I opet,da je i ne uzmes jer,eto,nemas 20 km platis 1 marku vise za kartu.
Milion nekih primjedbi na igru,igrace i upravu, a kad treba nesto uraditi onda kuknjava na sva usta. Tipicno za nas,stoku od ljudi!
Ovo je fenomenalan potez!
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
18:00mavi je napisao/la:Zna li neko u koliko je sati danas trening? Hvala
Tako i maleni rade, ko dosta novca troši kod Željinih partnera, njemu se višestruko isplati, a i onome ko to ne radi, već jednostavno voli Želju i bez članskih i sniženja, ali bi opet bio red da saznamo gdje se to može iskoristiti, valjda će to klub objaviti uskoro...zaboljisportuBiH je napisao/la: Ne vjerujem da si ti bio, ali nema veze neko je pitao ko su nam sponzori. A ovo gdje vrijede popusti sam i ja naveo u postu koji si citirao tj da ne znamo ko su partneri i da klub što prije treba izaći sa tim pojašnjenjem pa će svima biti lakše objasniti.
Znači partneru nudimo naše članove kao potencijalne kupce a za uzvrat dobijemo popust. Sponzora mi pormovišemo a za uzvrat nam on daje lovu. To je ukratko razlika i ne odnosi se na tebe znam da znaš.
U pravu si, 1 KM je u danasnje vrijeme k'o tepsija...propuh je napisao/la:Pricajte sta god hocete ali ovim poskupljenjem ulaznica ce rastjerat i ovo malo raje sto je islo na tekme.
Los potez uprave, mozda i najlosiji u zadnjih 5 godina.
Jarane pitaj ti penzionera koji zivi od 310 KM pri tome mu rezije nisu ispod 100 kako ce izdvojiti za kartu, da ne govorim o nezaposlenim i skolarcima, te kategorije cine 90% posjetilaca.Baja_Zvjerka je napisao/la:U pravu si, 1 KM je u danasnje vrijeme k'o tepsija...propuh je napisao/la:Pricajte sta god hocete ali ovim poskupljenjem ulaznica ce rastjerat i ovo malo raje sto je islo na tekme.
Los potez uprave, mozda i najlosiji u zadnjih 5 godina.![]()
![]()
![]()
![]()
Zaradjujem vec, zavrsio fakultet i imam hvala Bogu...propuh je napisao/la:Jarane pitaj ti penzionera koji zivi od 310 KM pri tome mu rezije nisu ispod 100 kako ce izdvojiti za kartu, da ne govorim o nezaposlenim i skolarcima, te kategorije cine 90% posjetilaca.Baja_Zvjerka je napisao/la:U pravu si, 1 KM je u danasnje vrijeme k'o tepsija...propuh je napisao/la:Pricajte sta god hocete ali ovim poskupljenjem ulaznica ce rastjerat i ovo malo raje sto je islo na tekme.
![]()
![]()
![]()
Manite se kafa i tih supljaka, kad pocnes zaradjivati svojim rukama vidjeces koliko je tih 10 KM koliko gospoda trazi za ulaznicu.
Nekome jeste, nekome nije to je individualno.Ocigledno se zeli u startu obrizgati nesto para, mislim da je jako bitna stvar ove clanske ako bude veliki odziv na osnovu broja clanarina mozes i traziti sponzora osim toga zaradice se nesto i samim clanskim kartama pa zbog toga i smatram da je poskupljenje bilo bespotrebno. Meni nece praviti probleme ni to sto je skuplje, u ovoj je zemlji odavno postalo pravilo da ne ide na more ko ima nego ko je naucio.Baja_Zvjerka je napisao/la:U pravu si, 1 KM je u danasnje vrijeme k'o tepsija...propuh je napisao/la:Pricajte sta god hocete ali ovim poskupljenjem ulaznica ce rastjerat i ovo malo raje sto je islo na tekme.
![]()
![]()
![]()
Sto vi nas ne kopirate po trofejima ?Batistuta je napisao/la:Aaaa poslije fan shopa uvode i člaske hahahaha![]()
pa imate li vi neku svoju ideju šta je slijedeće LOYALITY PROGRAM...e svašta sa vama, poslije pjesama počeli ste i marketing kopirati
![]()
Misliš da vas kopiramo po kupovini sudija i utakmica...NE HVALA, pa da u Evropi primamo 5+ bolje ovako pošteno pa do 3 pretkolaBaja_Zvjerka je napisao/la:Sto vi nas ne kopirate po trofejima ?Batistuta je napisao/la:Aaaa poslije fan shopa uvode i člaske hahahaha![]()
pa imate li vi neku svoju ideju šta je slijedeće LOYALITY PROGRAM...e svašta sa vama, poslije pjesama počeli ste i marketing kopirati
![]()
![]()
![]()
Hvala Bogu, uvijek treba uciti na tudjim greskama ili dobrim primjerima, pa ako je to moguce primjeniti i na sebi...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 26 gostiju.