moj ti je prijedlog, posto sam to prije radio na 1.0c verziji skinem ove patcheve. prebacim od Samsa samo terene posto su mu vecina u HD. i meni mjeraUnofficialpage je napisao/la:Ja taman kont'o skinuti v2.2, kad mi ovaj dosadi skinuti cu Sams megapatch 2012brunoconti je napisao/la:Ma steta sto ne moze v2.2, to ej samo za novi TEUnofficialpage je napisao/la:Dobar ovaj Dilimin mod
otelo ovaj mod ne radi na 1.0c.. a i Sams megapatch 2012 je dobar mozda cak i bolji
... jel iko skontao kakvu prevaru za online igranje ?
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- brunoconti
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako promjeniti scoreboard? Ne mogu tvoriti ono select scoreboard 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- brunoconti
- Kontakt:
u folderu selector, nadji sbselector.exe, pokreni i izaberi scoreaborad pa instaliraj u folder gdje ti se nalazi TEUnofficialpage je napisao/la:Kako promjeniti scoreboard? Ne mogu tvoriti ono select scoreboard
zna li tko kakav dobar mod za euro truck simulator 2 s novom mapom, vise gradova, da je bolje fizika kamiona i takoo..
Skinuo i instalirao TE 2013 i moćna je igrica.Igram meč igrači se zovu Servis i Return.Odnosno jedna je igračica.
kako ba sad dalje da ovo dignem,napredujem,šta da radim uopšte?
You'll never walk alone.
Jel može ko preporučiti kakvu modernu FPS igricu, a da nije previše FANTASY ili da nije WW2 tematika.
Znači Afganistan i to
Jah, CoD-ove sam završio, što je bilo bilo je, i oba Sniper ghost warrior-a i keca i dvicu.
Znači Afganistan i to
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Medal of Honor Warfighter
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesi li skino ono od brunocontija?Believe je napisao/la:Skinuo i instalirao TE 2013 i moćna je igrica.Igram meč igrači se zovu Servis i Return.Odnosno jedna je igračica.![]()
http://www.4shared.com/rar/ziPmtUsV/ten ... 011_1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Skini, raspakuj i ozezi
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sve je to ok,skinuo sam promijenio jezik i evo igram al ovdje samo jedan set može? ja odaberem do 3 gema.
al mi nije jasno,ovo kao ti sam sebi štimaš jačinu udaraca i tako to,visinu i sve to.
al mi nije jasno,ovo kao ti sam sebi štimaš jačinu udaraca i tako to,visinu i sve to.
You'll never walk alone.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izabres exibition, pa settings. Znas li gdje biras terene? T ti e donji desni krug. A u world turu, pstavio sam sliku nekolik stranica ranije. Mrsk mi opet je postavljatBelieve je napisao/la:Sve je to ok,skinuo sam promijenio jezik i evo igram al ovdje samo jedan set može? ja odaberem do 3 gema.
Imas shoot 1, shoot 2 i shoot 1+2. Shoot 1 ili 2 je slice, vaj sto nije slice kad njega drzisi i donju srelicu to je top spin udarac a shoot 1+2 t je jaki udarac. Ali sve prebaci na keybosard 2
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Osvojio sam ovaj neki futures u Guatemali,ali beginner
sve je super,al šta sa onim modovima nekim što si ostavio na 137 stranici,skinuo sam ih,šta trebam uraditi i kakve to veze ima uopšte?
sve je super,al šta sa onim modovima nekim što si ostavio na 137 stranici,skinuo sam ih,šta trebam uraditi i kakve to veze ima uopšte?
You'll never walk alone.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ono je druga verzija igre. Ova je bolja. Ono ne moras skidat, samo ovo skini i skini mod v2.1 sto je postavio @brunoconti 2-3 stranice ranije.Believe je napisao/la:Osvojio sam ovaj neki futures u Guatemali,ali beginner
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
malice, de meni u pp il vođe linkove (nisam raspolozen da sad trazim nazad) za taj tenis i taj patch sto vi koristite 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Postavio sam 2-3-4 posta iznadPapastathopoulos je napisao/la:malice, de meni u pp il vođe linkove (nisam raspolozen da sad trazim nazad) za taj tenis i taj patch sto vi koristite
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Samo to skinem i raspakujem i to je to ?Unofficialpage je napisao/la:Postavio sam 2-3-4 posta iznadPapastathopoulos je napisao/la:malice, de meni u pp il vođe linkove (nisam raspolozen da sad trazim nazad) za taj tenis i taj patch sto vi koristite
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
DaPapastathopoulos je napisao/la:Samo to skinem i raspakujem i to je to ?Unofficialpage je napisao/la:Postavio sam 2-3-4 posta iznadPapastathopoulos je napisao/la:malice, de meni u pp il vođe linkove (nisam raspolozen da sad trazim nazad) za taj tenis i taj patch sto vi koristite
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gdje je @brunoconti? Kako da instalisem ovaj Samsm patch? Ja imam ovaj Sma's atp megapatch 2011 3.0. I kad njega instalisem pise da mi key ne radi i nece da pokrene igru. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- brunoconti
- Kontakt:
pff ne bi ti znao reci posto nisam nikad probao njegov mod, jer mi je onaj rapidshare previse spor, a isto znam da on upotrebljava u nekim modovima pak3., sto nase "verzije" ne podrzavaju(pak1., pak2.), jesi pratio one upute sto je postavio na YT ?Unofficialpage je napisao/la:Gdje je @brunoconti? Kako da instalisem ovaj Samsm patch? Ja imam ovaj Sma's atp megapatch 2011 3.0. I kad njega instalisem pise da mi key ne radi i nece da pokrene igru.
I da skinuo sam TE2013 sa YT, isprobao Dilima Megapatch (V.2.2) i frcera bez problema, HD tereni, sad u toku meca se moze mjenjat scoreboard u options, animacije bolje uradjene,
Ovog frajera treba sacekati da izbaci patch, radi za starije verzije gdje se koriste pak1., pak2., a njegove animacije su koristili i Dilima i Sams. E sad jedino da i on ne predje na pak3, iako je na forumu napisao da ce radit samo za pak1., pak2.
https://www.facebook.com/TEAnimsMeg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Salji taj link TE 2013brunoconti je napisao/la:pff ne bi ti znao reci posto nisam nikad probao njegov mod, jer mi je onaj rapidshare previse spor, a isto znam da on upotrebljava u nekim modovima pak3., sto nase "verzije" ne podrzavaju(pak1., pak2.), jesi pratio one upute sto je postavio na YT ?Unofficialpage je napisao/la:Gdje je @brunoconti? Kako da instalisem ovaj Samsm patch? Ja imam ovaj Sma's atp megapatch 2011 3.0. I kad njega instalisem pise da mi key ne radi i nece da pokrene igru.
I da skinuo sam TE2013 sa YT, isprobao Dilima Megapatch (V.2.2) i frcera bez problema, HD tereni, sad u toku meca se moze mjenjat scoreboard u options, animacije bolje uradjene,.
Ovog frajera treba sacekati da izbaci patch, radi za starije verzije gdje se koriste pak1., pak2., a njegove animacije su koristili i Dilima i Sams. E sad jedino da i on ne predje na pak3, iako je na forumu napisao da ce radit samo za pak1., pak2.
https://www.facebook.com/TEAnimsMeg" onclick="window.open(this.href);return false;
Uglavnom kod mene ne radi njeov patch.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
poceo sam osvajati ATP turnire na Junior levelu, vrijeme je da se predje na nesto jace 
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, napoleon72 i 3 gosta.