NeIVICA OSIM je napisao/la:znaci siroki ako prodje 2 pretkolu u trecem ce biti nosioc
na kojoj stranici gledas ove udaljenostiAnelZ je napisao/la:Zracna udaljenost Široki Brijeg - Pavlodar: 4440 km
Drumski put do Pavlodara, sretno:
(open in a new tab)
zasto nece biti ako je levski trebao da bude nosioc u 3 pretkoluAnelZ je napisao/la:NeIVICA OSIM je napisao/la:znaci siroki ako prodje 2 pretkolu u trecem ce biti nosioc
Irtiš je sada defacto nosioc u drugom pretkolu, no sa svojim koeficijentom (nisu oni preuzeli onaj od Levskog) samo iz razloga jer je izvlacenje drugog pretkola prije nego sto se znaju pobjednici u prvom pretkolu, tako da su parovi morali vec ranije biti izvuceni i islo se od pretpostavke da ce Levski proci. Za izvlacenje za trece pretkolo ce se uzimati koeficijent od Širokog jer je veci od onog od Irtiša, no on nije dovoljan za status nosioca. Koeficijent od Levskog se brise i zato ce Hajduk biti nosioc u trecem pretkolu.IVICA OSIM je napisao/la:zasto nece biti ako je levski trebao da bude nosioc u 3 pretkoluAnelZ je napisao/la:NeIVICA OSIM je napisao/la:znaci siroki ako prodje 2 pretkolu u trecem ce biti nosioc
ja mislim ko prodje izmedju sirokog I irtysa trebao bi biti nosioc
zato sto ce Hajduk biti nosilac u 3 pretkolu,naravno ako prode ovo 2.IVICA OSIM je napisao/la:zasto nece biti ako je levski trebao da bude nosioc u 3 pretkoluAnelZ je napisao/la:NeIVICA OSIM je napisao/la:znaci siroki ako prodje 2 pretkolu u trecem ce biti nosioc
ja mislim ko prodje izmedju sirokog I irtysa trebao bi biti nosioc
kako je bugarska bila blizu - e moj LEVSKI sta ucini sirokomAnelZ je napisao/la:Zracna udaljenost Široki Brijeg - Pavlodar: 4440 km
Drumski put do Pavlodara, sretno:
(open in a new tab)
Pa google maps za drumski, za vazdusnu razdaljinu stranica se zove worldatlas (http://www.worldatlas.com/travelaids/fl ... stance.htm" onclick="window.open(this.href);return false;)aS_Roma je napisao/la: na kojoj stranici gledas ove udaljenosti![]()
![]()
Sa srecom Sirokom i da dostojno predstavlja BiH u EvropiRodjeniiBrato je napisao/la:Danas, 18:00 Velež - Široki
Stadion: Rođeni
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987, supervizor i 18 gostiju.