Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Dex
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Dex » 11 jul 2013, 15:10

Arsenal and Manchester United can land transfer target Bernard Malanda – dubbed the ‘new Marouane Fellaini’ – on a free transfer this summer.

According to the Daily Mail, Malanda has used Belgian employment law to cancel his contract with Zulte Waregem in the hope that he can secure a move to the Premier League or Bundesliga.

Both Arsenal and Manchester United have previously been credited with an interest in the 18-year-old Belgium U21 international, and were reported to have submitted bids for him last month.

Arsene Wenger and David Moyes no longer need worry about setting aside any of their transfer fee budget, however, as Malanda confirmed he had broken his contract.

The report in the Mail claims that he used a law in Belgium known as Law 78 that allows players to break their contracts and a minimal compensation fee is decided if they join new clubs.

Malanda is a powerful defensive midfielder – an area both Arsenal and Manchester United have shortages in – and has been likened to Everton midfielder Marouane Fellaini.

Again, both Arsene Wenger and David Moyes are reportedly interested in Fellaini, but a move for Malanda could see them not need to.
Nikad čuo za lika, al pogled'o sam par klipova, al neću da sudim o čovjeku preko klipova, jer i ja mogu bit' novi Scholes po klipovima na YT :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 11 jul 2013, 15:32

Slike sa prvog treninga na Tajlandu :
slika Samo za @Cartmana. 8-)
slika
slika
slika
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 jul 2013, 15:34

Kakve su atlete Ferdinand i Welbeck,to je strašno..Nije ni čudo što Ferdinand i u ovim godinama igra onako dobro..
A Welbeck je dosta mlađi,ali opet,ja imam veliko povjerenje u njega,momak stvarno može postati odličan igrač,a i stvarno se trudi,igra srcem..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jul 2013, 15:35

Narin je napisao/la:Kakve su atlete Ferdinand i Welbeck,to je strašno..Nije ni čudo što Ferdinand i u ovim godinama igra onako dobro..
A Welbeck je dosta mlađi,ali opet,ja imam veliko povjerenje u njega,momak stvarno može postati odličan igrač,a i stvarno se trudi,igra srcem..
Nije dzaba Paranoja Welbecka zvao "crna gazela". :lol:

Nego je li ovo Anderson izmrsao malo? Ma sta ce nam Thiago. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 jul 2013, 15:41

Meni se cini kako Moyes ima bolju liniju od Andersona i Rooneya. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 11 jul 2013, 15:46

Poznat je Moyes po tome da zahtjeva savršenu fizičku spremu igrača, pa ćemo vidit kako će se to dorazit na igre mnogih igrača u Manchesteru koji su imali "problema" sa istom. Rooney, Anderson, a i dobro će doći mnogim igračima da uznapreduju i ojačaju Claverly, Kagawa. Uglavnom, na dobrom smo putu, Anderson vidno djeluje mršaviji ( ako se ne varam ) a za Rooneya mnogi govore da je najspremniji unazad poslijendjih pet godina.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 11 jul 2013, 15:51

Ma Ando će biti zvijer. Vidno je da je mnogo bolje fizički izgleda, mršaviji je. Mnogi očekuju mnogo od njega ove sezone, čak i je i Cart promijenio avatara 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 jul 2013, 15:53

Cartman je napisao/la:Ima li realne sanse za Vidala? Odlican igrac, vidim da je imao neke izjave da bi mogao napustit Juventusa, ali ne znam koliko je to ozbiljno. Koliko znam, Juve ne daje neke ekstra place svojim igracima. Mozda bi se moglo nesto?

Juventus ga ne bi pustio ispod 30-35 mil što je za Utd previše.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 11 jul 2013, 15:57

A nije puno dati 20 mil e na flopa Younga ili isto toliko na nedokazanog Zahu...

Imaju oni para ko blata.
pi.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 11 jul 2013, 15:57

Saurman je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ima li realne sanse za Vidala? Odlican igrac, vidim da je imao neke izjave da bi mogao napustit Juventusa, ali ne znam koliko je to ozbiljno. Koliko znam, Juve ne daje neke ekstra place svojim igracima. Mozda bi se moglo nesto?

Juventus ga ne bi pustio ispod 30-35 mil što je za Utd previše.
što bi bilo previše ? to što Fergie nije trošio mnogo ne znači da se nema i da Moyes neće :?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 jul 2013, 15:58

Imaju para a kao što kažeš bacali su na pogrešne igrače milione.Young,Nani,Valencia.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 11 jul 2013, 16:11

Valencia do loma noge nosio krilnu igru. Evo ukratko o Naniju:
In his first season at Old Trafford, Nani scored four goals and made 11 assists in 26 appearances in all competitions. In his second season, 2008/09, he scored six goals and made two assists in 31 appearances in all competitions.
Since the 2009/2010 season however, Nani has had more opportunities in the starting 11 to show why Sir Alex paid £17m for him at he age of 21. he 2010/11 season was the campaign that Nani showed that he had improved immensely and was now one of best winger in the Premier League and in Europe. This was the season he had a good level of consistency and displayed his flair, skills and trickery to beat his opponents and be a huge threat for the Red Devils.
He recorded 10 goals and 15 assists in 48 appearances in all competitions for the season and was the top winger in the Premier League. Nani was then voted the Player's Player of the season by his Man United's team-mates. Due to his performances that season he was expected to improve and develop into a world-class player for the Red Devils.
With the arrival of Young in the summer of 2011, many newspapers were predicting that Nani would face more time on the bench at Old Trafford with Young and Antonio Valencia ahead of him in the pecking order. However, Nani went on to have a great 2011/12 season, recording 12 goals and 13 assists in all competitions and was only second best in assists to David Silva who recorded 19 assists and eight goals in all competitions.
In the current season, 2012/13, Nani has recorded just three goals and five assists in just 19 appearances so far as he has had injury problems. In the current season so far he is most remembered for picking up a very controversial red card in the second-leg match of the Round of 16 against Real Madrid at Old Trafford which changed the course of the match which Man United was leading 1-0 but lost 2-1.

Za ovog igraca koji jos ima za ponudit, naravno ako ostane, ne moze se reci da je promasaj.. Zaha najbolji igrac championshipa, te prosjecnu ekipu palaca dobrim djelom svojim zaslugama uveo u elitu.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 11 jul 2013, 16:15

Nista od Bejla i Ronalda :) ?

Mogla bi ovo biti teska sezona, posebno ako Runi u sezonu udje nezadovoljan.. Mozda je Siti po prvi put favorit da uzme titulu.

Junajtedu treba jak igrac na krilu, a ja osim Bejla i Ronalda ne vidim drugog igraca..

Vezni red moze proci, svakako Junajted ne napada sa centralnim veznim.. Kerik, Kleverli, Flecer, pa i Anderson izgledaju bolje od Nanija, Valensie i Janga... Eh jedino ako je Zaha mocan, sve se mijenja :)..

Sve u svemu, ne vidim koje veliko ime Junajted moze dovesti.. Jedino da iznenade sa nekim talentom. Sa Bejnsom ili Felainijem Junajted nece biti nista bolji.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 11 jul 2013, 16:26

[youtube][/youtube]
Koji je to majstor bio :cry:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 jul 2013, 17:34

jest meni glupo kad neko kaže da naprimjer mančester nema para što isto tako kažu za Arsenal. koje je to nepoznavanje stanja ta 2 kluba konkretno
Vođa zna.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jul 2013, 17:41

Totalni haos oko situacije Brume: http://www.teamtalk.com/news/2483/88189 ... ap-reports" onclick="window.open(this.href);return false;

Jesu li ovi nasi budni ovaj put?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 jul 2013, 17:48

Ma budni su oni 100%,rekli su čak da se navijači ne brinu što se ne piše po medijima toliko,jer zaista rade sve za dovođenje nekih igrača..Samo je pitanje da li su stavili na pik prave igrače..Mada,koliko sam shvatio Moyesa,ove godine će se kupovati mladi igrači samo..Rekao je nešto u stilu da United će tražiti najbolje mlade igrače..Možda čak i Bruma je u tim planovima..Villa,koliko sam čitao se nije uopšte nešto puno povezivao sa A.Madridom,pa na kraju tamo završi..Moyes i ostali najbolje znaju koga traže i koga će dovesti,tako da medijima slabo vjerujem,pogotovo jer ništa konkretno i ne pišu što se tiče nas u zadnje vrijeme..

alexferguson
Kontakt:

Post Postao/la alexferguson » 11 jul 2013, 17:56

Thiago kako prenose mediji izgleda blize Bayernu... :(

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 11 jul 2013, 17:57

Cartman je napisao/la:Totalni haos oko situacije Brume: http://www.teamtalk.com/news/2483/88189 ... ap-reports" onclick="window.open(this.href);return false;

Jesu li ovi nasi budni ovaj put?
Dal' će se obisniti tvrdnje, pa da im ga uzmemo za dž :D

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 11 jul 2013, 17:58

A po medijima, koliko je bio blizu nama?
To su mediji, i to je njihov posao, šta će biti na kraju, vidit ćemo...

:twisted: 8-)
slika
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.