Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

nedim1993
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la nedim1993 » 11 jul 2013, 22:11

Neutral je napisao/la:Izgubili su samo Gotze-a i nikoga više.

Imaju para, ne treba im trenutno. A ako vrijedi Willian 40 miliona, kao i Witsel onda Gundogan vrijedi više od toga. I prošla su ta vremena da se sve prihvata, da jeste pustili bi davno Lewandowskog.
pustiće kad ga zatražite ;)
Vođa zna.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 11 jul 2013, 22:42

Gutted to have picked up a niggling injury especially as training was going so well, heading back to Manchester to have it assessed fully but early indications are nothing to worry about
Rooney na facebooku.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jul 2013, 22:47

On kaze nothing to worry about, a klub kaze mjesec dana. :roll: Ili je to za njega nista mozda, yebe se njemu za pripreme. Sad ce on nazvat ekipu iz Liverpoola i ide piva i hamburgeri mjesec dana.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 jul 2013, 22:58

Cartman je napisao/la:On kaze nothing to worry about, a klub kaze mjesec dana. :roll: Ili je to za njega nista mozda, yebe se njemu za pripreme. Sad ce on nazvat ekipu iz Liverpoola i ide piva i hamburgeri mjesec dana.
Garant mu se nije svidjela hrana na turneji.. :mrgreen:
Ma ostat će Rooney,igra u najkonstantnijem timu u Engleskoj,ima dobru platu,navijači ga 'uglavnom' vole,a i izgleda da je on imao problem sa Fergiem i da je to bio razlog zašto je 'htio' ići,jer fakat izgleda sretan na ovim slikama što su izlazile zadnjih dana..A i on je sam rekao da mu se nije sviđalo gdje ga je Fergie stavljao,al eto,treba biti realan i reći da ovo više nije Rooney od prije 4,5 godina,jer kad bi on igrao glavnog napadača,što igra Persie,mislim da ne bi bio uopšte toliko efikasan..Jer prije je Rooney letio po terenu,prolazio igrače na brzinu i sve,ali nema više te brzine..

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 11 jul 2013, 23:05

Cartman je napisao/la:On kaze nothing to worry about, a klub kaze mjesec dana. :roll: Ili je to za njega nista mozda, yebe se njemu za pripreme. Sad ce on nazvat ekipu iz Liverpoola i ide piva i hamburgeri mjesec dana.
Šuti, moglo je bit piva i hamburgeri više mjeseci. :mrgreen: Možda je u tom smislu nothing to worry about, a možda bude i kraća pauze od te najave. Nadajmo se, at least.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jul 2013, 23:45

Ih kako je sad Anderson ljubomoran na Rooneya... :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

alexferguson
Kontakt:

Post Postao/la alexferguson » 11 jul 2013, 23:51

Cartman je napisao/la:Ih kako je sad Anderson ljubomoran na Rooneya... :D
hhahahahahh

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 11 jul 2013, 23:55

Nije MU Arsenal niti Liverpul da nasumice dovodi igrace kojim ce popunjavati klupu i tribine.

Junajtedu treba jedan al vrijedan. Ponuda je veoma losa... Da sam na mjestu Mojesa stvarno ne bih znao koga uzeti.

Bejl je u vise navrata izjavio da zeli u Spaniju. Njegova zelja je Real Madrid. Ne znam da li Junajted tu ista moze promijeniti.

Ronaldo bi mozda volio natrag u Junajted, al ce ga Real tesko pustiti... Perezu je muka sto Barsa ima Nejmara, cisto sumnjam da ce u ovakvim okolnostima pustiti Ronalda. Naprotiv, mislim da ce jurisati na Bejla.

Ako Alkantara ode, Barsa ce tesko pustiti Fabregasa, a i on je izjavio da sigurno nece otici...

Verati je dobar potencijal, al ne vjerujem da vec sada moze ponuditi puno. Za par godina ce moci, vrlo vjerovatno.. Isto vazi i za neke druge talente i 'talente'..

Fakat ne znam koga MU moze dovesti pa da ekipa bude osjetno jaca. Jedino da ubodu nekog talenta sto nije lako.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 11 jul 2013, 23:58

Postoji i ovaj ishod:
-Clev eskplodira pod Moyesom i popuni prazninu u vezi,
-Rooney ostane u klubu, normalizuje fizicku spremu, dobije zeljenu poziciju u vrhu napada,
-Nani napokon pokaze sta zna, i dobije stalno mjesto u prvih 11, te on i Zaha postanu starsan krilni tandem. I onda nakon nekog vremena kazemo, sreca pa nisu dovodili nikog.. 8-)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jul 2013, 00:03

trxel je napisao/la:Postoji i ovaj ishod:
-Clev eskplodira pod Moyesom i popuni prazninu u vezi,
-Rooney ostane u klubu, normalizuje fizicku spremu, dobije zeljenu poziciju u vrhu napada,
-Nani napokon pokaze sta zna, i dobije stalno mjesto u prvih 11, te on i Zaha postanu starsan krilni tandem. I onda nakon nekog vremena kazemo, sreca pa nisu dovodili nikog.. 8-)

Nekako je mnogo realnija druga varijanta :

-Clev i dalje ostaje prosjek
-Rooney želi odlazak
-Nani ostaje na svom nivou (veliki promet mala zarada) :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 12 jul 2013, 00:06

U tom slucaju, uzet novac za Wazzu, kupit adekvatno rjesenje za vezu i krilo, te Cleva poslat na klupu. Ima uvjek plan B..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

JCHB
Kontakt:

Post Postao/la JCHB » 12 jul 2013, 00:28

slika

:D

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 12 jul 2013, 00:29

Runi u napad moze samo ako ce MU igrati sa dva isturena spica. Mojes u Evertonu tako nikad nije igrao. Runi spic, Persi poluspic - to vec ne odgovara Persiju. Kako god, jedan mora ispastati. A sta tek onda sa Kagavom. Treba biti pravi majstor i ukomponovati i zadovoljiti takva tri igraca.

Nani moze eksplodirati par puta u sezoni i to je to. Nije on taj kapacitet.

Kleverli moze biti dobar igrac, ali ne i vrhunski. Recimo da ima nesto bolje predispozicije od Flecera.

Ja najvise ocekujem od Dzonsa u ovoj sezoni. Taj momak moze jako puno, samo mu treba naci pravo mjesto u timu, sto opet nije lako. Nikako da se pronadje na nekom mjestu... Stvarno neobican igrac, sa izuzetnim potencijalom.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 12 jul 2013, 00:53

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... riker.html

Vidim da u ovom haosu oko Thiaga i ostalih mogućih pojačanja u veznom redu, niko nije spomenuo ovu vijest. Nisam dovoljno gledao Jovetića da mogu nešto konkretno reći o kvalitetima ovog momka, ali činjenica da je na meti nekoliko velikih ekipa dovoljno govori da se radi o dobrom igraču. Eh sad, pitanje je koliko je on potreban Unitedu?
Iskreno, rijetko kad smo doveli igrača s kojima su nas mediji povezivali (naročito The Sun), pa tako mislim da od ovoga nema ništa..
LUHG!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 jul 2013, 00:58

Čuj 27mil funti, pa radije bih da ih bace niz vodu, nego da njega plate toliko :twisted:

Mada je to Sun, tako da se samo može nasmijati tome :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

alexferguson
Kontakt:

Post Postao/la alexferguson » 12 jul 2013, 01:03

Treba nam dobar igrac hitno, bez novih pojacanja tesko mozemo racunati na titule kad vidimo kakva nam je konkurencija. Moja zelja je Bruma i Fellaini oni su nekako realna opcija kad pogledam da se spominju igraci
tipa Verratti,Vidal... Sto je tesko izvodljivo realizovati. Naravno ne racunam Thiaga on mi je prva opcija al...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 jul 2013, 01:05

Valencia je napisao/la:Runi u napad moze samo ako ce MU igrati sa dva isturena spica. Mojes u Evertonu tako nikad nije igrao. Runi spic, Persi poluspic - to vec ne odgovara Persiju. Kako god, jedan mora ispastati. A sta tek onda sa Kagavom. Treba biti pravi majstor i ukomponovati i zadovoljiti takva tri igraca.

Nani moze eksplodirati par puta u sezoni i to je to. Nije on taj kapacitet.

Kleverli moze biti dobar igrac, ali ne i vrhunski. Recimo da ima nesto bolje predispozicije od Flecera.

Ja najvise ocekujem od Dzonsa u ovoj sezoni. Taj momak moze jako puno, samo mu treba naci pravo mjesto u timu, sto opet nije lako. Nikako da se pronadje na nekom mjestu... Stvarno neobican igrac, sa izuzetnim potencijalom.
Kagawa ako ce imati znacajnu minutazu, a nadam se najiskrenije da hoce, mora igrati na poluspicu, iza RvP-a. Dakle Rooney se tu nikako ne uklapa izuzev na krilu (s obzirom da je izuzetno tanak kod prolazenja igraca to prekrizi) ili kao centralni vezni sto je igrao dosta puta (po meni sasvim solidno). Jedino da Moyes pod instrukcijama Fergusona to pokusava izvesti sa Rooneyem. Bio bi dosta rizican potez ali...

Cleverley moze biti vrhunski veznjak, u to sam siguran ali se mora jedno hiljadu stvari poklopiti. Povrede ga itekako jebu, cesto ima neke nerezonske poteze na sredini terena gdje propusta neke ocite pasove a i duga lopta mu je cesto neprecizna, dosta trci i ima jako razvijenu pas igru na prvi dodir sto je prednost. Kako ce ga Moyes "izbrusiti" vidjet` cemo mada se slazem kako bi tesko od njega ispao novi Scholes iako me cesto podsjetio na istog.

Jones ce sigurno dati mnogo ali on nije ono pojacanje koje nam treba. Treba nam jak igrac, provjeren da klub pokaze zube kao sa Robinom u proslom transfer periodu. Najradije bi da to bude Bale ali s obzirom s kakvom dozom ozbiljnosti se vodi transfer politika kluba, Alcantara najbolji primjer, to je misaona imenica iako je novac tu. United sigurno ima pare da dovede Balea i da mu masnu platu. Dali ce to uciniti? Jako tesko.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 12 jul 2013, 10:58

na kraju ce izgleda Fellaini biti "pojacanje"

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 12 jul 2013, 11:04

Kako je pocelo bicemo zadovoljni da bilo ko dodje , a u ostalom sta svi imate protiv Felainija po meni dobar igrac u to sam se uvjerio kad je izdominirao nasu sredinu kad su igrali
Glory Glory Man United !!! :D

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 12 jul 2013, 11:05

nyxem je napisao/la:na kraju ce izgleda Fellaini biti "pojacanje"
zašto pod navodnike ? Felaini bi većini klubova bio pojačanje
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.