Bosniacum Lilium je napisao/la:ima istine u ovom. Ako nisi popularan na fb i to, tesko da ces proci kod cure. Npr. cura se zagrije za mene, ono drama bas, ispricamo se, trazi fb, broj... Vidi da nemam lajkova na fb odma prekine svaki kontakt sa mnom, samo odjednom znaci ohladiConsigliere je napisao/la:E, o ovome pricam. Lajk je postao neka vrsta mjere ugleda, ljudi ce dat' guze za koji lajk vise. A, da ne govorim da pola ove balavurdije nije nikad procitala i pokusala saznati nesto o tome sta se desavalo U Srebrenici, ali i u BiH u periodu rata. U to sam se jucer uvjerio iz prve ruke, po stoti put.
Znam da ovo smijesno zvuci ali tako jeProblem je samo sto ja nisam upoznao normlanu djeovjku
Tragicno ali i smijesno.
FB je donio dosta dobrih stvari, recimo pricas besplatno s kim hoces na cijelom svijetu, nezamislivo do prije 10 godina ali naravno da ga danasnja retardirana omladina zloupotrebljava i pravi od njega sranje velikih razmjera.
Treba ukinuti lajkove, vratilo bi se sve u normalu koliko-toliko.
Slusaj ti nju slobodno, ali ima li logike i dostojanstva u tome, da podjelis njenu pjesmu sad a prije 10 minuta si kao ozaloscen radi Srebrenice i tesko ti je? Ljudi nisu normalni..AgresivnoDjubre je napisao/la:Ja stvarno ne znam sto vi pratite druge ljude sta rade,sta postavljaju,sta slusaju i tako to.
Ja prvi slusam Cecu i slusat cu je,niko me ne moze natjerati da je ja ne slusam.Slusat cu i ostale srpske pjevace,pa i hrvatske.Cemu je problem ? Ja sad kao fola ne smijem to slusat,to je grijeh,to je smrtna kazna.Pustite se sta drugi rade,pogledajte sebe,sta vi slusate,radite.
Ebe mi se za nacionalizam,covjek sam.