Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la SiamoNoi » 11 jul 2013, 16:54

juznjak> je napisao/la:Steta samo sto ce potpisati na jednu sezonu posto je dobar igrac,i kao zamjena nudi mnogo vise garancije nego Cata.
Negdje sam pročitao da je do 2015.?!

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 11 jul 2013, 19:15

Mora se i kreativac dovesti i dalje,to je bila velika boljka prosle sezone a bice i ove u kojoj je ekipa ipak oslabljena.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 jul 2013, 12:11

SiamoNoi je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Steta samo sto ce potpisati na jednu sezonu posto je dobar igrac,i kao zamjena nudi mnogo vise garancije nego Cata.
Negdje sam pročitao da je do 2015.?!
Pogresno si procitao nazalost . Nakon sto odradi sezonu u Atleticu vraca se u River.

Soe,ne bih slozio da je ekipa oslabljena! Falcao jeste mozda i najbolji napadac na svijetu ,ali igra i dobri rezultati daleko da su zavisili od njega . Zavisili su od prije svega zbog dobrih igara u odbrani (najbolja odbrana lige).
U drugoj polivini sezone cak mislim da je Costa bio kljucni igrac za Atletico. Pogotovo u drugom djelu sampionata. Falcao je imao jednu seriju od 4-5 utakmica bez pogodka,i kada bi utrpao neki to bi bilo iz penala. Sreca pa je Costa bio tu .Bez njega niti bi osvojili cup niti bi zavrsili kao treci . Bio je najbolji strijelac Cup takmicenja .Nacinjao je 12 puta protivnicke ekipe, drugi je najbolji strijelac ekipe (20), i drugi najbolji asistent (9) ove sezone. Pored toga, Diego Costa je isprovocirao 6 od 12 penala koliko je dosudjeno za Atleti ove sezone. Dakle,sada nema Falcaa,ali tu je Villa . Opet vrhunski napadac koji kada je u Formi bez problema moze zabiti 20 golova u sezoni . Jos je bolji u nekim segmentima od Falcaa tipa : moze igrati bilo na krilu ili u spicu napada, a jedna od najaprepoznatljivijih osobina mu je ulazak u sesnaesterac sa strane i zabijanje . Dok je Falcao beskoristan van sesnesterca. Ubjedjen sam da ce Costa u tandemu sa Villom biti jos bolji.
Jos tu kada dodas da je napad pojacao Leo . Odbranu Demichelis. Ne vidim kako je ekipa oslabljena.
Pogotovo ako dodje Diego ili Gurkuf ,to ce biti najjaci Atletico od vremena Vieria ,Lardina,Jounihna,Caminera itd. ;) 8-) 8-) 8-) 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 12 jul 2013, 12:35

Podcjenjujes Radamela,misljenja sam da ce njega Villa tesko nadoknadit iako ga jako cijenim kao napadaca.Da bi ekipa bila bolja mora se i Adrijan probuditi iz zimskog sna.Takodjer opet cu napomenuti da se mora dovesti jedan kreativni igrac za sredinu terena po meni bi nas Pjanic bio najbolja opcija ali to nije realno u ovom trenutku.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 12 jul 2013, 15:05

juznjak> je napisao/la:Dok je Falcao beskoristan van sesnesterca. Ubjedjen sam da ce Costa u tandemu sa Villom biti jos bolji.
Nemoj bit lobotomac :kava:
slika

Dobro, Falcao jeste bio Top svjetski igrac za vremena provedenog u Atleticu, ali i ja kao ti vjerujem da se njegov izostanak moze nadoknaditi Villom i jos jednim dobrim veznjakom (tipa Diego, ne Diego, on ej star vec).
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 jul 2013, 15:56

I nije baš toliko star.28 ima,može dat još najmanje 2 sezone na vrhunskom nivou.Taman da Oliver stupi na veliku scenu.

Nego,jesi ti forum .hr "škola"? :mrgreen:

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 12 jul 2013, 16:34

Da, imas pravo. Makar sam ja mislio da ima vise, valjda zbog toga sto mi se predalekim cini njegova era u Werderu :D Dobar bi bio Diego. Samo ne znam je li izgubio vjestine i formu te da li istu moze povratiti nakon godinu dana beznadja...

Forum. hr? Da. Iako nisam ljubitelj lobotomiziranog torinskog kluba, recimo da mi se svidja Enzov stil :mrgreen: Arsenal njegovih izraza... Savrseno za upotrijebiti protiv VB16-a. Dobar forum za treniranje trolanja. :D

slika
Demićelis. Posluzit ce Ronaldu za lobotomiziranje :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 jul 2013, 10:38

Vrlo dobro je odigrao prošlu sezonu u Wolfsburgu,taman bi sjeo Atleticu. :batokava: :mrgreen:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 13 jul 2013, 11:35

Diega sam ja pratio prosle sezone u WLF.u . Bio je prakticno jedina svijetla tacka u tom timu preplacenih igraca.
Posebno je ostavio dobar utisak na utakmici protiv Dortmunda kada je licio na onog Diega iz Werdera.
Jednostavno igrao se lopte na Westfalenu . Vidjelo se da opet uziva u fudbalu . Ubjedljivo najbolji igrac prosle sezone Wolsfburga. U dobi od 28 godina on je sazrio mentalno kao osoba i igrac,daleko da je star .
Taman neka potpise na dvije sezone dok Oliver ne stasa u forimiranog igraca ,spremnog da zamjeni Diega . 8-)

Vazna stvar je da se dovedu jos dva pojacanja : A playmaker koji je organizator i klasicni krilni napadac koji ce biti 12. igrac, igrac koji ce igrati dosta utakmica kao starter ali i kao zamjena koja bi trebala ulaziti da ''refresuje'' napad na utakmicama gdje to potrebno . To je ove sezone bio Cebolla , prethodne Salvio. Treba Igrac koji je superioran u odnosu na ova dva, koji moze igrati na obje strane terena, sa dobrim finisom , koji također pomazu u odbrani . Dva su kandidata idealna za to . Papu Gomez i Ebert . Nadam se da ce doci jedan od njih . Papu mi se sve vise dopada kako sam se vise upoznao s njegovim igrama .
[youtube][/youtube]

E moj Totti . Idi ba okaci vise kope o klin 8-) :mrgreen:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 16 jul 2013, 01:01

slika

Sad je covjek :kava:
koliki toliki.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 jul 2013, 01:05

Jao dobrih dresova. Kazu 20 hiljada ljudi na predstavljanju Ville. :D
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 16 jul 2013, 01:06

Atleti polako sprema ponudu za Etiennea Capouea, odlicnog defanzivnog veznjaka Toulousea. Tacno onakav igrac kakav im treba nakon sto nisu uspjeli dovesti Toulalana.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 jul 2013, 01:13

RickBlaine je napisao/la:Da, imas pravo. Makar sam ja mislio da ima vise, valjda zbog toga sto mi se predalekim cini njegova era u Werderu :D Dobar bi bio Diego. Samo ne znam je li izgubio vjestine i formu te da li istu moze povratiti nakon godinu dana beznadja...

Forum. hr? Da. Iako nisam ljubitelj lobotomiziranog torinskog kluba, recimo da mi se svidja Enzov stil :mrgreen: Arsenal njegovih izraza... Savrseno za upotrijebiti protiv VB16-a. Dobar forum za treniranje trolanja. :D

slika
Jel ovo Zoran Mamic? :lol: :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 16 jul 2013, 14:20

slika
Navijači provalili na teren na predstavljanju Davida Ville. ;)

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 16 jul 2013, 14:23

Mislim da ce Villa ubijati iduce sezone,samo ako ga povrede zaobidju.
A nadam se da hoce.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 jul 2013, 15:20

Consigliere je napisao/la:
RickBlaine je napisao/la:Da, imas pravo. Makar sam ja mislio da ima vise, valjda zbog toga sto mi se predalekim cini njegova era u Werderu :D Dobar bi bio Diego. Samo ne znam je li izgubio vjestine i formu te da li istu moze povratiti nakon godinu dana beznadja...

slika
Jel ovo Zoran Mamic? :lol: :mrgreen:
Isti slikaslika

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 jul 2013, 20:12

#BienvenidoGuaje 8-)

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 16 jul 2013, 23:42

Bertrand je napisao/la:Atleti polako sprema ponudu za Etiennea Capouea, odlicnog defanzivnog veznjaka Toulousea. Tacno onakav igrac kakav im treba nakon sto nisu uspjeli dovesti Toulalana.
1st offer from Atletico rejected, 2nd from yesterday v.likely to be accepted. Contract discussions continue today.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 17 jul 2013, 10:09

Izvor?
Dobar je igrac ali ne znam je to ono sto je potrebno ovoj ekipi.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 17 jul 2013, 11:14

Navodno Atletico jako zainteresovan za Cazorlu. :D

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.