Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Geoff je medju prvima spomenuo transfer Cazorle, spomenuo je i prije mjesec i po a tek se danas priča o tome,#comehomecesc
Cesc, Suki i DMF i onda bi bili konkurencija ogromna.
A imamo i igrače za rezerve na sredini ako Cesc dodje.
Cesc, Suki i DMF i onda bi bili konkurencija ogromna.
A imamo i igrače za rezerve na sredini ako Cesc dodje.
Kolike su sanse da bi njega Barca pustila?
Normalno.BigBigBang je napisao/la:Zato neka ostane u svom gradu i drzavi i svi sretni i zadovoljni.M4kaveli je napisao/la:Pa i dan danas Wengera spominje kao oca i prica sve pozitivno o Arsenalu.
Cigic sto je otisao u klub u kojem je odrastao, u svoj grad i drzavu ?
De se malo uozbilji.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Sky prenio da se interesujemo za Kondogbiu, momak je mašina na zadnjem veznom, strašno jak igrač, upravo ono što nam treba. A za Cesca, širom ruke otvorene. I da pitam ove španjolce kako je odigrao čitavu sezonu? Gledao sam par videa i bio je solidan.
Kondogbia je zvijer.
Kad vec spominjete Vieru , ovaj sa svojih 20 godina pokazuje taj potencijal.
Produkt akademije Lens bas kao Varane i siguran sam da bi bio najbolje pojacanje (bez obzira kojeg napadaca dovedete) ovog ljeta.
Ima sve potrebne fizikalije i motor za tu poziciju , a kad vidis kako djeli dijagonale na ovom prvenstvu mladih -ljepota , uz malo takticke potkovanosti ima da bude ultimativni dominator.
Nije mi na avataru sto je lijep , stvarno sam ga zelio u Realu al haman ce Iliaramendi doci na kraju.
A Kondogbia bi bio bas Wengers like pojacanje.
Kad vec spominjete Vieru , ovaj sa svojih 20 godina pokazuje taj potencijal.
Produkt akademije Lens bas kao Varane i siguran sam da bi bio najbolje pojacanje (bez obzira kojeg napadaca dovedete) ovog ljeta.
Ima sve potrebne fizikalije i motor za tu poziciju , a kad vidis kako djeli dijagonale na ovom prvenstvu mladih -ljepota , uz malo takticke potkovanosti ima da bude ultimativni dominator.
Nije mi na avataru sto je lijep , stvarno sam ga zelio u Realu al haman ce Iliaramendi doci na kraju.
A Kondogbia bi bio bas Wengers like pojacanje.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
This is how Arsenal's transfer activity takes place-
May: Arsenal have £70m
June: Higuain, Rooney, Jovetic, Cesc
July: Higuain, Felliani
August: Higuain
September: Chamakh has signed a new dea
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Ma bitno je da ste vi sila po pitanju transfera. Evo toliko ste mocni da vas Thiago odbi kako bi sjedio na klupi Bayerna!xGGMU je napisao/la:This is how Arsenal's transfer activity takes place-
Sto mrzim ove kompleksase sto dolaze na ovu temu lijeciti svoje komplekse. Kao ismijavate se a ne gledate svoje dvoriste... Nema vise Zvake
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Grenier je produzio ugovor sa Lyonom. Nista od njega, bar do sljedeceg ljeta.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
- BritishCore
- Kontakt:
One-year extension ?Bertrand je napisao/la:Grenier je produzio ugovor sa Lyonom. Nista od njega, bar do sljedeceg ljeta.
Nema veze. Mene raduje što nas povezuju sa Kondogbiom. Kakva zvjerka čovječe.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Druže, chill.Gunner4 je napisao/la:Ma bitno je da ste vi sila po pitanju transfera. Evo toliko ste mocni da vas Thiago odbi kako bi sjedio na klupi Bayerna!xGGMU je napisao/la:This is how Arsenal's transfer activity takes place-
Sto mrzim ove kompleksase sto dolaze na ovu temu lijeciti svoje komplekse. Kao ismijavate se a ne gledate svoje dvoriste... Nema vise Zvake
Shvataš da smo tolika sila da vam je kapitensku traku, novi ugovor, i sve što ste mu nudili ostavio kapiten tima da bi prešao u silu, al' nebitno to, kopirao onako šalu, ne loži se..
Valjda vidiš ko je ovdje kompleksaš i na šta se pozivaš, primaš se na šalu običnu, nije uopšte bilo ismijanje.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Mojne meni ti te fore kao sala... Upratio sam tvoje ranije postove tako da si gori smor od mora.. 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Je li ista pogrijesio ?Gunner4 je napisao/la: Ma bitno je da ste vi sila po pitanju transfera. Evo toliko ste mocni da vas Thiago odbi kako bi sjedio na klupi Bayerna!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Do 2016.BritishCore je napisao/la:One-year extension ?Bertrand je napisao/la:Grenier je produzio ugovor sa Lyonom. Nista od njega, bar do sljedeceg ljeta.
Nema veze. Mene raduje što nas povezuju sa Kondogbiom. Kakva zvjerka čovječe.
Al' mislim, ako ga i pokusaju ponovo dovesti, nista bar do sljedeceg ljeta.
Greatness dies
-
BigBigBang
- Kontakt:
Haj skim se to Arsenal povezivao prosle godine od boljih igraca?neo je napisao/la:Je li ista pogrijesio ?Gunner4 je napisao/la: Ma bitno je da ste vi sila po pitanju transfera. Evo toliko ste mocni da vas Thiago odbi kako bi sjedio na klupi Bayerna!
Sto mrzim ove kompleksase sto dolaze na ovu temu lijeciti svoje komplekse. Kao ismijavate se a ne gledate svoje dvoriste... Nema vise ZvakeTako budes svake godine
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Marsal
- Kontakt:
Pa Thiago pametan, vidio frajer da nema mjestu u Unitedu pored pridošlica Gundogana, Cesca, Ronalda i Lewandovskog. Momak na vrijeme shvatio da će prije šansu dobit u Bayernu.Gunner4 je napisao/la:
Ma bitno je da ste vi sila po pitanju transfera. Evo toliko ste mocni da vas Thiago odbi kako bi sjedio na klupi Bayerna!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Fernando Llorente, Stevan Jovetic, Nuri Sahin, Ibrahim Afellay, Victor Wanyama, Yann M'VilaBigBigBang je napisao/la: Haj skim se to Arsenal povezivao prosle godine od boljih igraca?
I jedna fina izjava
Wenger on Arsenal player: "If Song goes, we will sign someone in the defensive midfield area, certainly."
"It's one of premier league's oldest lessons .
Full travelling party
nacho i cazorla odmaraju, sanogo ne ide zbog svjetskog. Gervinho navodno bolestan, vermelen ima problema sa leđima.
oni idu.Mikel Arteta
Lukasz Fabianski
Kieran Gibbs
Olivier Giroud
Carl Jenkinson
Laurent Koscielny
Per Mertesacker
Ignasi Miquel
Ryo
Alex Oxlade-Chamberlain
Lukas Podolski
Aaron Ramsey
Tomas Rosicky
Bacary Sagna
Wojciech Szczesny
Theo Walcott
Jack Wilshere
Serge Gnabry
Damian Martinez
Kris Olsson
Chuba Akpom
Thomas Eisfeld
Chuks Aneke
Gedion Zelalem
nacho i cazorla odmaraju, sanogo ne ide zbog svjetskog. Gervinho navodno bolestan, vermelen ima problema sa leđima.
Vođa zna.
Arsenal step up their interest in Swansea's Ashley Wiliams (Sky)
Evo bolan pojacanja
Evo bolan pojacanja
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
mog'o bi se Williams klepiti izgleda 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.