NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Obe su bile prilicno popunjene . Dugo nije bio ovakav odaziv . Cak sam morao i u redu da cekam da uđem na stadion , a to mi se nije desilo haman pa nikad 

Fino je bilo naroda. Lijepo vidjeti da su tribine onako popunjene, i zato nam i treba Premier Liga. Nije narod zaboravio na Jedinstvo. Malo treba i dizu se svi. Eto ide nam sada jos jedna jaka prijateljska pa cemo da vidimo kakvi cemo biti za 7 dana. Ipak su pripreme samo pocele,a fino smo odigrali.
-
- Kontakt:
NKJ - Željezničar
" onclick="window.open(this.href);return false;
Od 4. minute imate izjave ucesnika.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
Predobar video .abnorme123 je napisao/la:NKJ - Željezničar
gledam vam stadion neki dan odlicno ste ono sredili, ali nemate neku ekipu osim par momaka sto sam zapazio ovo ostalo je tanko mnogo. kakve su vam ambicije ove sezone ima li na vidiku PL ??
Samo PL . Ostalo ne dolazi u obzirLimonene je napisao/la:gledam vam stadion neki dan odlicno ste ono sredili, ali nemate neku ekipu osim par momaka sto sam zapazio ovo ostalo je tanko mnogo. kakve su vam ambicije ove sezone ima li na vidiku PL ??

Bice tesko do PL, ali doci ce jos 2-3 igraca a imamo finu ekipu mladi su to momci po 21-22 god najstariji ima 27 godina, tek je pocetak priprema i pred nama je jos mjesec dana do prvenstva i sigurno cemo biti bolji nego na ovoj utakmici.. Sto se tice stadiona nije lose i jos ce se on uredjivati.Limonene je napisao/la:gledam vam stadion neki dan odlicno ste ono sredili, ali nemate neku ekipu osim par momaka sto sam zapazio ovo ostalo je tanko mnogo. kakve su vam ambicije ove sezone ima li na vidiku PL ??
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sa djecom mozete sanjat prvu ligu...al eo gledam svi najavljuju neke napade na nju...vi,gracanica,lukavac do skora,gosk,srebrenik,mi,cak i buducnost..presmijesnoLloriS je napisao/la:Bice tesko do PL, ali doci ce jos 2-3 igraca a imamo finu ekipu mladi su to momci po 21-22 god najstariji ima 27 godina, tek je pocetak priprema i pred nama je jos mjesec dana do prvenstva i sigurno cemo biti bolji nego na ovoj utakmici.. Sto se tice stadiona nije lose i jos ce se on uredjivati.Limonene je napisao/la:gledam vam stadion neki dan odlicno ste ono sredili, ali nemate neku ekipu osim par momaka sto sam zapazio ovo ostalo je tanko mnogo. kakve su vam ambicije ove sezone ima li na vidiku PL ??

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Niko javno iz Jedinstva nije rekao da se ide na prvo mjesto, Jedinstvo otpisi. Cilj vam je premijer liga, ali kako ? Postujem vas tuzlake i moji ste ali ipak trebat cete jos dugo guliti u ovoj vukojebini. Nazalost
Ta djeca igraju u prvoj ligi vec 3-4 godine pojedinci su igrali i u PL, sa par iskusnih igraca se moze biti mdju 4-5 ekipa na polusezoni, a dalje sta bog da, juce je recimo protiv Zelje u prvih 11 bilo 9 igraca mladjih od 23 godine.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa vjeruj da smo se mi jos kako tako pojacali...cilj nam jeste PL i fale nam recimo jos 1 ili 2 kvalitetna igraca na stopeskim pozicijama..ostatak tima je sasvim ok....to sto se nas ticetropic je napisao/la:Niko javno iz Jedinstva nije rekao da se ide na prvo mjesto, Jedinstvo otpisi. Cilj vam je premijer liga, ali kako ? Postujem vas tuzlake i moji ste ali ipak trebat cete jos dugo guliti u ovoj vukojebini. Nazalost
-
- Interni moderator
- Kontakt:
nemoj samo da ti ta tekma bude mjerilo bilo cegaLloriS je napisao/la:Ta djeca igraju u prvoj ligi vec 3-4 godine pojedinci su igrali i u PL, sa par iskusnih igraca se moze biti mdju 4-5 ekipa na polusezoni, a dalje sta bog da, juce je recimo protiv Zelje u prvih 11 bilo 9 igraca mladjih od 23 godine.
Biće u nas fina ekipica. Neće se moći reći da idemo na 1. mjesto jer treba tu još jačih igrača. Ali vjerujemo u ovu ekipu i biće valjda medju prih 5 na kraju prvog dijela. Onda na zimu vidjeti jel se ima para i šta se može uraditi da se ide na to 1. mjesto.
A ko kaže da idemo na 1. to sigurno laže jer nema toga više kod nas. Uvijek nam najave borbu za PL, a onda strahujemo do zadnjeg kola hoćemo ostati u 1. Ligi.

Nije to nikakvo mjerilo ali ipak je bolje igrati i protiv ovakvog Zelje u izmijenjenom sastavu nego protiv Mladost Kaknja, Igmana, Capljine ili Podgrmeca. Stvar je u tome sto ce od ovih 9 mladih igraca mozda 1 ili 2 ispasti iz prvih 11 i mi cemo opet igrati sa mladim igracima u prvenstvu.staragarda je napisao/la:nemoj samo da ti ta tekma bude mjerilo bilo cegaLloriS je napisao/la:Ta djeca igraju u prvoj ligi vec 3-4 godine pojedinci su igrali i u PL, sa par iskusnih igraca se moze biti mdju 4-5 ekipa na polusezoni, a dalje sta bog da, juce je recimo protiv Zelje u prvih 11 bilo 9 igraca mladjih od 23 godine.
Nama je vezni red najbolji . Bekovi su solidni , da je bar Trejic ostao jos jednu sezonu bio je dobar u drugom dijelu sezone . Al' napad mi se ne sviđa nikako . Prošlu sezonu Halid me iznervirao na milion domacih tekmi . Vuce se bezvoljno . Ne znam ko je onaj sto je 9 nosio sad protiv Zelje , al' mi se čini da ni on nece moci biti ta neka prevaga u ekipi .
Treba nam igrac slican Pinjuhu iz Branitelja. Krilni napadaci su nam dobri, Ani je brz a Arnes ima sutinu. Protiv Zelje nije poceo na svojoj poziciji vec je igrao malo iza Pljevljaka. Iza Rijada su samo par dana treninga a nije dugo ni igrao zbog povrede ali kad se vrati u formu bit ce nam od koristi. Imat cemo dosta za ponuditi samo ako nam dodje kvalitetan napadac. Barem se necemo puno nervirati na utakmicama 

Sjećam se utakmica , šansu normalnu nismo mogli napraviti . Sad Bojan i Benjo mogu dosta ponuditi . Ani samo da se trgne iz tog nekog škripca, kad ga gledam uvijek mi se čini da se boji nečeg i slabije se snalazi odmah . Od Arnesa nekako najviše očekujem . Nazad smo solidni , taj napadač što nam fali bi mogao da nam donese puno bolje rezultate .
Ljudi samo napadac, vezni red odlican, golman odlican, bocni su dobri takodje, a i stoperi nisu losi mada bi volio jos jednog stopera pored napadaca, sa ovom ekipom mozemo bez problema biti medju 5 ekipa naravno ako dodje jos jedan napadac.
Da je nama kod kuce pokupiti vise bodova . Nas kad kriza uhvati neb' nas niko ziv isčupo . Da je nastaviti s ovom formom pred kraj prvenstva , iako inače prvi par kola dobro startamo , mogli bi mi do zime lako biti među prvih 5 . E onda dovesti nekog ko će unijeti nesto novo u ekipu i napasti na sve il nista tu promocijuLloriS je napisao/la:Ljudi samo napadac, vezni red odlican, golman odlican, bocni su dobri takodje, a i stoperi nisu losi mada bi volio jos jednog stopera pored napadaca, sa ovom ekipom mozemo bez problema biti medju 5 ekipa naravno ako dodje jos jedan napadac.

-
- Moderator
- Kontakt:
Mi Premier ligu nismo nigdje najavili, mada je situacija sad relativno dobra dole, i ostao je kostur igrača .. tačnije jedno 15tak igrača onih što je igralo Premier ligu (kako u prvoj polusezonu, tako i drugoj) i Prvu ligu kad smo ušli, tu je sad..staragarda je napisao/la:sa djecom mozete sanjat prvu ligu...al eo gledam svi najavljuju neke napade na nju...vi,gracanica,lukavac do skora,gosk,srebrenik,mi,cak i buducnost..presmijesnoLloriS je napisao/la:Bice tesko do PL, ali doci ce jos 2-3 igraca a imamo finu ekipu mladi su to momci po 21-22 god najstariji ima 27 godina, tek je pocetak priprema i pred nama je jos mjesec dana do prvenstva i sigurno cemo biti bolji nego na ovoj utakmici.. Sto se tice stadiona nije lose i jos ce se on uredjivati.Limonene je napisao/la:gledam vam stadion neki dan odlicno ste ono sredili, ali nemate neku ekipu osim par momaka sto sam zapazio ovo ostalo je tanko mnogo. kakve su vam ambicije ove sezone ima li na vidiku PL ??![]()
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 5 gostiju.