Pa i što bi kad su riješili stvari.vivaILchelik je napisao/la:Igraci Sarajeva su potcjenili ove amatere i nemaju neke pretjerane zelje i volje da igraju.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kupiti ovog njihovog golmana i onog kosonju ja mislim da igra beka ako se ima para za takve transfere 

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Standardno nase,protiv losijih lose protvih boljih bolje
Salu na stranu,gol 100% Dejin ono je po sredini bilo smjesna intervencija,mada je to Dejina stara boljka ovi sutevi iz daljine nikad nije znao ufatiti loptu koja ide bar iza 20 metara
Igramo opet bez napadaca,neznam da je ovaj gore loptu primio...ovi bogami nalozeni maximalno dobro udaraju ove nase,Todorovic mangupski mislim da je on jedini i u stanju zabiti ovakav gol
Mislim da ce biti jos bar 2 do kraja

Salu na stranu,gol 100% Dejin ono je po sredini bilo smjesna intervencija,mada je to Dejina stara boljka ovi sutevi iz daljine nikad nije znao ufatiti loptu koja ide bar iza 20 metara
Igramo opet bez napadaca,neznam da je ovaj gore loptu primio...ovi bogami nalozeni maximalno dobro udaraju ove nase,Todorovic mangupski mislim da je on jedini i u stanju zabiti ovakav gol
Mislim da ce biti jos bar 2 do kraja
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 11 jul 2013, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Loše ovo drama....

- badblueboylivno
- Kontakt:
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Pa neče frajer ostaviti pos`o u opštini ni za kakav transfer!?Fudo je napisao/la:Kupiti ovog njihovog golmana i onog kosonju ja mislim da igra beka ako se ima para za takve transfere

Idemo u Albaniju,Kukesi prosao dalje 0-0 u Albaniji zavrseno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Imate napadača nema ga Evropa! Nije lopte primio...

Ko da gledam, nama će ga na derbiju zabit

Ko da gledam, nama će ga na derbiju zabit

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- Consigliere
- Kontakt:

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
bez 2 razlike na koševu dole ne moramo ni ići...miky_hz je napisao/la:Idemo u Albaniju,Kukesi prosao dalje 0-0 u Albaniji zavrseno
FORZA MARŠAL !!!
Heben ce duel da bude Melunovic vs Lazar
vec u najavi utakmica da ti krv stane broj golova ganjati 0-1
hodža-prva je dole kod njih

Kaparisite ovog golmana bolji od Bandovica 3x
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- fanatic1991
- Kontakt:
Samo igraci iz BHT Premier lige mogu dobiti ovako glupe zute kartone :S :/
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
nek povećaju malo golove, manje će gađat prečke
miky_hz je napisao/la:Heben ce duel da bude Melunovic vs Lazarvec u najavi utakmica da ti krv stane broj golova ganjati 0-1

kako, zar nije kod nas ?

FORZA MARŠAL !!!
-
- Kontakt:
San Marino ima standard u rangu Njemačke. Znači da bi lako mogao imati veću mjesečnu plaću u općini nego platu koju mu mogu dati naši klubovi.Pitar sa Kariba je napisao/la:Pa neče frajer ostaviti pos`o u opštini ni za kakav transfer!?Fudo je napisao/la:Kupiti ovog njihovog golmana i onog kosonju ja mislim da igra beka ako se ima para za takve transfere
To im je jedan od 2 profi igraca i reprezentativni golman, znaci zivi of loptanja. E sad dal mu mozete dati platu kao ovi iz San Marina to je pitanje.Rade Paprica 9 je napisao/la:San Marino ima standard u rangu Njemačke. Znači da bi lako mogao imati veću mjesečnu plaću u općini nego platu koju mu mogu dati naši klubovi.Pitar sa Kariba je napisao/la:Pa neče frajer ostaviti pos`o u opštini ni za kakav transfer!?Fudo je napisao/la:Kupiti ovog njihovog golmana i onog kosonju ja mislim da igra beka ako se ima para za takve transfere
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
Dobro je zadovoljan sam hordi fin broj dosao svaka cast idemo na albance abd... 

11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
Zadovoljan si? imas ti onda neki ozbiljan problem, ovi albanci ce vas razbucat, ako gledas tekmu ovdje niko veze nema.BundesLigaNo1 je napisao/la:Dobro je zadovoljan sam hordi fin broj dosao svaka cast idemo na albance abd...
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
Zadovoljan rezultatom sine prema tome nemoj se brinuti za nas klub imate vi plezena tako da suvisno je da raspravljam sa tobom. 
Ko ce nas razbucati to cemo vidjeti jos abd.
Nadam se jos nekom pogodku iz prekida hajdeeee....

Ko ce nas razbucati to cemo vidjeti jos abd.

Nadam se jos nekom pogodku iz prekida hajdeeee....

Zadnja izmjena: BundesLigaNo1, dana/u 11 jul 2013, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
11.07.1995-11.07.2013!! :(
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, juka55, muhamedhulk, nedimmmm1337 i 42 gosta.