Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

neurofunk
Kontakt:

Re: Facebook i ostalo..

Post Postao/la neurofunk » 11 jul 2013, 11:41

Mozda i pametuje al je I upravu, pola raje danas ne zna ni sta se tamo desilo a neke I ne zanima. I ovo za sjecanje samo 11 jula je upravu. I kakve veze ima jesil ti vjernik il ne sa Srebrenicom ?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 jul 2013, 11:42

nema meni niko pravo reć jesam li ja na baterije ili nisam i čuj čast izuzecima. Ko da je on izgubio 10 000 prijatelja i rodbine pa da tako kaže. Totalno bezobrazan post i nepotreban. Svakom je žao, to su naša braća i sestre.
Vođa zna.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 jul 2013, 11:44

@neurofunk
"vjernik na baterije", od toga se i krenulo u startu i vuku korijen ove baterije, znas i sam, ne glumataj
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 11 jul 2013, 11:56

nedim1993 je napisao/la:nema meni niko pravo reć jesam li ja na baterije ili nisam i čuj čast izuzecima. Ko da je on izgubio 10 000 prijatelja i rodbine pa da tako kaže. Totalno bezobrazan post i nepotreban. Svakom je žao, to su naša braća i sestre.
Nemaš ni ti pravo reći da je post bezobrazan i nepotreban, nek poste ljudi ako hoće, ramazan je :lol:
Pustiću sunce da topi ljubav!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 11 jul 2013, 11:56

@lenbias Citiras a momak to uopste nije napisao, bolje malo citaj postove, sjecanje na Srebrenicu nema veze sa vjerom, skontaj to.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 jul 2013, 11:58

neurofunk je napisao/la:Citiras a momak to uopste nije napisao, bolje malo citaj postove, sjecanje na Srebrenicu nema veze sa vjerom, skontaj to.

pokusaj procitati sta sam napisao, kad procitas pokusaj shvatiti, nisam rekao da je napisao to ali je ocito na sta su se te baterije odnosile, nema potrebe da se lazemo

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 11 jul 2013, 11:59

Kad bi ti malo mozak ukljucio skonto bi sta je covjek htio rec, nikako da povezes.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 jul 2013, 12:00

ne kontas ti sta ti ja pricam i pokusavam nacrtati ali hajde, nema veze, nisi ni prvi ni zadnji

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 11 jul 2013, 12:48

hoshafka je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:nema meni niko pravo reć jesam li ja na baterije ili nisam i čuj čast izuzecima. Ko da je on izgubio 10 000 prijatelja i rodbine pa da tako kaže. Totalno bezobrazan post i nepotreban. Svakom je žao, to su naša braća i sestre.
Nemaš ni ti pravo reći da je post bezobrazan i nepotreban, nek poste ljudi ako hoće, ramazan je :lol:
:lol: :lol:

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 11 jul 2013, 13:26

nedim1993 je napisao/la:nema meni niko pravo reć jesam li ja na baterije ili nisam i čuj čast izuzecima.
Na zalost nisi skontao poentu moga posta. Nema veze, jos koja godina ZIVOTNOG iskustva pa ces znati o cemu pricam. Ne moras izlaziti iz kuce, pogledaj po fejsu danasnje statuse i mozda ce ti malo biti i jasnije smisao moga posta.

Ne bih da idem u offtopic vise, ko je skontao skontao je namjeru moga posta.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 jul 2013, 14:15

onda se ograniči na određene osobe a ne osuđuješ sve redom. Mani me majke tih preseravanja sa godinama. Imaš potrebu da stalno spominješ neke godine. ohladi malo
Vođa zna.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 11 jul 2013, 14:27

neo je napisao/la:Svi ste vi na baterije i sem onih koji su prosli pakao na tom podrucju ni ne sjetite se 11 jula sve dok na fejsu ne pročitate. Cast izuzecima...
Ps ovog iznad krivično gonit
Ima smisla ;)
Većina uživa (ne svi) uz zvuke onih prekodrinskih ... sa šajkačom. Keba, Ceca i tako to ;) I isti taj koji sluša Cecu, dođe pred 11.07. i počne pametovat', a muž od te iste Cece činio zlodjela, Keba pjev'o po tenkovima za "raju" i tako...
Neki mi se gade, čast izuzecima.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 11 jul 2013, 14:49

Momak,ne laprdaj.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 11 jul 2013, 14:56

Consigliere je napisao/la:Sutra ko objavi pjesmu ili nesto slicnog sadrzaja, a iz BiH je, mars iz prijatelja!
Toleriranje bezobrazluka i gluposti mora imati negdje granicu.
:?

slika
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 jul 2013, 15:06

E, o ovome pricam. Lajk je postao neka vrsta mjere ugleda, ljudi ce dat' guze za koji lajk vise. A, da ne govorim da pola ove balavurdije nije nikad procitala i pokusala saznati nesto o tome sta se desavalo U Srebrenici, ali i u BiH u periodu rata. U to sam se jucer uvjerio iz prve ruke, po stoti put.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 jul 2013, 15:10

Consigliere je napisao/la:E, o ovome pricam. Lajk je postao neka vrsta mjere ugleda, ljudi ce dat' guze za koji lajk vise. A, da ne govorim da pola ove balavurdije nije nikad procitala i pokusala saznati nesto o tome sta se desavalo U Srebrenici, ali i u BiH u periodu rata. U to sam se jucer uvjerio iz prve ruke, po stoti put.
ima istine u ovom. Ako nisi popularan na fb i to, tesko da ces proci kod cure. Npr. cura se zagrije za mene, ono drama bas, ispricamo se, trazi fb, broj... Vidi da nemam lajkova na fb odma prekine svaki kontakt sa mnom, samo odjednom znaci ohladi :lol:

Znam da ovo smijesno zvuci ali tako je :mrgreen: Problem je samo sto ja nisam upoznao normlanu djeovjku
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 11 jul 2013, 15:13

Mudro zborite obojica :) Ako je osoba imalo normalna za nju mjesta na FB nema. Al' ja sam to riješio momački, neki dan napravio lazni profil na kojem imam samo 15 prijatelja :D , a ako mi nedo bog nešto zatreba nije problem vratit se na stari 5 minuta mada ne može mi ništa zatrebat. :mrgreen:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 11 jul 2013, 15:21

slika

Kakve veze ovo dvoje ima sad :?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 11 jul 2013, 15:24

Ja stvarno ne znam sto vi pratite druge ljude sta rade,sta postavljaju,sta slusaju i tako to.
Ja prvi slusam Cecu i slusat cu je,niko me ne moze natjerati da je ja ne slusam.Slusat cu i ostale srpske pjevace,pa i hrvatske.Cemu je problem ? Ja sad kao fola ne smijem to slusat,to je grijeh,to je smrtna kazna.Pustite se sta drugi rade,pogledajte sebe,sta vi slusate,radite.
Ebe mi se za nacionalizam,covjek sam.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 11 jul 2013, 15:24

Marsal je napisao/la:Mudro zborite obojica :) Ako je osoba imalo normalna za nju mjesta na FB nema. Al' ja sam to riješio momački, neki dan napravio lazni profil na kojem imam samo 15 prijatelja :D , a ako mi nedo bog nešto zatreba nije problem vratit se na stari 5 minuta mada ne može mi ništa zatrebat. :mrgreen:
Ja takodje.
Mislim u mene je profil vazda bio "lazni" onog "pravog" nikad nisam ni imao.
Imam 16 prijatelja i vise mi niko i ne treba niti dodajem vise ikog.
Nikad nisam kapirao ljude koji dodaju tamo neke likove,likuse koje uopste ne poznaju.
Kaze lik imam 1658 prijatelja...nigga please.
Nemas nijednog.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 9 gostiju.