kao smijesnoadillovic je napisao/la:tacno koja sila je ovaj levski![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ps nemaju dzaba nadimak EURO IDIOTI

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kao smijesnoadillovic je napisao/la:tacno koja sila je ovaj levski![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Levski lost to FC BATE of Belarus in the third qualifying round.DzoleZeljo je napisao/la:Pa nas su naguzili u takmicenju koji svi svataju ozbiljno, majku mu stara. Ocigledno da ovu EVROPA LIGU ni oni ne svataju za ozbiljno cim ispadaju u prvim i drugim kolima istog takmicenja.
Upravo te godine kada su nas posteno naguzili, malo je falilo da udu u ligu prvaka, gdje je Galatasaray ih uspio jedva proci. Kasnije su naletili na Chelsea u prvom rudni UEFA KUPA. Pa sada vidi razliku izmedu onog Levskog koji je nas naguzio i ovog danasnjeg. Nemoj me sada pogresno svatiti, ipak je Levski veliki tim, i ko prode taj tim, treba respektovati, ali opet takoder ne treba sastavljati utakmice iz dva razlicita takmicenja u jedno, kada je ogromna razlika zeljeli neki to priznati ili ne.
Naravno, nije razlika u nekim imenima ekipa, ali je razlika u tome sto se svi nadaju necemo u ligi prvaka i hoce nesto, kao tako svataju veoma ozbiljno. Dok koliko vidim u EVROPA LIGI, cuda su jos moguca...
Kako god, prestanite sa sranjima i nekim glupim prepucavanjima. Igrate tekmu veceras, i nemoj opet bruku od sviju nas napraviti, da vas slabiji izbaci, jer ce te nas sve degradirati. Sretno...
E vidis ti kako si pametan momcic. Kolega ti gubi raspravu jer pokusava nesto kao dokazati a cinjenice govore drugacije. Onda upadas ti kao da pokusas neki balans uspostaviti sa svojom pricom "svoj ti posao pasa", a ispadas gluplji.Steph je napisao/la:Čuj ne zanima ih EL, pa nisu Lazio. Uostalom nisu ni igrali LŠ odavno pa da ih ovo ne zanima i a navijači im spominju sve od reda, daj ne lupaj ba.
Ne znam šta tebe to briga ionako, svoj ti pos'o.
Oj cuj ne zanima ih ELDzoleZeljo je napisao/la:Pa pogledaj samo zadnje tri godine ukljucujuci ovu.
Sezona 2011/12 ispadaju od Slovackog "SPARTAK TRNOVA" u trecoj kvalifikacijskoj rundi. Ne trebam spominjati da su oni tada igrali direktno upravo trecu kvalifikacijsku rudnu. Te iste sezona, ova ista ekipa je izbacila Zetu od koje ste vi ispali.
Sezona 2012/13 ispadaju od "vas" u drugoj kvalifikacijskoj rudni. Ne trebam takoder spominjati da tu oni od te rudne pocinjali svoje kvalifikacije.
Sezona 2013/14 ispadaju od od Kazastanskog "IRTRYSHA". Takoder, od ove runde su pocinjali svoj euro kvalifikacijski put.
Dakle, kao sto sam mozes da vidis, ali ti i dalje nastavljas sa svojom pricom, ljude samo zanima LIGA PRVAKA jer je to za njih jedini vid zarade. Ovo je sica za njih, i zbog toga nece da igraju ovaj tip takmicenja. Pa ove godine su izgubili prvestvno u zadnjim minutama (pazi, minutama, nesto slicno Zuban-danu), a sve su zivo ulozili u to. Ja ne znam koga pokusavas ubijediiti u nesto suprotno kada ti same cinjenice govore drugacije.
kakvu aj to raspravu gubim???DzoleZeljo je napisao/la:E vidis ti kako si pametan momcic. Kolega ti gubi raspravu jer pokusava nesto kao dokazati a cinjenice govore drugacije. Onda upadas ti kao da pokusas neki balans uspostaviti sa svojom pricom "svoj ti posao pasa", a ispadas gluplji.Steph je napisao/la:Čuj ne zanima ih EL, pa nisu Lazio. Uostalom nisu ni igrali LŠ odavno pa da ih ovo ne zanima i a navijači im spominju sve od reda, daj ne lupaj ba.
Ne znam šta tebe to briga ionako, svoj ti pos'o.
Svati jednu stvar, NAVIJACI JEDNO i CILJEVI ISTIH NA JEDNU STRANU, UPRAVA KLUBA I NJIHOVI CILJEVI NA DRUGU. I ja zelim da ZELJO UDE U LIGU PRVAKA, ali jbg, oni koji rade u Zelji znaju kakva je prava sitvacija, i da cemo biti lako naguzeni kao sirocad.
I ovo ti moram reci, tjerati mozete, ali otjerati ne moze sve dok se drzi ovaj ili onaj pravila ovog foruma. Kreirate privatan forum, pa onda fino tjerajte ljude. U civilizaciji "barbarski" vid uspostavljanja autoriteta ne prolazi
liverpul prije 8 godina prvak evrope danas ne moze ni do 7 mjesta u ligiSteph je napisao/la:Em smaraš nebitnom pričom, em si naporan. Što vi ne izbaciste Levski prije jedno 10 godina nego vas nabiše 4-0? Što ne izbaciste Litex?
Očigledno je trn u oku što redovno izbacimo nosioce dok vama to baš i ne ide, drži se Plzena, moli Boga da ne primite više 4-5 golova i to je to.
U biti.. Umanjuj naš uspjeh do sutra ako ti to predstavlja satisfakciju.
Kruže priče kako ih ne zanima više od sedmog mjesta, nije im ekonomski isplativo.adillovic je napisao/la:liverpul prije 8 godina prvak evrope danas ne moze ni do 7 mjesta u ligiSteph je napisao/la:Em smaraš nebitnom pričom, em si naporan. Što vi ne izbaciste Levski prije jedno 10 godina nego vas nabiše 4-0? Što ne izbaciste Litex?
Očigledno je trn u oku što redovno izbacimo nosioce dok vama to baš i ne ide, drži se Plzena, moli Boga da ne primite više 4-5 golova i to je to.
U biti.. Umanjuj naš uspjeh do sutra ako ti to predstavlja satisfakciju.
Steph je napisao/la:Kruže priče kako ih ne zanima više od sedmog mjesta, nije im ekonomski isplativo.
Bit ce stream,rade ovi dole iz San Marina tekmu to je najbitnijeold school je napisao/la:ima li prenos negdje?
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Konzerva, pjankesarajevo, SamoDaKazeem, sekac, Varijantas8 i 50 gostiju.