Skini ovaj gore tennis
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Jesi li profil napravio ITST? 
Skini ovaj gore tennis
Skini ovaj gore tennis
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ma jesam i napravim sve al udjem u igru i ponovo sve spanski, promjenim profil na ISTS i opet spanski a na config pise engleskiUnofficialpage je napisao/la:Jesi li profil napravio ITST?
Skini ovaj gore tennis
btw kako se lopta salje u stranu meni svaka ide u sredinu il je promasim
Evo jedan 2D teren:

http://www.sendspace.com/file/h6p0v1" onclick="window.open(this.href);return false;
Nesto mi poznato ovo
http://www.sendspace.com/file/h6p0v1" onclick="window.open(this.href);return false;
Nesto mi poznato ovo
Moze li se nekako promijeniti tezina igre u career modu ? Pretpostavljam da mi je namjesteno na najlakse jer igram tek drugu godinu, imam 18 ljeta, prvi sam na ATP listi, a trofejna soba:

Tako da je pomalo dosadno i monotono jer mi niko nista ne moze

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Igraci ukoceni isto kip 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad krenes igrati mec tad podesis tezinu, stavi na pro i sublevel 6-7 pa ces vidjetPuma je napisao/la:Moze li se nekako promijeniti tezina igre u career modu ? Pretpostavljam da mi je namjesteno na najlakse jer igram tek drugu godinu, imam 18 ljeta, prvi sam na ATP listi, a trofejna soba:
![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Je li neko imao problema sa bugovima u igri ?
Kad igram world tour i kliknem na listu turnira, sve poludi i turniri se rotiraju sami od sebe, nema šanse vidjeti i odabrati pravi turnir u odredjenoj sedmici..je li neko imao sličan problem i postoji li način da se riješi? ako treba mogu i ss napraviti ako ne razumijete u čemu je problem
Kad igram world tour i kliknem na listu turnira, sve poludi i turniri se rotiraju sami od sebe, nema šanse vidjeti i odabrati pravi turnir u odredjenoj sedmici..je li neko imao sličan problem i postoji li način da se riješi? ako treba mogu i ss napraviti ako ne razumijete u čemu je problem
Jel subleveli olaksavaju ili otezavaju?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Stavi master, sublevel 10. Najrealnije.Unofficialpage je napisao/la:Kad krenes igrati mec tad podesis tezinu, stavi na pro i sublevel 6-7 pa ces vidjetPuma je napisao/la:Moze li se nekako promijeniti tezina igre u career modu ? Pretpostavljam da mi je namjesteno na najlakse jer igram tek drugu godinu, imam 18 ljeta, prvi sam na ATP listi, a trofejna soba:
![]()
btw. Pozli mi kad' moram da igram turnir na sljaci. Najgore se snalazim na toj podlozi. Sad' me mrtvi Roddick pobijedi 6-3 6-4 u Bastadu.
- brunoconti
- Kontakt:
Ima key i nije Dan SeuUnofficialpage je napisao/la: brunocnti
Ima li key u ovoj verziji?
@Puma. predlazem ti da stavis i elite mod. To mozes podesiti kada pokrenes mec, pa ti izadje onaj prozor za dodatke tipa service+rally itd. ugl pr dnu imas da izaberes arcade,simulation i elite.
Instaliram ovaj dilmin mod i izbaci me pri ulasku,pise da je pogresna verzija 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- brunoconti
- Kontakt:
jesi instalirao dilmin mod, na link sto sam postavio, ili si vec imao TE ?Otelo je napisao/la:Instaliram ovaj dilmin mod i izbaci me pri ulasku,pise da je pogresna verzija
Pa instalirao sam u folder od TE
- brunoconti
- Kontakt:
vrati se na onaj post gdje sam postavio linkove. znaci skini prvi link otpakuj, skini v.2.1 sa foruma(postavljen link) i prati upute sa foruma prilikom instaliranja V.2.1. i problem rijesen.. Zato sto onaj prvi link sto sam postavio je TE 1.0e, moguce da ti imas 1.0c koji nije podoban za dilmin mod.Otelo je napisao/la:Pa instalirao sam u folder od TE
Ako bude jos kakvih komplikacija javi
u mene je 1.0cbrunoconti je napisao/la:vrati se na onaj post gdje sam postavio linkove. znaci skini prvi link otpakuj, skini v.2.1 sa foruma(postavljen link) i prati upute sa foruma prilikom instaliranja V.2.1. i problem rijesen.. Zato sto onaj prvi link sto sam postavio je TE 1.0e, moguce da ti imas 1.0c koji nije podoban za dilmin mod.Otelo je napisao/la:Pa instalirao sam u folder od TE
Ako bude jos kakvih komplikacija javi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobar ovaj Dilimin mod 
otelo ovaj mod ne radi na 1.0c
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- brunoconti
- Kontakt:
Ma steta sto ne moze v2.2, to ej samo za novi TEUnofficialpage je napisao/la:Dobar ovaj Dilimin mod
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja taman kont'o skinuti v2.2, kad mi ovaj dosadi skinuti cu Sams megapatch 2012brunoconti je napisao/la:Ma steta sto ne moze v2.2, to ej samo za novi TEUnofficialpage je napisao/la:Dobar ovaj Dilimin mod
otelo ovaj mod ne radi na 1.0c.. a i Sams megapatch 2012 je dobar mozda cak i bolji
... jel iko skontao kakvu prevaru za online igranje ?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Skidam 1.0e pa cu instalirat samo 2.0 a sutra cu 2.1
edit:daj neko link od 1.0e (ovo sto sam skinuo je 13 a pisalo da je 11)
I moze se igrat demo online od 13 al mene zeza port.
edit:daj neko link od 1.0e (ovo sto sam skinuo je 13 a pisalo da je 11)
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 11 jul 2013, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
- brunoconti
- Kontakt:
nemas potrebe skidat 2.0 samo 2.1Otelo je napisao/la:Skidam 1.0e pa cu instalirat samo 2.0 a sutra cu 2.1
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 169 gostiju.