osvojili. (ako mislis na to). Inace mi drago ovo sto citam za Raula sto se vraca u Real za oprostaj i vjerujem da ovo ne mislis da je provokacija. Coek mene mrznja ne nosa - volim kvalitet i ljudskost a tu su Iker i Raul velikani. Ti se trebas pozabaviti o sebi i svojim stavovima jer nisi ni ti cvjecka na Barca pdf i to u mnogo tezoj varijanti. lp
Moja greska ali nenamjerna. I nikad nista ne izmisljam - osim sto pisem o timovima kad su i koji sta osvojili. (ako mislis na to). Inace mi drago ovo sto citam za Raula sto se vraca u Real za oprostaj i vjerujem da ovo ne mislis da je provokacija. Coek mene mrznja ne nosa - volim kvalitet i ljudskost a tu su Iker i Raul velikani. Ti se trebas pozabaviti o sebi i svojim stavovima jer nisi ni ti cvjecka na Barca pdf i to u mnogo tezoj varijanti. lp
ja dodjem na vasu temu samo kada vi bas pretjerate na nasoj (ili kad vas neko razbuca kao bayern ili mi ) dok si ti promjenio mjesto boravka u licnoj i pise ti:
"Sportsport.ba < Forum < INO FUDBAL < Primera Division < Real Madrid C.F."
@LenBias
E volim tako orginalnu zezanciju. Ostani takav.... lp
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Čovjek zbog kojeg sam nosio i dresove Barcelone. Kakva ciganska mrlja u mom životu. Ali vrijedilo je.
2012/2013
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2