FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Guarin14
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Guarin14 » 11 jul 2013, 19:31

E cuj kup prodat :lol:
Koji je razlog da prodamo kup ?
Inace Pehilj onakve golove zmireci postize redovno, pa nije bilo tesko namjestiti :mrgreen:

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 11 jul 2013, 19:32

Prva tekma, al **** to sada bitan je Plzen. Ko ce nam biti prvi golman

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 11 jul 2013, 19:34

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Pa kakve veze ima to sa mailom ne kontam te.
nema veze kontas li,nije mi ni bitno konta li neki lik nesto koji govori da je kup prodat... :arrow:
Željeznicar za život cijeli !

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 11 jul 2013, 19:42

Adilovic ko i valja nesto u PL (nemamo boljeg, jbg), ali u Evropi on je obicna 0, samo ce kociti igru protiv Plzena. Da Amar toliko voli Adila ne bi cekao neku ponudu od 400 000 ko ozeblo Sunce. I da 90% golova koje on zabije, zabila bi i vecina drugih napadaca, ali opet kazem fakat nemamo boljeg u klubu trenutno i zato on igra, logicno.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 11 jul 2013, 20:24

Od kad je nekom bitno sto ce mu neko reci na forumu da je glup.levat i slicno :lol: :lol:

sta bi za clanske :D,da li su dresovi dosli u fan shop ?
Željeznicar za život cijeli !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 jul 2013, 20:31

Valja istrpiti jos mjesec dana raspusta :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

Vils
Kontakt:

Post Postao/la Vils » 11 jul 2013, 20:40

Crnogorska Mladost izbacila Videoton penalom u prvoj minuti sudijske nadoknade. Ima Boga! Čuda su moguća, Viktorijanci će da cvile! :mrgreen:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 11 jul 2013, 20:58

zeljooooo je napisao/la:http://www.bari91.com/football_stats/Hu ... /2012-2013

Šta bi nam tek ovaj Gyor uradio i Videoton mogu mislit. :roll:
@Vils, nemoj tako protiv strasnog Videotona... znas sta bi oni nama uradili... pitaj decka @zeljoooo... :roll:
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 11 jul 2013, 22:44

Napisah na temi kona da me ova njihova utakmica tek zabrinu za nas rezultat protiv Ceha,
Treba biti realani reci da smo mi 5-10 deka bolji od njih, a gledajuci njih tesko nam se pise, svaka iole ozbiljna ekipa bi im veceras uvalila 5 komada, cak mislim i one zene sto ih prenose na Eurosportu.
Nadam se da grijesim ali tesko nam se pise, ocito ogomet u BiH nikad nije bio na nizim granama. :(
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 11 jul 2013, 22:46

Normalno da smo tanki to ne kazem ja nego rezultati nasi u evropi. Eto Honved dobio ove crnogorce 9:0 imas li nesto da to reci? haj uporedi nas i s njim ?

Sad je druga stvar sto si ti i jos par ovdje postali isto ko pitarcici prije pocetka sezone su sampioni svemira kad pocne liga uvuku se u rupice jer nisu realni. Tako isto i vi razvalit cemo Plzen, sta ce oni, mi klasa i kad primimo pet komada nece biti ni tebe a ni ostali, nego ce te praviti druge akaunte da pljujete jer ste na ovim vjeciti veliki navijaci.
Realno stanje naseg kluba je da imamo prelosu ekipu za EVROPU i sve ispod pet komada je uspjeh, a ti sampioni svemira izmisljaj stvari.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 11 jul 2013, 23:01

Ne znam da li je bilo, izvinjavam se ako jeste... Svi aranzmani u organizaciji grupe su rasprodati, dok ce mali broj karata biti dostupan u Plzenu, tj. ljudima koji idu sopstvenim prevozom...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 jul 2013, 23:10

nadajmo se čudu u plzenu 8-)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 11 jul 2013, 23:12

Limonene je napisao/la:Normalno da smo tanki to ne kazem ja nego rezultati nasi u evropi. Eto Honved dobio ove crnogorce 9:0 imas li nesto da to reci? haj uporedi nas i s njim ?

Sad je druga stvar sto si ti i jos par ovdje postali isto ko pitarcici prije pocetka sezone su sampioni svemira kad pocne liga uvuku se u rupice jer nisu realni. Tako isto i vi razvalit cemo Plzen, sta ce oni, mi klasa i kad primimo pet komada nece biti ni tebe a ni ostali, nego ce te praviti druge akaunte da pljujete jer ste na ovim vjeciti veliki navijaci.
Realno stanje naseg kluba je da imamo prelosu ekipu za EVROPU i sve ispod pet komada je uspjeh, a ti sampioni svemira izmisljaj stvari.
ja do sad nisam procitao da je neko napisao da cemo razvalit plzena. Ima raje koja se nada prolazu ( kao i ja ), ali niko nije rekoao da cemo ih razvalit i proci nego samo nada. Plzen je prejak to stoji, al nada uvijek postoji i ako ispadnemo Boze moj jaci su, nikom nista, a ako podjemo to ce bit pravo cudo. Nemamo sta izgubit. Nek odigraju srcem ove dvije utakmice pasta bude, ja cu im cestit il prosli il ispali.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 11 jul 2013, 23:25

Respekt!!

http://www.fkzeljeznicar.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 11 jul 2013, 23:30

mumin je napisao/la:
Limonene je napisao/la:Normalno da smo tanki to ne kazem ja nego rezultati nasi u evropi. Eto Honved dobio ove crnogorce 9:0 imas li nesto da to reci? haj uporedi nas i s njim ?

ja do sad nisam procitao da je neko napisao da cemo razvalit plzena. Ima raje koja se nada prolazu ( kao i ja ), ali niko nije rekoao da cemo ih razvalit i proci nego samo nada. Plzen je prejak to stoji, al nada uvijek postoji i ako ispadnemo Boze moj jaci su, nikom nista, a ako podjemo to ce bit pravo cudo. Nemamo sta izgubit. Nek odigraju srcem ove dvije utakmice pasta bude, ja cu im cestit il prosli il ispali.
Prijatelju nadati se mozes kad imas ekipu. Ko da i ja ne bih volio da prodem vise od bilo koga, ali realnosti nije na odmet nikako.
Otislo nam par vaznih igraca koliko god oni imala godina oni su tu par sezona bar su bili uigrani oni su nas napustili a doslo nam je par igraca koji nisu pojacanja nego su tu jer moramo imati 16 igraca.

Dovoljan ti je pregled protiv metalista nekih 6 minuta u kojoj mozes otprilike sve vidjet. Ista tekma kao protiv Izraelaca dole pet igraca ide na jednog i taj jedan im daje gol hladno. Ko muha bez glave ne zna se ko gdje udara, ko koga cuva. Kerla negdje leti naprijed civa vazduh, drugi stoper cuva korner zastavicu ljudi nam hladno zabijaju pet komada kao Hapoel, Makabi.
Neko ce reci kostaju toliko i toliko, ma stoji to, nije sramota izgubiti svaku pripremnu po 5 komada, ali je sramotna igra koje mi nemamo.

Prije smo imali kad je Amar dosao Bekrica, pa smo imali Viscu, pa poslije Zebu imali smo igraca da je znao nesto. Sad nemamo nikoga E Cola, B Cola, nesretni Adilovic, pored toga nema nam ko uci s klupe da promijeni nesto, nemamo brate dragi igraca, nismo se pojacali, nismo doveli adekvatkne igrace. Ko je kriv za to necu da ulazim, ali se nadat ne treba nista jer nemamo ni 0.002 posto.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 jul 2013, 23:34

Sve se rastalilo, Amare odlazi... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 11 jul 2013, 23:44

Limonene je napisao/la:
mumin je napisao/la:

Prijatelju nadati se mozes kad imas ekipu. Ko da i ja ne bih volio da prodem vise od bilo koga, ali realnosti nije na odmet nikako.
Otislo nam par vaznih igraca koliko god oni imala godina oni su tu par sezona bar su bili uigrani oni su nas napustili a doslo nam je par igraca koji nisu pojacanja nego su tu jer moramo imati 16 igraca.

Dovoljan ti je pregled protiv metalista nekih 6 minuta u kojoj mozes otprilike sve vidjet. Ista tekma kao protiv Izraelaca dole pet igraca ide na jednog i taj jedan im daje gol hladno. Ko muha bez glave ne zna se ko gdje udara, ko koga cuva. Kerla negdje leti naprijed civa vazduh, drugi stoper cuva korner zastavicu ljudi nam hladno zabijaju pet komada kao Hapoel, Makabi.
Neko ce reci kostaju toliko i toliko, ma stoji to, nije sramota izgubiti svaku pripremnu po 5 komada, ali je sramotna igra koje mi nemamo.

Prije smo imali kad je Amar dosao Bekrica, pa smo imali Viscu, pa poslije Zebu imali smo igraca da je znao nesto. Sad nemamo nikoga E Cola, B Cola, nesretni Adilovic, pored toga nema nam ko uci s klupe da promijeni nesto, nemamo brate dragi igraca, nismo se pojacali, nismo doveli adekvatkne igrace. Ko je kriv za to necu da ulazim, ali se nadat ne treba nista jer nemamo ni 0.002 posto.
Pa ako se neko nada ne mozes reci da nije realan. Kad realno sagledas situaciju jesu jaci od nas, i o puno jali, ali sto se nebi nadali. Kad je proslo zvlacenje i svraka komentarise kako nemamo srece i najjace uvijek izvlacimo poceli su komentari tipa sto odma skidaju gace, di igraj bori se pa sta bude, a sad kad neko kaze da se bar malo nada da zeljo moze proc vi kazete da nije realan. Malo prije sam napisao potajno se nadam proalzu, al sam svjestan jacine plzena i nece mi biti krivo ako ispadnemo jer su objektivno jaki ko zemlja. A sto se tice ovog igrackog kadra sacekaj malo da se ljudi uigraju. Pred kraj sezone smo molili boga da se oce ekipa promijenit jer se vidjelo da nemaju vise motiva ko prije godinu dvije, a sad kad su otisli krivo nam. Sacekaj malo dok ih vidimo na djelu mozda to cak bude bolje izgledalo nego prije. Iskreno ocekujem da ce ove sezone hodzic nosit nasu igru i da ce bas eksplodirat i ocekujem povratak kvesica i zolotica i nadam se da ce se vratiti u staru formu. Tomic bi se mogo pokazat u sredini, u zadnje vrijeme meni jedan od nasih najdrazih igraca, a i ovi mladi bi mogli uletit. Pogotovo mali bajic koji bi mogao eksplodirati ( nadam se :mrgreen: ). Sacekaj pocetak sezone i prvih 4 5 kola pa onda sudi.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 11 jul 2013, 23:44

mozete vi pricat sta hocete ja vjerujem u prolaz dalje !!!!
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 11 jul 2013, 23:45

Kone iskreno bi volio najvise sto da ne da idete dalje, ali Plzen je vrhunska ekipa za svaki respect. ;)
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 11 jul 2013, 23:53

@mumin

kad se vrate u pravu formu zola i kvesa pa se dovede jos par provjerenih igraca da nemaju preko 30 mozemo se nadati nesto u evropi, naravno uz dobar zdrijeb. samo mi je sad bezveze izazivati sudbinu, nadati se nekim prolazima a poslije 16. ce biti forum pun pljuvaca koji ce j.ebat sve redom igracima, Amaru i ostalim u klubu.

zar nije bolje biti realan pa reci da nemamo sastav, da nemamo sanse da prodemo realno, pa ako bude suprotno od toga super ako ne bude okrecemo se prvenstvu, mirna bosna.

ovako se i tema kvari jer ima onih koji misle malo realno, a ima onih koji samo lupaju, mozemo, sanjao sam.

pa kad nam pukne ko hapoel bice sanjanje. mene strah samo velikog debakla, ali me raduje opet sto nece igrati adilovic imat cemo drugu taktiku s drugim napadom. ostalo sam skeptik.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.