FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 11 jul 2013, 15:43

Koldzo se priprema za izbore.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 11 jul 2013, 15:45

[youtube][/youtube]
jao koja dominacija plzena.Sreca da su Rumuni imali raspolozenog golmana,inace bi bio potop.
Pred Zeljom je stvarno gadan i nezahvalan protivnik.Covjek uvijek treba da je optimista u zivotu i ja licno zelim da vjerujem da Zeljo moze napraviti nesto protiv Plzena ali kako vrijeme odmice bio bi prezadovoljan i sa dostojanstvenim porazom.Ne treba kriviti ni Zelju,ni Ammara,ni igrace,oni jednostavno mogu dati sve najbolje od sebe ali i kad daju sve od sebe to ne mijenja stvar da su oni i dalje losiji od jedne ovakve ekipe.Razlika u kvaliteti je ogromna i da zeljo napravi nesto u ovom dvomecu bilo bi u rangu najvecih senzacija.

Nebi da otvaram polemiku jesu li upravu oni sto smatraju da nam predhodi blamaza il oni koji su previse optimisticni.To ovisi o tome sta ko nosi u sebi,ali je cinjenica da je pred klubom jedan gadan ispit a rezultati iz posljednjih nekoliko utakmica ne ulijevaju povjerenje.Oni koji se vode nekom teorijom da to Ammar radi namjerno da bi zavarao Plzen,pa pobogu ljudi ne budite smijesni,Plzen ce igrati svoju igru i nema potrebe da se prilagodjava Zelji.

U svakom slucaju nek je Bog na pomoci,neka ostave srce na teren i natope dres znojem i to ce biti dovoljno da ne okaljaju obraz klubu a i navijacima jer znaju da su mogucnosti igraca Zelje daleko ispod mogucnosti igraca Plzena.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

CARSON

Post Postao/la CARSON » 11 jul 2013, 15:49

Meni samo nije jasno kako smo mi ovakve kurate srece i sto je najgore svi nasi dusmani ce na kraju ispasti upravu

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 11 jul 2013, 15:53

CARSON je napisao/la:Meni samo nije jasno kako smo mi ovakve kurate srece
samo je bitno da se ne budu sjebali kad izadju na teren da ih ne bude na pameti kako jeplzen napunio mreze napolija ovih onih nek igraju momacki hrabro srce na teren .. za one navijace koji ce doci da ih bodre , samo hrabro pa dokle se bude moglo :roll:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 jul 2013, 16:10

arhimed89 je napisao/la:Ne treba kriviti ni Zelju,ni Ammara,
hibridu čovjek se zove AMAR, sa jednim M, zar je to toliko teško shvatiti :?
DRUG NEBI TI PUNCA

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 11 jul 2013, 16:16

Jesi vidio im autobusa kad ćemo mi sebi onakav kupiti, ja opet vjerujem u Ammara da će on to posložiti.

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 11 jul 2013, 16:21

Radmilo je napisao/la:Jesi vidio im autobusa kad ćemo mi sebi onakav kupiti, ja opet vjerujem u Ammara da će on to posložiti.

Ljudi te fino mole, nemoj bar na današnji dan, zar nemaš nimalo stida ?

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 11 jul 2013, 16:23

Na današnji dan život za BiH je dao Dževad Begić Đilda! HZ'87!
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 11 jul 2013, 16:24

Kaže nemoj više juče evo i danas pa jel ja mogu napisati na ovoj temi bilo šta i šta ja to radim loše ili pišem loše stvarno mi niste jasni čega treba da me stid daj me prosvjetli ??

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 11 jul 2013, 16:26

Česi zdra'o!
Nismo vam mi Napoli, papci jedni! :lol: :lol:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 11 jul 2013, 16:29

Radmilo je napisao/la:Jesi vidio im autobusa kad ćemo mi sebi onakav kupiti, ja opet vjerujem u Ammara da će on to posložiti.
lako je njima kupovati kada im Skoda daje lovu.dok im Skoda (2006) nije usla u klub nisu mogli biti ni stabilan prvoligas.hebes klub od kojeg cak i maleni imaju vise titula :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 11 jul 2013, 17:14

Divi buduce Grbavice u pozadini aBd :D

slika

Slika sa danasnjeg sastanka !
SWRA

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 jul 2013, 17:15

hairli bilo.

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 11 jul 2013, 17:33

bagrcavi je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:Ne treba kriviti ni Zelju,ni Ammara,
hibridu čovjek se zove AMAR, sa jednim M, zar je to toliko teško shvatiti :?
Opet se javlja djedica koji voli mudrovati..Alo bre matori ja cu oslovljavati sefa kako ja hocu.Neko ga zove Brko,neko Gospodar familije,neko Amar a ja Ammar :mrgreen: Ja ne vidim u svom postu da sam bilo gdje prozivao kakav smrad pa da si se nasao prozvanim da prokomentarises.Zipa mu satro spike-hibrid :D
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 jul 2013, 17:36

Sto pojedini misle da su sila? To mi nikako ne ide u glavu? Sta vam covjek radi, nekada se zajebava, nekada normalno pise, ali bar do sada ja nisam vidio da je nekoga vrijedao kako njega pojedini vrijedaju....

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 11 jul 2013, 17:48

Dobio si bio upozorenje od Ace, provociras konstantno, nadam se da ces dobiti ban jer si fkt nepodnosljiv... Iako je i to lose, jer ovako smo bili naviknuti na delegata pod nickom Radmilo a ti ces svakako napraviti novi profil da pljujes po Zelji pitaru pacenicki... Ako nisi pitar onda si neki kojeg je neko iz Zelje otjerao u pm jer si dno od covjeka pa se ti sad "kao svetis"... ;)

Drago mi je da se opet nesto prica o Grbavici, nadam se ako repka ode na svjetsko da bi mogli imati nekakve potpore i od toga, mozda i od Uefe ili Fife, uglavnom treba gurati ovo maksimalno u medije, medju rajom, politicarima, itd.

Ko ce vise docekati prokleti utorak...

P.S. Arhimed, jos jedan "veliki mislilac"
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 11 jul 2013, 17:53

Bit će da je to ostalo sve nije tačno šta napisah i reko sve nam je ekstra i cvjetaju ruže dobro smo posložili ekipu razvaljujemo na pripremnim, finansije nikad bolje, ma sve za 10 čim neko misli realno i logički odmah je pitar ako nije pitar onda ga je neko otjerao iz želje, zašto bi me otjerao platim kartu za sjever i sjedim ko insan ne ko mamlaz. pa ja se nisam laktao nikad od želju ja plaćam kartu 8 maraka, nisam išao u Newcastle ko ti i tebi slični Island Ili Norvešku vi ste klub zavili onda u crno, da bi bili mirni i da nebi palili baklje i pravili nered.
Znam isto da je Muratović kad je u austriji bečkoj igrao kazao da Željo odsjeda u najskupljem hotelu kad je igrao protiv malage i na pripremama, a da oni u puno slabijem rasipalo se koliko se moglo, i ovo je lako provjerljivo.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 jul 2013, 17:58

Ovo je vise postlao smijesno za stadion. Drzava u totalnom kurcu a oni traze od vlasti da ucini nesto po ovom pitanju. I slijepac vidi da se ovdje radi o kupovini vremena, koliko god to nekima licilo na jedini moguci nacin.

"Koldzo", ako ikako mislis dobro Zelji, ucini, lobiraj ili makar pokusaj da zakon o PRIVATIZACIJI SPORTSKIH KOLEKTIVA UGLEDA SVIJETLO DANA. ;) Sa ovim bi ucinio jedan od najveci gestova za tim koji "volis"! ;)

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 11 jul 2013, 18:28

Evo gledam na Eurosportu zensko evropsko prvenstvo koje se igra u Svedskoj. Stadion na kojem se igra utakmica izmedju Norveske i Islanda je najblaze receno prelijep. Pravi fudbalski sa dva nivoa tribina. Sad vidjeh da je u gradu Kalmaru. Kad bi mi ovako nesto napravili. Jeftiniji je najmanje troduplo od onog rjesenja koje smo mi predstavili. Malo manji kapacitet, al sasvim dovoljno. Masta radi svasta, dosadjujem se cekajuci iftar :)
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 11 jul 2013, 18:35

Minhi je napisao/la:Evo gledam na Eurosportu zensko evropsko prvenstvo koje se igra u Svedskoj. Stadion na kojem se igra utakmica izmedju Norveske i Islanda je najblaze receno prelijep. Pravi fudbalski sa dva nivoa tribina. Sad vidjeh da je u gradu Kalmaru. Kad bi mi ovako nesto napravili. Jeftiniji je najmanje troduplo od onog rjesenja koje smo mi predstavili. Malo manji kapacitet, al sasvim dovoljno. Masta radi svasta, dosadjujem se cekajuci iftar :)
Taj stadion u Kalmaru je kostao oko 28 miliona €, a kada je bilo predstavljanje idejnog projekta Željinog stadiona prica je bila da ce biti dovoljno i 15 miliona € za njega :)

I nemoj raditi paralele sa Švedskom, to je sila od drzave o kojoj definitivno mozemo samo sanjati. Pa izgradili su dvije velelijepe arene (ne za moj ukus, posto sam vise pobornik otvorenih stadiona koji bacaju na old-school) u skoro isto vrijeme (jedna od 2009-2012, druga od 2010-2013) koje kostaju zajednicki skoro 600 miliona €.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 11 jul 2013, 18:37, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Lecler i 49 gostiju.