Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
- Stone Island
- Kontakt:
Re: Teretana
Kakav Aikido,Šaolin,Kina i Japan...sve je ono veliko sranje !
- TheManiacs
- Kontakt:
Stone Island je napisao/la:Kakav Aikido,Šaolin,Kina i Japan...sve je ono veliko sranje !

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
e to je druga stvar....inace ako hoces neke rezultate,moras odredit program,i nepretjerivat...znaci u pocetku tri puta sedmicno,po sat i po treninga...LIvada je napisao/la:vec sam napisao da mi je teretana od naj druga...a program mi se zove danas hocu sutra necuHordeZla je napisao/la:nemoj me pogresno svatit,al veoma slabo za dvije godine....imas fine mase,al ti vjerovatno nevalja program.....haj napisi program po kojem radis??nemoj me pogresno svatit,al veoma slabo za dvije godine....imas fine mase,al ti vjerovatno nevalja program.....haj napisi program po kojem radis??![]()
znaci vjezbam kad ja hocu...sto je pogresno al sta cesjbg ja sam zadovoljan...posto se cesto znamo dole i napiti i svasta nesto ...
znaci neozbiljno vjezbanje
- TheManiacs
- Kontakt:
Zavisi kakav raspored radis
3 radis 1 odmaras 3 radis

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
pocetnik niposto tako nesmije....tako vec rade profesionalci,a za pocetnika je najbolje tri puta sedmicno....jer tebi misic neraste dok radis,nego dok odmaras...zato je veoma bitan odmor...TheManiacs je napisao/la:Zavisi kakav raspored radis
Ne stignem odmarati, uvijek sam aktivan 

pehehederurob do bagro je napisao/la:I danas dan sam ljubomoran na njegovo sexy tijelo

nego, i ja sam pobornik zdrave hrane...visok 165...tezak 125...sve stomak

nisam nabildan...kod mene je sve krhtina

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Imam osjecaj da trebas jos malo kila skinut sa stomaka

Moja profa Fizike visok 180, tezak 137 kila pa ti skontaj... 
Pardon, lazem sad ima negdje oko 130 kila ,smrs'o je

Pardon, lazem sad ima negdje oko 130 kila ,smrs'o je

- rob do bagro
- Kontakt:
Nisam ja pehhedersecer je napisao/la:pehehederurob do bagro je napisao/la:I danas dan sam ljubomoran na njegovo sexy tijelo![]()
nego, i ja sam pobornik zdrave hrane...visok 165...tezak 125...sve stomak![]()
nisam nabildan...kod mene je sve krhtinasta velis

Jedem sta stignem...al vise dzravo
ne znam kolko sam visok al tezim 80Kg...udebljao sam se 20 deka jedno

Najbolje biti debel...kad te neko bubne ne osjetis tu bol

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
Sace se svi preko zimskog raspusta razvalit osim mene 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
A vidio bi ti kad bi te ja sačekao u haustoru, il pred kućom, gdje već živišRz88 je napisao/la: Kakve palice, dok ih ti izvadiš gotova stvar . Volio bih da mogu trenirati "Aikido". Ali to je rijetko u Europi kamoli u BiH haha, ne postoji to nikako. Naravno i Jiu Jitsu.
Palice, bokseri, kostolomac, sve su to gluposti. Kada dođeš u neku takvu situaciju samo su tu šake i noge. Ostalo je sve bez veze. (možda bi i jedan kamen bio prikladan).
Kako se udaraju oni Šaolini, koliko sam samo gledao emisija, i ne mogu vjerovati da ono rade. Koplje mu od vrat puca. Objesi se i visi u zraku i meditira. Šta sve radi, kada se ne bi bilo atomskim bombama te puškama odnosno vatrenim oružjem, Kina, Japan, Koreja bi jaki bili a i ovako su.

Vjeruj mi, ni jedna borilačka vještina ti ne bi pomogla
- rob do bagro
- Kontakt:
Imas i Aikido i Jiu Jitsu u Sarajevu. Vjerovatno ima i u Zenici, raspitaj se malo. Treba tu svega, volje, izdrzljivosti, zivaca, pa tek onda snage koju mozes nabiti pravilnom ishranom i treninzima.Rz88 je napisao/la:The Game je napisao/la:Ma imam ja svoju hand-made kolekciju palica, interesantnije mi to bilo praviti od treniranjaRz88 je napisao/la:Borilačke vještine, to je po meni uspjeh, a teratana je za kvazi muškarce koji hoće da curu pokupe mišićima a ne nečim drugim. Hit pjesma im je " Ja želim biti poznata ", "Ja biti ću poznata".![]()
![]()
![]()
Kakve palice, dok ih ti izvadiš gotova stvar . Volio bih da mogu trenirati "Aikido". Ali to je rijetko u Europi kamoli u BiH haha, ne postoji to nikako. Naravno i Jiu Jitsu.
Palice, bokseri, kostolomac, sve su to gluposti. Kada dođeš u neku takvu situaciju samo su tu šake i noge. Ostalo je sve bez veze. (možda bi i jedan kamen bio prikladan).
Kako se udaraju oni Šaolini, koliko sam samo gledao emisija, i ne mogu vjerovati da ono rade. Koplje mu od vrat puca. Objesi se i visi u zraku i meditira. Šta sve radi, kada se ne bi bilo atomskim bombama te puškama odnosno vatrenim oružjem, Kina, Japan, Koreja bi jaki bili a i ovako su.
Neću ja,Phill Jackson je napisao/la:Sace se svi preko zimskog raspusta razvalit osim mene
ja pravim još jednu palicu (ova jedna ima željeznu šipku provučenu kroz sredinu, tj. ne može raspuknuti, a druga na vrhu napisano moje ime, ekserima

A ti @rz hodaj po treninzima

ima aikido i u visokom..drug mi jedan trenira to.... s*ebe se na treningu...
kad vec palice spominjete..imam ja 3 komada sve kupio u spaniji...bile mi interesantne svaka od drugog kluba...imam arsenala barsu i jednu na kojoj pise costa brava....samo sam ovu zadnju koristio..nekako mi zao ove druge...

kad vec palice spominjete..imam ja 3 komada sve kupio u spaniji...bile mi interesantne svaka od drugog kluba...imam arsenala barsu i jednu na kojoj pise costa brava....samo sam ovu zadnju koristio..nekako mi zao ove druge...

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ujutro ustanes trcis kilometar-dva i kad dodjes popijes 2-3 jajeta...popodne uradis 10-15 sklekova i isto toliko trbusnjaka i po koji cucanj ..smrsas a i dobijes koji misis

A C A B !
ih, pa ti si lahka kategorijarob do bagro je napisao/la:ne znam kolko sam visok al tezim 80Kg...udebljao sam se 20 deka jedno![]()
Najbolje biti debel...kad te neko bubne ne osjetis tu bol

toliko sam siguran u sebe da ovom prilikom izazivam c. norisa

uzimam sviru za trenera

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
- rob do bagro
- Kontakt:
Djabe ti i stomacina i Ciruliru kad od tog nema nista.secer je napisao/la:ih, pa ti si lahka kategorijarob do bagro je napisao/la:ne znam kolko sam visok al tezim 80Kg...udebljao sam se 20 deka jedno![]()
Najbolje biti debel...kad te neko bubne ne osjetis tu boltezi sam te ravno 20 kg borbenog mesa u najboljem stanju
![]()
toliko sam siguran u sebe da ovom prilikom izazivam c. norisa![]()
![]()
uzimam sviru za trenerace da yebemo mayku gdinu norisu
Ti haman ne znas da sam ja ubio gdina Norrisa

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.