Koji je razlog da prodamo kup ?
Inace Pehilj onakve golove zmireci postize redovno, pa nije bilo tesko namjestiti

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nema veze kontas li,nije mi ni bitno konta li neki lik nesto koji govori da je kup prodat...DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Pa kakve veze ima to sa mailom ne kontam te.
@Vils, nemoj tako protiv strasnog Videotona... znas sta bi oni nama uradili... pitaj decka @zeljoooo...zeljooooo je napisao/la:http://www.bari91.com/football_stats/Hu ... /2012-2013
Šta bi nam tek ovaj Gyor uradio i Videoton mogu mislit.
ja do sad nisam procitao da je neko napisao da cemo razvalit plzena. Ima raje koja se nada prolazu ( kao i ja ), ali niko nije rekoao da cemo ih razvalit i proci nego samo nada. Plzen je prejak to stoji, al nada uvijek postoji i ako ispadnemo Boze moj jaci su, nikom nista, a ako podjemo to ce bit pravo cudo. Nemamo sta izgubit. Nek odigraju srcem ove dvije utakmice pasta bude, ja cu im cestit il prosli il ispali.Limonene je napisao/la:Normalno da smo tanki to ne kazem ja nego rezultati nasi u evropi. Eto Honved dobio ove crnogorce 9:0 imas li nesto da to reci? haj uporedi nas i s njim ?
Sad je druga stvar sto si ti i jos par ovdje postali isto ko pitarcici prije pocetka sezone su sampioni svemira kad pocne liga uvuku se u rupice jer nisu realni. Tako isto i vi razvalit cemo Plzen, sta ce oni, mi klasa i kad primimo pet komada nece biti ni tebe a ni ostali, nego ce te praviti druge akaunte da pljujete jer ste na ovim vjeciti veliki navijaci.
Realno stanje naseg kluba je da imamo prelosu ekipu za EVROPU i sve ispod pet komada je uspjeh, a ti sampioni svemira izmisljaj stvari.
Prijatelju nadati se mozes kad imas ekipu. Ko da i ja ne bih volio da prodem vise od bilo koga, ali realnosti nije na odmet nikako.mumin je napisao/la:ja do sad nisam procitao da je neko napisao da cemo razvalit plzena. Ima raje koja se nada prolazu ( kao i ja ), ali niko nije rekoao da cemo ih razvalit i proci nego samo nada. Plzen je prejak to stoji, al nada uvijek postoji i ako ispadnemo Boze moj jaci su, nikom nista, a ako podjemo to ce bit pravo cudo. Nemamo sta izgubit. Nek odigraju srcem ove dvije utakmice pasta bude, ja cu im cestit il prosli il ispali.Limonene je napisao/la:Normalno da smo tanki to ne kazem ja nego rezultati nasi u evropi. Eto Honved dobio ove crnogorce 9:0 imas li nesto da to reci? haj uporedi nas i s njim ?
Sad je druga stvar sto si ti i jos par ovdje postali isto ko pitarcici prije pocetka sezone su sampioni svemira kad pocne liga uvuku se u rupice jer nisu realni. Tako isto i vi razvalit cemo Plzen, sta ce oni, mi klasa i kad primimo pet komada nece biti ni tebe a ni ostali, nego ce te praviti druge akaunte da pljujete jer ste na ovim vjeciti veliki navijaci.
Realno stanje naseg kluba je da imamo prelosu ekipu za EVROPU i sve ispod pet komada je uspjeh, a ti sampioni svemira izmisljaj stvari.
Pa ako se neko nada ne mozes reci da nije realan. Kad realno sagledas situaciju jesu jaci od nas, i o puno jali, ali sto se nebi nadali. Kad je proslo zvlacenje i svraka komentarise kako nemamo srece i najjace uvijek izvlacimo poceli su komentari tipa sto odma skidaju gace, di igraj bori se pa sta bude, a sad kad neko kaze da se bar malo nada da zeljo moze proc vi kazete da nije realan. Malo prije sam napisao potajno se nadam proalzu, al sam svjestan jacine plzena i nece mi biti krivo ako ispadnemo jer su objektivno jaki ko zemlja. A sto se tice ovog igrackog kadra sacekaj malo da se ljudi uigraju. Pred kraj sezone smo molili boga da se oce ekipa promijenit jer se vidjelo da nemaju vise motiva ko prije godinu dvije, a sad kad su otisli krivo nam. Sacekaj malo dok ih vidimo na djelu mozda to cak bude bolje izgledalo nego prije. Iskreno ocekujem da ce ove sezone hodzic nosit nasu igru i da ce bas eksplodirat i ocekujem povratak kvesica i zolotica i nadam se da ce se vratiti u staru formu. Tomic bi se mogo pokazat u sredini, u zadnje vrijeme meni jedan od nasih najdrazih igraca, a i ovi mladi bi mogli uletit. Pogotovo mali bajic koji bi mogao eksplodirati ( nadam seLimonene je napisao/la:Prijatelju nadati se mozes kad imas ekipu. Ko da i ja ne bih volio da prodem vise od bilo koga, ali realnosti nije na odmet nikako.mumin je napisao/la:ja do sad nisam procitao da je neko napisao da cemo razvalit plzena. Ima raje koja se nada prolazu ( kao i ja ), ali niko nije rekoao da cemo ih razvalit i proci nego samo nada. Plzen je prejak to stoji, al nada uvijek postoji i ako ispadnemo Boze moj jaci su, nikom nista, a ako podjemo to ce bit pravo cudo. Nemamo sta izgubit. Nek odigraju srcem ove dvije utakmice pasta bude, ja cu im cestit il prosli il ispali.Limonene je napisao/la:Normalno da smo tanki to ne kazem ja nego rezultati nasi u evropi. Eto Honved dobio ove crnogorce 9:0 imas li nesto da to reci? haj uporedi nas i s njim ?
Otislo nam par vaznih igraca koliko god oni imala godina oni su tu par sezona bar su bili uigrani oni su nas napustili a doslo nam je par igraca koji nisu pojacanja nego su tu jer moramo imati 16 igraca.
Dovoljan ti je pregled protiv metalista nekih 6 minuta u kojoj mozes otprilike sve vidjet. Ista tekma kao protiv Izraelaca dole pet igraca ide na jednog i taj jedan im daje gol hladno. Ko muha bez glave ne zna se ko gdje udara, ko koga cuva. Kerla negdje leti naprijed civa vazduh, drugi stoper cuva korner zastavicu ljudi nam hladno zabijaju pet komada kao Hapoel, Makabi.
Neko ce reci kostaju toliko i toliko, ma stoji to, nije sramota izgubiti svaku pripremnu po 5 komada, ali je sramotna igra koje mi nemamo.
Prije smo imali kad je Amar dosao Bekrica, pa smo imali Viscu, pa poslije Zebu imali smo igraca da je znao nesto. Sad nemamo nikoga E Cola, B Cola, nesretni Adilovic, pored toga nema nam ko uci s klupe da promijeni nesto, nemamo brate dragi igraca, nismo se pojacali, nismo doveli adekvatkne igrace. Ko je kriv za to necu da ulazim, ali se nadat ne treba nista jer nemamo ni 0.002 posto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.