FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Formacija koju ce sljedece sezone igrati Bayern.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Golman nam nije potrebanM4kaveli je napisao/la:Formacija koju ce sljedece sezone igrati Bayern.
Joj sta vi sve necete nac...
Kako ih Gotze yebe s ovim Nikeom. 
Nesh nisam u toku, je li dosla zvanicna objava ovog transfera??? Nesto nisam bas u toku...
Tesko je spekulisati sad, sta ce i kako ce biti, gdje ce koji igrac igrati,a koji nece
Meni ovo lici na standardnu Barceloninu igru, gdje protivnik nece vidjeti lopte ocima i zato ce vjerovatno u zadnjoj liniji igrat 3igraca,jer nece biti potrebe za vise igraca...
Ali ostaje jos da vidimo sta i kako
Moram samo jos jednom da se nasmijem Romariovim postovima

Tesko je spekulisati sad, sta ce i kako ce biti, gdje ce koji igrac igrati,a koji nece
Meni ovo lici na standardnu Barceloninu igru, gdje protivnik nece vidjeti lopte ocima i zato ce vjerovatno u zadnjoj liniji igrat 3igraca,jer nece biti potrebe za vise igraca...
Stern des Südens
Danas tek navodno upučena oficijelna ponuda Barci od strane naše uprave.proFCB je napisao/la:Nesh nisam u toku, je li dosla zvanicna objava ovog transfera??? Nesto nisam bas u toku...
Ma čim je Pep jučer ovo spominjao glasno na press konferenciji, daleko je to odmaklo vjerovatno....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- gerdmuller
- Kontakt:
[quote="Neutral"]Für Champions League und Pokal
Bayern streicht den Fans Auswärts-Dauerkarten
München - Bittere Pille für die treuesten der Treuen unter den Bayern-Fans: Der Verein hat den "Allesfahrern" eine wichtige Option beim Kartenkauf gestrichen. Grund: Pyro-Technik.
Nisu normalni ni sekunde. Još nam fali pozorišna atmosfera i u gostima
Hebem mater svima u upravi
Bayern streicht den Fans Auswärts-Dauerkarten
München - Bittere Pille für die treuesten der Treuen unter den Bayern-Fans: Der Verein hat den "Allesfahrern" eine wichtige Option beim Kartenkauf gestrichen. Grund: Pyro-Technik.
Nisu normalni ni sekunde. Još nam fali pozorišna atmosfera i u gostima
Hebem mater svima u upravi
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
hoce cojk Alkantaru jer mu se moze, ima se para a i valjat ce dugorocno. Ako nista oslabit ce konkurente, jer sa njim ce Junajted bit 30% jaci, a Bajernu u ovom momentu 18 miliona ne znaci nista ako nalete na 30% jaci United u LP. A i jednostavno lik je supertalenat koji ce valjat kad tad. Robenovo je jos godinu-dvije, Riberi isto, onda Miler ide desno a Alkantara u sredinu.
Mandzukic, Pizaro.
Riberi, Roben, Gece, Kros, Saciri, Miler.
Svajnstajger, Alkantara, Martinez, L.Gustavo...taman po dva igraca na svakom mjestu kako i treba.
Nece se on na Can-a posebno , Pizara pa cak i Sacirija u rotaciji previse osloniti. prevelika je to pic.ka i prevelik je pritisak moranja postizanja rezultata da je vec kad se moze bolje posegnut za Alkantarom nego za Can-om ili Pizarom.
po meni strasno podcjenjen igrac, tolika euforija za dolazak Gecea i poredjenje sa Mesijem
, a ovaj na svom mjestu nista nije losiji-cak naprotiv pa nece ga ljudi
boli vas q moze vam se trenutno 
Mandzukic, Pizaro.
Riberi, Roben, Gece, Kros, Saciri, Miler.
Svajnstajger, Alkantara, Martinez, L.Gustavo...taman po dva igraca na svakom mjestu kako i treba.
Nece se on na Can-a posebno , Pizara pa cak i Sacirija u rotaciji previse osloniti. prevelika je to pic.ka i prevelik je pritisak moranja postizanja rezultata da je vec kad se moze bolje posegnut za Alkantarom nego za Can-om ili Pizarom.
po meni strasno podcjenjen igrac, tolika euforija za dolazak Gecea i poredjenje sa Mesijem
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nesh nisam u toku, je li dosla zvanicna objava ovog transfera??? Nesto nisam bas u toku...

Stern des Südens
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ne znam zasto ga napadas,nista nije rekao u namjeri da uvrijedi klub,cak nasuprot,nahvalio ga.thulkazal je napisao/la:suicide yourselfRomariooo je napisao/la:vrlo moguce da pep cesto planira igrati s bayernom ono sto je radio u barci, formaciju 3-5-2, tako da mu treba vise igraca u sredini terena, tako je to radio s barcom, kombinovao je cesto standardnu 4-3-3 sa 3-5-2
to je vrlo moguce za ocekivati, posto je bayern utjerao protivnicima strah u kosti, mozemo sad ocekivati da cete dozivjeti nasu sudbinu,da cete u dosta utakmica igrati protiv mrtvog bunkera protivnika, pa onda ta formacija postaje skoro kao neka nuznost![]()
... nisi ti gledao ni 10 utakmica Bayerna prošle sezone i dođeš nešto pametovati HEGEMONIJO najmoćnija ...
a to baš i Barca hoće da igra bunker protiv Bayerna ?
I ja ocekujem dosta bunkera,jer sta prosjecni timovi mogu ocekivati protiv ovakvoh Bayerna.Svi znaju da se ne mogu nadigravati s njima,znalo se i prije,ali posle onakve sezone samo im je porastao respekt,kako u Njemackoj,tako i u Europi.
Ja volim ovo Pepovo šaltanje formacije u pola utakmice.Nikad necu zaboraviti prije 2 godine polufinale ili cetvrtfinale Lige prvaka,na Bernabeu u pola drugog poluvremena iz 4-3-3 u 3-5-2,ovi u Realu ne znaju sta ih je snaslo
#miasanmia
a sto ga koji qrac napadate? da nije pogrijesio?
naravno da nije. ako je bayo u minuloj sezoni u 7 od 10 utakmica ´imao posla´ sa bunkerima, u ovoj pred nam imat ce jos vise.
naravno da nije. ako je bayo u minuloj sezoni u 7 od 10 utakmica ´imao posla´ sa bunkerima, u ovoj pred nam imat ce jos vise.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
A pustite vi ovu svu priču, nego ako mi sad dovedemo Thiaga, pa ovo je definitivni monopol Bayerna u Evropi. Javi, Pep (njega pogotovo otesmo ovim velikanima i quasi velikanima), pa sad Thiago (otimamo ga Manči). Ma nema, MONOPOL čisti nad Evropom.......

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
schweinsteiger je napisao/la:
Ne znam zasto ga napadas,nista nije rekao u namjeri da uvrijedi klub,cak nasuprot,nahvalio ga.
I ja ocekujem dosta bunkera,jer sta prosjecni timovi mogu ocekivati protiv ovakvoh Bayerna.Svi znaju da se ne mogu nadigravati s njima,znalo se i prije,ali posle onakve sezone samo im je porastao respekt,kako u Njemackoj,tako i u Europi.
Bayern u zadnjih 6 sezona u BL igra sa ekipama koje parkiraju 10 igrača u svojih 30 m i sad on dođe pametovati kako će od ove sezone biti to nešto posebno i moglo bi ko predstavljati ko problem ... Da sada će i Barcelona morati igrati zatvorenije jer su se otvorili i dobili sedmicu ... Et slažemo se
Valjda niste zaboravili ko je Romario i sjećaju se njegovih izjava i ovih barceloninih fanova uoči Bayern-Barca meča 2013 godine... Prvo je hvalio Bayern kako je to ekipa koja je najbliža Barci a onda izjave tipa ima da vas raspemo, Bayern ne može prismrditi Barci, ubiti će ih trojac Xavi-Iniesta-Messi, Ribery nije ni 50% Messija, Bastian nije ni blizu kvalitete Xavi-a a Martinez je krampa za Biskvita, Valdes nije toliko lošiji od Nojera, poredili Albu i Alvesa da su bolji od Lahm-a i Alabe i govorili da Muller nije nešto posebno ...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa i ne znam koliko ga otimate, jer je Moyes izjavio da i nije bio naša meta, a i sam Thiago po svemu sudeći nikad nije ni bio zainteresiran da ide u United i samo je čekao Pepa i njegov poziveffe_sa je napisao/la:Thiago (otimamo ga Manči)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A dobro gledaj on je to danas izjavio, kad je skontao da ga više ne može dobit....Uvijek postoje i krive špekulacije, nekoliko puta smo ovde vodili raspravu za koga je to Bayern zainteresovan, a za koga nije. Često igrači i njihovi menadžeri dižu cijenu povezujući tog igrača s nekim velikim klubom.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa i ne znam koliko ga otimate, jer je Moyes izjavio da i nije bio naša meta, a i sam Thiago po svemu sudeći nikad nije ni bio zainteresiran da ide u United i samo je čekao Pepa i njegov poziveffe_sa je napisao/la:Thiago (otimamo ga Manči)
Samo u ovom slučaju mislim da je ManU imao interes. Odkud sad nemate, a svo vrijeme se pričalo kako ste zagrijani. Moraš i ti priznat , da mu je izjava malo čudna??? Fergie bi to bolje slagao.....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa pričali smo mi navijači (a mediji su špekulisali), Moyes nikad nije rekao da je Thiago meta, i uopšteno čovjek je rekao da ne želi pričati o igračima drugih klubova iz poštovanja prema tim klubovima, za razliku od Pepaeffe_sa je napisao/la: A dobro gledaj on je to danas izjavio, kad je skontao da ga više ne može dobit....Uvijek postoje i krive špekulacije, nekoliko puta smo ovde vodili raspravu za koga je to Bayern zainteresovan, a za koga nije. Često igrači i njihovi menadžeri dižu cijenu povezujući tog igrača s nekim velikim klubom.
Samo u ovom slučaju mislim da je ManU imao interes. Odkud sad nemate, a svo vrijeme se pričalo kako ste zagrijani. Moraš i ti priznat , da mu je izjava malo čudna??? Fergie bi to bolje slagao.....
Tako da ništa nije slagao
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma ja Moyes šutio i mutio.....rio_Ferdy88 je napisao/la: Pa pričali smo mi navijači (a mediji su špekulisali), Moyes nikad nije rekao da je Thiago meta, i uopšteno čovjek je rekao da ne želi pričati o igračima drugih klubova iz poštovanja prema tim klubovima, za razliku od Pepa
A Pep je jučer progovorio, vjerovatno znajući već da je realizacija transfera vrlo blizu....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Naravno da jeste, mediji su špekulisali, jer je logično da povezuju United sa veznim igračem, još ako ima klauzulu eto priče za loženje nas navijačaeffe_sa je napisao/la: Tada nije bila priča samo navijača....
Moyes je trener Uniteda postao tek od 1 jula, prije toga nije dao nikakvu izjavu povodom bilo čega o Unitedu, pa tako ni pojačanja, jer je bio na odmoru
Zar nije on dao izjavu, a poslije toga su ovi iz uprave obavijestili Barcu da će uplatiti klauzulu, barem sam ja tako pročitao, tako da transfer nije bio riješeneffe_sa je napisao/la:A Pep je jučer progovorio, vjerovatno znajući već da je realizacija transfera vrlo blizu....
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kako da ne, Man utd. ne treba Thiaga oni imaju odličnu sredu i još et ko nisu bili zainteresovani

- BritishCore
- Kontakt:
za adzuku samo
strahoba!

strahoba!

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Postovane kolege nakon stanke ex GAL vratio sam se ,utjelovljen u novom nicku PEP.Zao mi je sto nisam mogao nastaviti svoju forumasku karijeru pod nickom GAL ,i zaista ovako javno kazem da sam ostecen i bez razloga banovan ,bilo je daleko veci broj forumasa koji su od PDF kolasinca napravili sprdanciju u punom smislu ali nisu banovani, ali otom potom sto je bilo bilo je,neka je na cast adminstraciji.Nisam imao namjeru se prijaviti ,jer sam
u zadnje vrijeme dosta razocarao u strukturu samih forumasa dosla je jedna nova genracija mladica koji lgano preuzimaju dominaciju na vecini PDf ,sadrzaji postovva su daleko na slabijem nivou punih nekakvih puberteskih neutemeljenih argumenata , nego kada je ovaj pdf pa smijem se usuditi reci 2009 i 2010 dozivio svoj zeniti sa kvalitetnim forumasima i posotvima.Pozdrav za staru gardu.
u zadnje vrijeme dosta razocarao u strukturu samih forumasa dosla je jedna nova genracija mladica koji lgano preuzimaju dominaciju na vecini PDf ,sadrzaji postovva su daleko na slabijem nivou punih nekakvih puberteskih neutemeljenih argumenata , nego kada je ovaj pdf pa smijem se usuditi reci 2009 i 2010 dozivio svoj zeniti sa kvalitetnim forumasima i posotvima.Pozdrav za staru gardu.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.