Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
Zasto nema sanse? Sve je sredjeno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nema utakmice taj dan..Cartman je napisao/la:Zasto nema sanse? Sve je sredjeno.
E jedino tako.soko je napisao/la:Nema utakmice taj dan..Cartman je napisao/la:Zasto nema sanse? Sve je sredjeno.
Ermin Bičakčić debituje protiv SAD-a na Koševu.
http://www.****/ostale-gla ... koevu.html
http://www.****/ostale-gla ... koevu.html
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto je smrsaoGoalgetter je napisao/la:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- BritishCore
- Kontakt:
Glaj tamo iza getače šestica ocm 16V gori hala
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Licno, jedva cekam da vidim tog momka na djelu. Ima talenta i volje da bude odlican igrac!
G BUSSA BUSS
Kako dobar stoper,previse podsjeca na Spahica,sad ga pratim protiv Hamburga,1.poluvrijeme bez greske,velika dobit za repku je ovaj momak
Gdje gledate ?
- Goalgetter
- Kontakt:
Vjerovatno Spahin nasljednik
,bas u pravo vrijeme nam je dosao novi stoper
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Napokon je stigao taj poziv
Dobrodosao ZMAJU !
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Tooo mačkoo . Napokon da i on debituje za A repku. Kako mi je gotivan ovaj momak nije normalno nikako 
Braunsweig gubi od Bielfelda poslije ogromne greške Bičakčića, lik ide prema njemu s loptom a on izvrno sve 4 u vazduh i pogodi ga lopta u ruku..
Teško će biti ovom timu u bundesligi, ništa se nisu pojačali a onaj napadač crnjo im duže povrijeđen. Dogan drugi stoper dobio danas crveni, kukala im majka u bundesligi sa ovakvim timom.
Ne mogu da vjerujem da ništa nisu uložili u pojačanja, katastrofa!
Bičakčić danas loš.
Bičakčić danas loš.
nisam ih gledao danas u cvajti su bili jaki skroz nemoguce je da bude bas tolka razlika nije ova utakmica neko mjerilo mozda se jos nisu uigrali ovo ono. Pa sta je sa onim napadacem on je bio odlican u cvajti i znam da su rekli da im je cilj da ne prodaju nikoga od glavnih igraca ala taj crnjo i ermin ... Malo je glupo mogli su oni dovesti sebi neka solidna pojacanja sa posudbi iz nekih velikih timova siguran sam da ima neke djecurlije koja nece dobit prilike ove sezone ...Batko je napisao/la:Teško će biti ovom timu u bundesligi, ništa se nisu pojačali a onaj napadač crnjo im duže povrijeđen. Dogan drugi stoper dobio danas crveni, kukala im majka u bundesligi sa ovakvim timom.
Bičakčić danas loš.
Kumbela (taj crnac) je povrijedjen, i to dosta dugo ja mislim.grgr je napisao/la:nisam ih gledao danas u cvajti su bili jaki skroz nemoguce je da bude bas tolka razlika nije ova utakmica neko mjerilo mozda se jos nisu uigrali ovo ono. Pa sta je sa onim napadacem on je bio odlican u cvajti i znam da su rekli da im je cilj da ne prodaju nikoga od glavnih igraca ala taj crnjo i ermin ... Malo je glupo mogli su oni dovesti sebi neka solidna pojacanja sa posudbi iz nekih velikih timova siguran sam da ima neke djecurlije koja nece dobit prilike ove sezone ...Batko je napisao/la:Teško će biti ovom timu u bundesligi, ništa se nisu pojačali a onaj napadač crnjo im duže povrijeđen. Dogan drugi stoper dobio danas crveni, kukala im majka u bundesligi sa ovakvim timom.
Bičakčić danas loš.
A bolje je da nisu doveli neka velika pojacanja i probaju nekako iznenadit, nego da trose pare koje nemaju. Nemaju nikakav pritisak, samo mogu pozitivno iznenadit. A za Ermina ce ovo bit odlicno iskustvo.
Steta za tog lika sigurno su imali dosta vise sanse sa njim al hajde nema veze. Ma joj oni su ubjedljivo najslabija ekipa u BL al eto. Jedini je fazon sto erminator stvarno odskace kvaltietom od ostatke ekipe nadam se da ce makar sto manje golova primat da on tu dodje do izrazaja i da se proda negdje onda u BL...
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
U glavnom ce imat dovoljno prilika da se dokaze u odbranbenim situacijama. Lose ce biti za ekipu ali za samog Bicakcica, kao odbranbenog igraca je fakticki ovo idealna prilika da se dokaze. Bilo bi puno teze da je napadac. Ovako ce ih druge ekipe u BL silovat, ali on samo treba da ima sto vise dobrih defenzivnih akcija i da bude kriv za sto manje golova i eto ga u vecem klubu.grgr je napisao/la:Steta za tog lika sigurno su imali dosta vise sanse sa njim al hajde nema veze. Ma joj oni su ubjedljivo najslabija ekipa u BL al eto. Jedini je fazon sto erminator stvarno odskace kvaltietom od ostatke ekipe nadam se da ce makar sto manje golova primat da on tu dodje do izrazaja i da se proda negdje onda u BL...
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Fudbalbr1, legendarnadruga, Proximic, Wolffire i 27 gostiju.