Manager19 je napisao/la:Postoji li jos uvijek mogucnost da za nas zaigra Haris Seferovic ? Presao je iz Fiorentine u Real Sosiedad za 3 miliona eura, trener njihov izjavio da im je bio velika zelja, da su ga dugo pratili. Ove godine na posudbi u Novari postigao 10 golova u 17 utakmica, Novara bila usla u playoff za Seriu A.
Cini mi se da je sa njim ista situacija kao i sa Izetom Hajrovicem, zaigrao je za Svicarsku u prijateljskoj, a u kvalifikacijama nije.
Pasha moj lijepi igrao je on 2 kvalifikacijske.U zadnjoj je cak zabio pobjednicki gol.Sto se tice sansi da zaigra za nas,moze igrati za nas u slucaju:
1.Da Svicarski savez prestane postojati (da se raspadne kao bivsa Yuga,bude pripojen nekom drugom savezu) ili bude izbacen iz FIFA-e i UEFA-e
2.Da mu Svicarska oduzme drzavljavnstvo
Sanse da se desi prvo ili drugo su u domenu naucne fantastike,a samim tim i njegov nastup za nas.Znaci nema teorije,nema sanse
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!