2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013 NBA Off-Season
http://www.nbaserbia.com/vesti/4621/rej ... iz-bostona" onclick="window.open(this.href);return false;
sve dodje na svoje, rej alen veliki gospodin
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ovo je gore od kritike 
http://www.nbaserbia.com/vesti/4622/ron ... u-minesoti" onclick="window.open(this.href);return false;
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tako to radi Minnesotta, samo da nije planski. Ocekujem sad da dovedu Ron Jeremyja
uz Pekovica od centara je bio jos samo ruki Deing premo tome mislim da je ovo smislen poteztuzlak1987 je napisao/la:Tako to radi Minnesotta, samo da nije planski. Ocekujem sad da dovedu Ron Jeremyja
pogotovo sto se tesko moze nac bolji centar od Turiafa za vet. minimum
'Wolvesi bi bez trunka sumnje mogli imati dosta dobar tim, produžili su ugovor sa Pekovićem što je svima poznato, a uz to evo doveli i Ronnyja, zaista dobri potezi uprave Minnesotefilip13 je napisao/la:http://www.nbaserbia.com/vesti/4622/ron ... u-minesoti
"Fiction is obliged to stick to possibilities. Truth isn't."
zanimljivotuzlak1987 je napisao/la:Tako to radi Minnesotta, samo da nije planski. Ocekujem sad da dovedu Ron Jeremyja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa realno svake sezone promijene pola ekipe, po meni su pretplatili Budingera (igrac koji je nista posebno, tako su se zeznuli i sa Bareom, Budinger koji vazi za sutera je prosle sezone imao uzasan procenat suta i suta za 3 poena, ostalo naravno u njegovoj igri i ne postoji), dali su Pekovicu 50 mil (isto mislim da je previse, nema sanse da on 4-5 sezona drzi konstantnu formu, doci ce do toga da ce gledati kako da uvale taj ugovor nekom), onda Brewera za 15 mil..LenBias je napisao/la:zanimljivotuzlak1987 je napisao/la:Tako to radi Minnesotta, samo da nije planski. Ocekujem sad da dovedu Ron Jeremyja
Dobro njih svake godine neko hvali, kao odradili su sve dobro i onda dodje sezona, evo je deseta u nizu. Stariji ce se mozda sjetiti kad su bili oni u PO.
Dobri potezi po meni, Kevin Martin, Shabazz Muhammad..Dieng mi je nesto izmedju, ocekujem da bude novi Hasheem Thabeet
u svakom slucaju iduce sezone bi trebali biti bolji nego prosle sto je samo po sebi napredak i dobar posao
- adriano_leite
- Kontakt:
Budinger je bio povrijedjen tako da se nije ni naigrao koliko se ja sjecam, a mrsko mi otvarati statistiku da vidim koliko je tekmi odigrao. Ko sve dobija po 5 miliona, Budinger je super za te.pare i dosta mlad igrac.tuzlak1987 je napisao/la:Pa realno svake sezone promijene pola ekipe, po meni su pretplatili Budingera (igrac koji je nista posebno, tako su se zeznuli i sa Bareom, Budinger koji vazi za sutera je prosle sezone imao uzasan procenat suta i suta za 3 poena, ostalo naravno u njegovoj igri i ne postoji), dali su Pekovicu 50 mil (isto mislim da je previse, nema sanse da on 4-5 sezona drzi konstantnu formu, doci ce do toga da ce gledati kako da uvale taj ugovor nekom), onda Brewera za 15 mil..LenBias je napisao/la:zanimljivotuzlak1987 je napisao/la:Tako to radi Minnesotta, samo da nije planski. Ocekujem sad da dovedu Ron Jeremyja
Dobro njih svake godine neko hvali, kao odradili su sve dobro i onda dodje sezona, evo je deseta u nizu. Stariji ce se mozda sjetiti kad su bili oni u PO.
Dobri potezi po meni, Kevin Martin, Shabazz Muhammad..Dieng mi je nesto izmedju, ocekujem da bude novi Hasheem Thabeet
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
da rezimiramo...
July 11: Andrei Kirilenko Signs With Nets
July 11: Nick Young Signs With Lakers
July 11: Chauncey Billups Returning To Pistons
July 10: Andrew Bynum Signs With Cavaliers
July 10: Chris Andersen Re-Signs With Heat
July 10: Reggie Williams Signs With Rockets
July 10: Greg Stiemsma Signs With Pelicans
July 10: Corey Brewer Sign-And-Traded To T-Wolves
July 9: Wayne Ellington Signs With Mavericks
July 9: Jordan Farmar Signs With Lakers
July 9: Luc Richard Mbah a Moute Traded To Kings
July 9: Toney Douglas Signs With Warriors
July 9: Jermaine O’Neal Signs With Warriors
July 11: Andrei Kirilenko Signs With Nets
July 11: Nick Young Signs With Lakers
July 11: Chauncey Billups Returning To Pistons
July 10: Andrew Bynum Signs With Cavaliers
July 10: Chris Andersen Re-Signs With Heat
July 10: Reggie Williams Signs With Rockets
July 10: Greg Stiemsma Signs With Pelicans
July 10: Corey Brewer Sign-And-Traded To T-Wolves
July 9: Wayne Ellington Signs With Mavericks
July 9: Jordan Farmar Signs With Lakers
July 9: Luc Richard Mbah a Moute Traded To Kings
July 9: Toney Douglas Signs With Warriors
July 9: Jermaine O’Neal Signs With Warriors
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Pistons 85
Heat 90
Pistons
K. Caldwell-Pope 20P, A. Drummond 15P, R. Evans 19P, T. Mitchell 16P...
Heat
I. Clark 18P, D. Kennedy 18P, J. Nunnally 17P...
Heat 90
Pistons
K. Caldwell-Pope 20P, A. Drummond 15P, R. Evans 19P, T. Mitchell 16P...
Heat
I. Clark 18P, D. Kennedy 18P, J. Nunnally 17P...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Najbolja stvar kod ove sezone je što je Jesus uzeo drugi prsten,a KG vjerovatno neće nikadLenBias je napisao/la:http://www.nbaserbia.com/vesti/4621/rej ... iz-bostona
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
http://www.nbaserbia.com/vesti/4634/raz ... rettyPhoto" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko ti ne podnosis Garnetta samo zato sto je konkurentan ili ti ga slican igrac Duncanu(ne kazem da je bolji, da ne bi pogresno shvatio). Svaki fan Bostona koji iole prati taj tim ce znat sta je Allen uradio, a sta Garnett i zato ce jedan dobijati zahvalnicu na Boston Globeu, a drugi ce biti izvizdan kad god dodje u TDG.LBJ MVP je napisao/la:Najbolja stvar kod ove sezone je što je Jesus uzeo drugi prsten,a KG vjerovatno neće nikadLenBias je napisao/la:http://www.nbaserbia.com/vesti/4621/rej ... iz-bostona
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@asunsao
novi avatar?
novi avatar?
**** majku osiim sto je picka jos je i glup..
KG i Truth zasluzuju jos minimalno jedan prsten i svim srcem navijam da to urade ove sezone.
Rondo rutinski, kad se sjetim one slike sa onom djevojkom i njenom majicom za Lebrona

KG i Truth zasluzuju jos minimalno jedan prsten i svim srcem navijam da to urade ove sezone.
Rondo rutinski, kad se sjetim one slike sa onom djevojkom i njenom majicom za Lebrona
http://www.nbaserbia.com/vesti/4641/mon ... e-za-dalas" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad mi je drago sto ga nismo ganjali, dobili smo 2 igraca(JJ,Foye) koja ce nam dosta pomoci za manje nego sto ce on dobiti u Dallasu...i da, sta mislite da li bi ORL pristao na TPE za Afflalo-a??
Jača petorka sada u 76ersima nego u regularnom dijelu sezone 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.