je li istina ovo, pročitao negdje na netuWayne Rooney to fly back to Manchester after sustaining a hamstring injury during training in Bangkok.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
je li istina ovo, pročitao negdje na netuWayne Rooney to fly back to Manchester after sustaining a hamstring injury during training in Bangkok.
Ne kažem da neće ostati, ali i ako ode otići će zato što imaju Martineza, Švajnija, već izvjesno Thiaga a i Kroos po potrebi može odigrati tu poziciju, a ne zbog toga što nije klasa, kako ti kažeš. Koji Manchesterov zadnji vezni bi se naigrao pored ove 'ajmo reći trojice?Gusar1995 je napisao/la:to je toliko očigledno ali nisam bio siguran, ali sad barem znam što ga dižeš u zvijezde![]()
ne kažem ja da je on loš igrač, ali nije klasa![]()
reci mi zašto neće ostati u klubu ?
Da je Fergie trener,ta 3 bi sjedila na klupi,a Giggs i Jones bi bili glavni veznjaci.GazijaKalesija je napisao/la:Ne kažem da neće ostati, ali i ako ode otići će zato što imaju Martineza, Švajnija, već izvjesno Thiaga a i Kroos po potrebi može odigrati tu poziciju, a ne zbog toga što nije klasa, kako ti kažeš. Koji Manchesterov zadnji vezni bi se naigrao pored ove 'ajmo reći trojice?Gusar1995 je napisao/la:to je toliko očigledno ali nisam bio siguran, ali sad barem znam što ga dižeš u zvijezde![]()
Jeste istina je. Objavio je to i oficijalni twitter account Uniteda.Gusar1995 je napisao/la:je li istina ovo, pročitao negdje na netuWayne Rooney to fly back to Manchester after sustaining a hamstring injury during training in Bangkok.
CarrickGazijaKalesija je napisao/la:Ne kažem da neće ostati, ali i ako ode otići će zato što imaju Martineza, Švajnija, već izvjesno Thiaga a i Kroos po potrebi može odigrati tu poziciju, a ne zbog toga što nije klasa, kako ti kažeš. Koji Manchesterov zadnji vezni bi se naigrao pored ove 'ajmo reći trojice?Gusar1995 je napisao/la:to je toliko očigledno ali nisam bio siguran, ali sad barem znam što ga dižeš u zvijezde![]()
Dobro gusar, koga bi ti doveo?Gusar1995 je napisao/la:CarrickGazijaKalesija je napisao/la:Ne kažem da neće ostati, ali i ako ode otići će zato što imaju Martineza, Švajnija, već izvjesno Thiaga a i Kroos po potrebi može odigrati tu poziciju, a ne zbog toga što nije klasa, kako ti kažeš. Koji Manchesterov zadnji vezni bi se naigrao pored ove 'ajmo reći trojice?Gusar1995 je napisao/la:to je toliko očigledno ali nisam bio siguran, ali sad barem znam što ga dižeš u zvijezde![]()
reci mi zašto neće ostati u klubu ?![]()
liku shvati, nama ne treba defanzivni vezni
Fol pozurio da otpocnu pregovori sa Chelseom..BritishCore je napisao/la:Jeste istina je. Objavio je to i oficijalni twitter account Uniteda.Gusar1995 je napisao/la:je li istina ovo, pročitao negdje na netuWayne Rooney to fly back to Manchester after sustaining a hamstring injury during training in Bangkok.
Povreda ili nešto drugo hmm...
Jeste, zvanična stranica objavila. Sretno u nastavku karijere, lepiGusar1995 je napisao/la:je li istina ovo, pročitao negdje na netuWayne Rooney to fly back to Manchester after sustaining a hamstring injury during training in Bangkok.
Kad se salo upali..Cartman je napisao/la:Ih kad sad pocnu spekulacije.
A to sto konstantno ima povrede dokazuje kako lose trenira. Sigurno nije slucajno da Ronaldo nije nikad povrijedjen, a ovaj jest jedno 10 puta po sezoni.
Fletcher, Giggs i Jones.alexferguson je napisao/la:Ne mogu da vjerujem., nek mu ponude 10mil godisnje samo da dode, necu da gledam Fletchera u prvoj postavi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.