Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

Consigliere
Kontakt:

Re: Facebook i ostalo..

Post Postao/la Consigliere » 11 jul 2013, 15:27

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:E, o ovome pricam. Lajk je postao neka vrsta mjere ugleda, ljudi ce dat' guze za koji lajk vise. A, da ne govorim da pola ove balavurdije nije nikad procitala i pokusala saznati nesto o tome sta se desavalo U Srebrenici, ali i u BiH u periodu rata. U to sam se jucer uvjerio iz prve ruke, po stoti put.
ima istine u ovom. Ako nisi popularan na fb i to, tesko da ces proci kod cure. Npr. cura se zagrije za mene, ono drama bas, ispricamo se, trazi fb, broj... Vidi da nemam lajkova na fb odma prekine svaki kontakt sa mnom, samo odjednom znaci ohladi :lol:

Znam da ovo smijesno zvuci ali tako je :mrgreen: Problem je samo sto ja nisam upoznao normlanu djeovjku
:( :x :lol:

Tragicno ali i smijesno.
FB je donio dosta dobrih stvari, recimo pricas besplatno s kim hoces na cijelom svijetu, nezamislivo do prije 10 godina ali naravno da ga danasnja retardirana omladina zloupotrebljava i pravi od njega sranje velikih razmjera.
Treba ukinuti lajkove, vratilo bi se sve u normalu koliko-toliko.
AgresivnoDjubre je napisao/la:Ja stvarno ne znam sto vi pratite druge ljude sta rade,sta postavljaju,sta slusaju i tako to.
Ja prvi slusam Cecu i slusat cu je,niko me ne moze natjerati da je ja ne slusam.Slusat cu i ostale srpske pjevace,pa i hrvatske.Cemu je problem ? Ja sad kao fola ne smijem to slusat,to je grijeh,to je smrtna kazna.Pustite se sta drugi rade,pogledajte sebe,sta vi slusate,radite.
Ebe mi se za nacionalizam,covjek sam.
Slusaj ti nju slobodno, ali ima li logike i dostojanstva u tome, da podjelis njenu pjesmu sad a prije 10 minuta si kao ozaloscen radi Srebrenice i tesko ti je? Ljudi nisu normalni..
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 11 jul 2013, 15:27

AgresivnoDjubre je napisao/la:Ja stvarno ne znam sto vi pratite druge ljude sta rade,sta postavljaju,sta slusaju i tako to.
Ja prvi slusam Cecu i slusat cu je,niko me ne moze natjerati da je ja ne slusam.Slusat cu i ostale srpske pjevace,pa i hrvatske.Cemu je problem ? Ja sad kao fola ne smijem to slusat,to je grijeh,to je smrtna kazna.Pustite se sta drugi rade,pogledajte sebe,sta vi slusate,radite.
Ebe mi se za nacionalizam,covjek sam.
Ne pričam ja za cecu ništa, al kakve veze numera ima s onim, nije mi to jasno, mene boli qrac ko šta sluša, al nije mi jasna povezanosti numere kao takve sa Srebrenicom
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 11 jul 2013, 15:30

Ja licno fejzbuk ne smatram necim ozbiljnim.Hajd to za prijatelje,ja imam dobrih prijatelja,a koje nemam u raji na fejzbuku.To meni nema nikakve veze,ovo sto dodam,neku curu da caskam sa njom,da se zezam,sta mozda nekad odem recimo kod nje(u slucaju da nije iz mog grada) a ako je iz mog,da se upoznamo.Isto tako ima tu mnogo stvari,drugi nevezano za cure.A to prijatelji,ne misli se bukvalno PRIJATELJ. :)

@Consigliere

Slusam Cecu,naravno.To su djeca,nafilovano nazalost.Idu pogresnim putem.

@dex

Sad sam gore napisao.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 11 jul 2013, 15:31

Dex je napisao/la:slika
Ja levata u pm :mrgreen:

Povraca mi se.
Boze sacuvaj... :roll:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 jul 2013, 15:33

FB je sredstvo izrazavanja, isto npr. govor kad sjedis s rajom na kafi. Dan je zalosti i ti npr. u svoja 4 zida u sobi radi sta hoces, gledaj komediju, slusaj muziku, ali u nekom 'javnom' obracanju treba pokazati malo dostojanstva i digniteta.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 11 jul 2013, 15:41

Ma mlad je decko, izletilo mu, htjeo je biti cool i nije obracao paznju sta radi, izgleda da je dobivao razne poruke pa je promjenio profil i vidi se da je lajkovao never forget srebrenica i jos neku stranicu o srebrenici. Djete vjerovatno i nije svjesno sta je uradio, ali je ovo jos jedan dokaz dokle ide ovaj svijet u vremenu fejsbuka, twittera i sl. :|
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 11 jul 2013, 15:43

Momak je htio da izrazi po uzoru na neke stranice svoj Morbidni humor ali jednostavno je pogresno uradio jer se na ovakav nacin ne moze saliti...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jul 2013, 15:57

slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 11 jul 2013, 15:58

@AgresivnoDjubre slušaš li Thompsona?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 11 jul 2013, 16:06

Interista je napisao/la:Momak je htio da izrazi po uzoru na neke stranice svoj Morbidni humor ali jednostavno je pogresno uradio jer se na ovakav nacin ne moze saliti...
ja mu se jos jednom sjetim najmilijih :!:
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 jul 2013, 16:14

Tracy3McGrady je napisao/la:Ma mlad je decko, izletilo mu, htjeo je biti cool i nije obracao paznju sta radi, izgleda da je dobivao razne poruke pa je promjenio profil i vidi se da je lajkovao never forget srebrenica i jos neku stranicu o srebrenici. Djete vjerovatno i nije svjesno sta je uradio, ali je ovo jos jedan dokaz dokle ide ovaj svijet u vremenu fejsbuka, twittera i sl. :|
Ma on je dijete debil.
DRUG NEBI TI PUNCA

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 11 jul 2013, 16:25

iVar je napisao/la:@AgresivnoDjubre slušaš li Thompsona?
Njega ne slusam,nisam se nesto pronasao u njegovim pjesmama.Nisam ga nikad forsirao.Al derem sve ostale. ;)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 jul 2013, 17:19

bezveze napadate agresivnog jer i vi slušate 90% srpskih estradnih umjetnika, tako je da to glupost.
ja naprimjer ne slušam tu muziku pa tako ih i ne slušam. E druga stvar je što se današnji dan MORA poštovati i treba imati obzira i suosjećanja.
Vođa zna.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 11 jul 2013, 17:24

nedim1993 je napisao/la:bezveze napadate agresivnog jer i vi slušate 90% srpskih estradnih umjetnika, tako je da to glupost.
ja naprimjer ne slušam tu muziku pa tako ih i ne slušam. E druga stvar je što se današnji dan MORA poštovati i treba imati obzira i suosjećanja.
Ovo gore sto pisu,brate ne napadaju mene nego ovog djecaka sto je postavio onu sliku i dodao komentar.Svako ima pravo da slusa sto zeli,naravno ali i da se postuje.Vec sam rekao da slusam Cecu al eto danas je necu slusa ,niti kaciti na fb.Doduse nikad je nisam ni kacio al eto.Eh sad samo ne znam,kome je to pomoglo ? Ja mislim da nije sigurno,samo je odmoglo ovima sto jedva cekaju da neko nesto na fb stave,pa da ga napadnu. ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jul 2013, 17:40

AgresivnoDjubre je napisao/la:
iVar je napisao/la:@AgresivnoDjubre slušaš li Thompsona?
Njega ne slusam,nisam se nesto pronasao u njegovim pjesmama.Nisam ga nikad forsirao.Al derem sve ostale. ;)
Vrhunski pjevač, ja ti predlažem da ga poslušaš ;) :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 jul 2013, 17:41

nedim1993 je napisao/la:bezveze napadate agresivnog jer i vi slušate 90% srpskih estradnih umjetnika, tako je da to glupost.
Sta ti slusas? Valja li ovaj sa mog avatara?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 jul 2013, 17:49

Greivis je napisao/la:
#DobarPrafoVolimStoFuraMojStil

#SalaNaStranuPlusBrada
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 jul 2013, 17:49

Greivis je napisao/la:
prozori 8-)
Vođa zna.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 jul 2013, 17:53

#AferimMomciluci
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 jul 2013, 17:58

topnička krv 8-) :mrgreen:
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 13 gostiju.