FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PACO
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PACO » 12 jul 2013, 07:44

kimbo je napisao/la:Poslije odgledane utakmice mogu samo reci da sam saa 100 ubijedjen da je Husref daleko najbolji trener ove lige. Svak a cast covjeku. Proslu tekmu sam ga kritikovao za poziciju Suljica (do mene je ) skontao sm sta covjek radi sa Suljicem . PAmetno.

Husref pravi jaku sredinu terenai tu sam vec sada primijetio par igraca koji je svaki naosob mogu skoro reci bolji od ijedne 10-ke u PL.. Razlika izmedju Sarajevo sredine i Zeljo sredine DRASTICNA. Nisu mozda ovi gurbeti iz SanMarina toliki test u tom segmentu igre al i pored toga moze vidjeti da par igraca na sredini (sa Suljicem) ima dobar i intenzite u kondiciju. Disciplnovani su u defanzivnim zadatcima i prate igrace ne stede se.

Rupa vam je onaj sto je igrao ljev bocno (mislim da je Tadejevic) previse je krut i neokretan u defanzivi podsjeca na Comora :oops: :oops: ..

Kad skontam da je Husref nabio Dzakmica, Suljica, Cimirot ne sjecam i jos ima na klupi Radovca i Osmanagica sve mi je jasno o vasoj snazi.

Super kolo oo za uigravanje i provjeru ko od igraca moze izdrzati kakav tempo. Sto je u ovim utakmicama u evropi najbitnije u stvari.

Ako se ne razbjeze igraci na zimskom periodu uzimama vas za favoite PL ... znaci do uprave vam je ..
Kakve se tu nebuloze pišu ili je to samo priprema za ono Hasejnović, Belošević, Sesar, Hadžić, Torlak, Tad...,
jer ove gluposti više nisu slučajne.

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 12 jul 2013, 08:27

Jbt ovih štrumfova, nakotili se na temi i kakva mržnja i omalovažavanje svega što je vezano za FKS to je nevjerovatno.
On topic: Kod gola Haurdića, gledaj kako ovaj iz živog zida Libertasa navuče ćini mi se Suljića?! Igrali su stvarno mesarski, što je i Hus rekao.

[youtube][/youtube]

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 12 jul 2013, 09:09

Nisu svi kao sto smo mi, pravi drugovi, uvijek najjaci!
slika

Jedna prepreka rijesena. Vidjet cemo kako cemo s Albancima izac na kraj. Mislim da bi i taj duel trebali da rijesimo u svoju korist.
Mada ako se ovi nasi ne uozbilje, nece biti lako.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 12 jul 2013, 09:13

kimbo je napisao/la:Poslije odgledane utakmice mogu samo reci da sam saa 100 ubijedjen da je Husref daleko najbolji trener ove lige. Svak a cast covjeku. Proslu tekmu sam ga kritikovao za poziciju Suljica (do mene je ) skontao sm sta covjek radi sa Suljicem . PAmetno.

Husref pravi jaku sredinu terenai tu sam vec sada primijetio par igraca koji je svaki naosob mogu skoro reci bolji od ijedne 10-ke u PL.. Razlika izmedju Sarajevo sredine i Zeljo sredine DRASTICNA. Nisu mozda ovi gurbeti iz SanMarina toliki test u tom segmentu igre al i pored toga moze vidjeti da par igraca na sredini (sa Suljicem) ima dobar i intenzite u kondiciju. Disciplnovani su u defanzivnim zadatcima i prate igrace ne stede se.

Rupa vam je onaj sto je igrao ljev bocno (mislim da je Tadejevic) previse je krut i neokretan u defanzivi podsjeca na Comora :oops: :oops: ..

Kad skontam da je Husref nabio Dzakmica, Suljica, Cimirot ne sjecam i jos ima na klupi Radovca i Osmanagica sve mi je jasno o vasoj snazi.

Super kolo oo za uigravanje i provjeru ko od igraca moze izdrzati kakav tempo. Sto je u ovim utakmicama u evropi najbitnije u stvari.

Ako se ne razbjeze igraci na zimskom periodu uzimama vas za favoite PL ... znaci do uprave vam je ..

Husrefe jesi li to ti ?????Sta ovaj pise Boze sacuvaj!!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 12 jul 2013, 10:29

Druze Husref je polupao loncice...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 12 jul 2013, 10:46

Sad tek vidjeh kakav smo gol primili :lol:
Dejo, Dejo, Dejane :lol:

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 12 jul 2013, 10:47

Da je Jovic trener vec od prve tekme bi bilo da je sve kriv, al posto je Musemic u pitanju onda radi sa teladima i invalidima od igraca. Malo smo nerealni jer iskreno nista nam se igra nije popravila od odlaska Jovica, a nadam se da hoce do pocetka prvenstva i da ce Hus neke greske ispraviti, koje su evidentne.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 12 jul 2013, 11:00

1L8F9C2 je napisao/la:Da je Jovic trener vec od prve tekme bi bilo da je sve kriv, al posto je Musemic u pitanju onda radi sa teladima i invalidima od igraca. Malo smo nerealni jer iskreno nista nam se igra nije popravila od odlaska Jovica, a nadam se da hoce do pocetka prvenstva i da ce Hus neke greske ispraviti, koje su evidentne.
Pa jesi l' vidio gol zivota ti?

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 12 jul 2013, 11:11

slika

Full name: Futboll Klub Kukësi
Founded: 4 March 1930 (83 years ago)
Ground: Zeqir Ymeri Stadium, Kukes (capacity: 10,000)

Igracki kadar je sacinjen od albanskih igraca sa samo 3 stranca od kojih je jedan Lazar Popović. Druga dvojica su argentinac Lucas Malacarne te gabonac Georges Ambourouet.
Kukës je grad sa 16,765 stanovnika na sjeveroistoku Albanije uz samu granicu sa Kosovom...

Jao, vukojebine!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 12 jul 2013, 11:15

BernardBarnjak je napisao/la:slika

Full name: Futboll Klub Kukësi
Founded: 4 March 1930 (83 years ago)
Ground: Zeqir Ymeri Stadium, Kukes (capacity: 10,000)

Igracki kadar je sacinjen od albanskih igraca sa samo 3 stranca od kojih je jedan Lazar Popović. Druga dvojica su argentinac Lucas Malacarne te gabonac Georges Ambourouet.
Kukës je grad sa 16,765 stanovnika na sjeveroistoku Albanije uz samu granicu sa Kosovom...

Jao, vukojebine!
Igramo u Tirani, ovaj njihov stadion ne ispinjava uslove.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 12 jul 2013, 11:15

Albanija ima veći GDP od nas, pa ti vidi šta je vukojebina. Prestanimo podcjenjivati sve i svakoga

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2013, 11:17

FCS je napisao/la:Albanija ima veći GDP od nas, pa ti vidi šta je vukojebina. Prestanimo podcjenjivati sve i svakoga
8-)

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 12 jul 2013, 11:23

Ja ne znam sto ovi sa ss.ba dizu toliku prasinu oko vas , pobijedili ste kakva god da je pobijeda,treba bit zadovoljan, pogledaj npr . Finska ekipa izgubi od ekipe sa Farski Otoka i ispadnu skroz iz takmičenja,i to u gostima ih ljudi pobijediše 0-1, pa jedan Videoton ispade i jedan Levski, ne znam stvarno zbog cega dizu prašinu..Sretno u nastavku takmičenja.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 12 jul 2013, 11:25

Hordas Doboj je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Da je Jovic trener vec od prve tekme bi bilo da je sve kriv, al posto je Musemic u pitanju onda radi sa teladima i invalidima od igraca. Malo smo nerealni jer iskreno nista nam se igra nije popravila od odlaska Jovica, a nadam se da hoce do pocetka prvenstva i da ce Hus neke greske ispraviti, koje su evidentne.
Pa jesi l' vidio gol zivota ti?
Kakve veze ima gol sa ovim mojim postom? Ako smatras Bandovica invalidom i slicno onda prestani da gledas fudbal, jer mora i on primi gol a to sto boljeg golmana godinama nismo imali i necemo zadugo nikom nista. Dejo je u ovom trenutku nesto najvrednije sto imamo.

ss.ba dize prasinu iz toga razloga sto je evidentno da svi drugi ulazu u sport samo mi tapkamo u mjestu, za 5 godina cemo ispadati od ekipa iz San Marina i slicno. Zato sto oni napreduju a mi se nismo pomakli vec se izgleda vracamo nazad.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 12 jul 2013, 11:27

Hocel do albanaca bit kakvo pojacanje ? Napadac nam je potreban,hitno !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 12 jul 2013, 11:28

Ma naši novinari su ko i ovdašnj navijači (čast izuzecima), povode se za treutnim rezultatima, ako dobijemo levskom dižemo ih na razinu milana, ako pobjede san marince 1:10, onda su levati. Osim novinara iz mostarskog dnevnog lista, ne pamtim kada sam pročitao analitčki tekst o našem fudbalu/klubovima. Sve ima svoje zašto, i sve se može kroz analizu dokazati, pa onda nebi bili neralni i neobjektivni, negobi formirali avnost koja realno kmože sagledati na stvari, ovako.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 12 jul 2013, 11:34

Recimo da je naša igra konkretnija 10% od one na Koševu. Ovo treba shvatiti kao dobro jači trening koji smo prošli sa ukopnih 1-3. Ne treba više šupljirati o ovoj tekmi nego se spremiti za šipce. Dosad zarađeno 240 000 € bez karata. Idemo dalje a klub ako želi doći do 3predkola i eventualnog igranja sa nekim gigantom ako bude sreće u žrijebu

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 12 jul 2013, 11:37

Zrađeno 130000 evrića

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 12 jul 2013, 11:40

kako fcs
plasiranje u EL...120
plasman u drugo predkolo 120
total 240

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 12 jul 2013, 11:52

stadion je napisao/la:kako fcs
plasiranje u EL...120
plasman u drugo predkolo 120
total 240
Nije tacno

Ucesce u prvom pretkolu 120k €
Ucesce u drugom pretkolu 130k €

Znaci za sada ste zaradili 250k €. Trece pretkolo donosi 140k € ako se plasirate do njega.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 20 gostiju.