FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Kako to sad,meni Trequartista rekao da Isla neće u Inter?! 

- alenseeman
- Kontakt:
Vrsaljko u Genovi ali Genova i Inter su se dogovorili da Inter ima pravo otkupa ako zadovolji svojim igrama...
Nije lose ako je istina
Nije lose ako je istina

Forza Inter !
- Trequartista
- Kontakt:
A ti to kao vjeruješ trollu?SiamoNoi je napisao/la:Kako to sad,meni Trequartista rekao da Isla neće u Inter?!

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Očito nisi trol kad ti nisu zaljepili trajni ban.Za takve je to jedino rješenje.Tako da da,vjerujem ti.Moram ti reć da ću se razočarat sad ako se ovo realizira.
razmjena gradskih rivala, kuz za nocerina, ja sam za 

Kamo puste srece da bude ista od togafarisija je napisao/la:razmjena gradskih rivala, kuz za nocerina, ja sam za
dajte vi nama rađe guarina, a mi vama da dadnemo nocerina i nekakvu "siću"Guarin14 je napisao/la:Kamo puste srece da bude ista od togafarisija je napisao/la:razmjena gradskih rivala, kuz za nocerina, ja sam za

Budes li se tako ponasao dobit cete Jonathana za Boatenganesta13 je napisao/la:dajte vi nama rađe guarina, a mi vama da dadnemo nocerina i nekakvu "siću"Guarin14 je napisao/la:Kamo puste srece da bude ista od togafarisija je napisao/la:razmjena gradskih rivala, kuz za nocerina, ja sam za![]()
![]()

bio bi dobar guarin (momak je zvijer u najmanju ruku)
nego recite vi meni nesto o ovom Ranocchiji.... kakav je to igrac??? vrijedi li onih para sto se pisalo (negdje oko 15m nisam tocno upamtio cifru)???? pitam jer naš ćelo se nesto raspricao za njeg.....

nego recite vi meni nesto o ovom Ranocchiji.... kakav je to igrac??? vrijedi li onih para sto se pisalo (negdje oko 15m nisam tocno upamtio cifru)???? pitam jer naš ćelo se nesto raspricao za njeg.....
Pa ako cemo iskreno,gledajuci ove danasnje cijene igraca itekako vrijedi,raja ga je uhvatila na zub zbog promasaja protiv Atalante, kada je nemoguce promasio..Naravno da nije bezgresan stoper, ima i on svojih nedostataka ali gledajuci vase stopere, bio bi vam fenomenalno pojacanje, ali ja mislim da nema sanse da Ranko predje kod vas..
Ostaje Žabac.Užasno glupo bi ga bilo prodat u Milan.
Ništa od toga.Jericho je napisao/la:Massimo najavio Alexisa ?
aha tnx na info... znaci vrijedi te pare. nisam ga upratio pa da vas pitam vi znate sigurno jel dobar. gledam nesto na transfermarktu visok je 1.95m pa mi se nije cinio nesto pretjerano jer visi igraci su obicno i spori....Guarin14 je napisao/la:Pa ako cemo iskreno,gledajuci ove danasnje cijene igraca itekako vrijedi,raja ga je uhvatila na zub zbog promasaja protiv Atalante, kada je nemoguce promasio..Naravno da nije bezgresan stoper, ima i on svojih nedostataka ali gledajuci vase stopere, bio bi vam fenomenalno pojacanje, ali ja mislim da nema sanse da Ranko predje kod vas..
Andreoli, Campagnaro, Dragovic+JJ, Samuel, Chivu, Silvestre, Ranocchia...Samo je pitanje tko ide od ove zadnje trojise, mislim da je Silvestre siguran, a da ce cekati sa Chivuom zbog one povrede ako bude lakse bojim se da Rana ide, a da ce ostaviti kacigasa, mada me ne bi cudilo i da sva trojica odu. Ajde Andreoli je tu za klupe kao i Samuel vjerovatno, ali sta ce sa Dragom ako ostane Zabac. Bit ce paljbe po Mazzariu ako svi ostanu sto ovaj igra, a onaj ne igra i obratno
Al' kad se sjetim prosle sezone i povreda ja bih jos dva stopera doveo uz ove sto imamo
a i sve ostale pozicije uduplat
http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... dee-120394" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj momak ce da bude glavna zvijezda Calcia sljedece sezone
Da hoce dovesti jos ta dva igraca(veznog i beka) i da se zadrze ova trojica najtrazenijih i bit ce to odlicno...

http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... dee-120394" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj momak ce da bude glavna zvijezda Calcia sljedece sezone

Da hoce dovesti jos ta dva igraca(veznog i beka) i da se zadrze ova trojica najtrazenijih i bit ce to odlicno...
Andreolli uzeo 6-icu od Silvestrea a Campagnaro 14-ku od Guarina
Guarin bi trebao nositi broj 13.

Takodjer!!farisija je napisao/la:razmjena gradskih rivala, kuz za nocerina, ja sam za
Mazzari kao i svi koji misle da Kovacic moze igrati na poziciji iza napadaca vidjet ce koliko su se prevarili!!!Malac je zvijer, ali nije neki kreativac i mislim da nista dobro nece donijeti na toj poziciji.
Kada pogledam ovo sto je Huska , inace moj dobar drug

Od 6-7 igraca na stoperskim pozicijama imamo jednog antitalenta i trojicu dosta starih igraca, tako da ce se i pored dovodjenja Dragovica, pred pocetak iduce sezone vjerovatno dosta spekulisati o potencijalnim stoperima.
Ako se Mbayeu ne da prilika naravno.
P.S.
Izvinjavam se za dezinformaciju vezanu za Radju od prije neki dan , stvarno sam kontao da je gotovo, uostalom naveo sam i izvor, koji je ocito bio presmijesan.

Amar Osim selektor BiH
Nece nama Dragovic doci dok ne ode neko iz odbrane kako rece Piero Ausilio:
http://www.fcinternews.it/news/ausilio- ... hia-120465" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcinternews.it/news/ausilio- ... hia-120465" onclick="window.open(this.href);return false;
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Ma ja,batali jednog balvana dovedi jos veceg. Kakav Nocerino crni..
Isla propada izgleda. Navodno se sad Montoyi ili Van der Wielu okrecemo. Da Bog da ijedan od navedenih dodje,al' eto..

Isla propada izgleda. Navodno se sad Montoyi ili Van der Wielu okrecemo. Da Bog da ijedan od navedenih dodje,al' eto..
Ma doci ce Isla.. samo nasi spustaju cijenu.. Istina je da kosta poprilicno ali i vrijedi svakog eura.
Kakav VDW i ostali bakraci...
Zatajilo sve za Nainggolana

Kakav VDW i ostali bakraci...
Zatajilo sve za Nainggolana

Silvestre ide, a vjerovatno se ceka sta ce biti sa Chivuom i kakva ce doci ponuda za Ranocchiu. Ako dodje bilo sta vise od nekih 15-ak miliona on ode sigurno. Mislim da je sve na Chivuu, ako povreda ne bude opasna, onda zabac ide 100%, a ako kacigas ne bude spreman(a molim Boga da ne bude), onda je Zabac siguran. Moramo imati zamjenu za svakog stopera, inace cemo opet biti kao i prosle sezone.
Ranocchia---Samuel---Juan Jesus
Campa---Andreolli---Dragovic
Al' odbrana je najmanji problem, jer nama treba desni bek i jos jedan vezni igrac, ovo ostalo je vecinom pokriveno...
Ranocchia---Samuel---Juan Jesus
Campa---Andreolli---Dragovic
Al' odbrana je najmanji problem, jer nama treba desni bek i jos jedan vezni igrac, ovo ostalo je vecinom pokriveno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.