Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 12 jul 2013, 14:50

iVar je napisao/la: ha ya, možeš ti :P tebi ni jedna neće reć' da si napaćen
zato što je musliman :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 12 jul 2013, 14:51

'Prvo pripadnici druge vjere da uniđu' :mrgreen:
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 12 jul 2013, 14:51

legenda reala je napisao/la:
iVar je napisao/la: ha ya, možeš ti :P tebi ni jedna neće reć' da si napaćen
zato što je musliman :mrgreen: :mrgreen:
Vjeruj da ima i toga, a fakat sam sit tog sranja. E ti nisi musliman, s tobom neću/Ti nisi katolik s tobom neću i tako ti fazoni. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ. Ogroman hejt.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 jul 2013, 14:54

BritishCore je napisao/la:'Prvo pripadnici druge vjere da uniđu' :mrgreen:
to je to :lol: :lol: :lol: najjaci vic na yt :lol: :lol: :lol:
iVar je napisao/la:
Vjeruj da ima i toga, a fakat sam sit tog sranja. E ti nisi musliman, s tobom neću/Ti nisi katolik s tobom neću i tako ti fazoni. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ. Ogroman hejt.
i meni se to desilo s jednom djevojkom iz Sa koja nije bila moje vjere ;)

svakakve stoke šljeglo u šeher Saraj'vo :cry: :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 12 jul 2013, 14:57

Bosniacum Lilium je napisao/la:
BritishCore je napisao/la:'Prvo pripadnici druge vjere da uniđu' :mrgreen:
to je to :lol: :lol: :lol: najjaci vic na yt :lol: :lol: :lol:
hahaahaaha 'minić je cent' :mrgreen: :mrgreen:
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 12 jul 2013, 14:58

iVar je napisao/la:
al' zar to nije jadno u neku ruku majke ti? eno vidio si našeg jarana T.O. lik ima curu katolkinju, ide kod nje na Božić, ona kod njega na Bajram, i traje im veza preko 3 godine.

Kad mi kažu "šta će familija reć' " ja bi se ranio odma. Jebote živiš čitav život za nečije mišljenje. Vala boli te taKi. Meni ako se svidi il' kakva Selma ili Marija ili Zorana, ja vala neću imat' nikakvih glupih ograničenja. Ja svoju sreću neću kvarit' radi tuđeg mišljenja.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 jul 2013, 14:59

iVar je napisao/la: Vjeruj da ima i toga, a fakat sam sit tog sranja. E ti nisi musliman, s tobom neću/Ti nisi katolik s tobom neću i tako ti fazoni. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ. Ogroman hejt.
Ti si kloc ;)

Ako iko ima prolaza kod svih vjera onda si to ti, imaš takva imena da nigdje ne može da omakne, samo dobro pamti kojoj si koje ime rekao :lol: :lol:

svakakve stoke šljeglo u šeher Saraj'vo :cry: :roll:
Zar u Sa ima drugih vjera osim tvoje :mrgreen: :mrgreen:
E sigurno ta nije :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 12 jul 2013, 15:02

iVar je napisao/la: Vjeruj da ima i toga, a fakat sam sit tog sranja. E ti nisi musliman, s tobom neću/Ti nisi katolik s tobom neću i tako ti fazoni. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ. Ogroman hejt.
Ti si kloc ;)

Ako iko ima prolaza kod svih vjera onda si to ti, imaš takva imena da nigdje ne može da omakne, samo dobro pamti kojoj si koje ime rekao :lol: :lol:
e j3bo ti to ako ja moram izvodit' karafeke. Jal' me prihvati kakav sam, jal' nemoj nikako :roll:
En' vidio si ona mala N.M. (ona što bi me učila) ona bi rado sa mnom, ali ne bi joj babo dao jer su oni vjerski okrenuti, a ja nisam musliman, to mi rekla na tabiji :twisted:

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 12 jul 2013, 15:04

Nisu to nikakva ograničenja, ni briga za tuđa mišljenja, jednostavno ženama je u islamu zabranjeno da budu u vezi i da se udaju za muškarce koji nisu muslimani. Eh sad, druga stvar je što nekima nije stalo do toga, ne poštuju ni ostale propise i obaveze, pa im je i to svejedno.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 jul 2013, 15:04

ma ajvar ono ti je rijedak slucaj. Ide i ona kod njega za bajram. Iako njena sira familija nije za tu vezu. Ima on srece sto su joj roditelji toleratni.

Pa Legendo nismo mi Teheran kako pojedini mediji zarko zele da pokazu ;)

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 12 jul 2013, 15:08

https://www.youtube.com/watch?v=C5iQ08P ... ata_player

DE POGLEDAJTE AKO NISTE :mrgreen::mrgreen::?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 jul 2013, 15:09

iVar je napisao/la: e j3bo ti to ako ja moram izvodit' karafeke. Jal' me prihvati kakav sam, jal' nemoj nikako :roll:
En' vidio si ona mala N.M. (ona što bi me učila) ona bi rado sa mnom, ali ne bi joj babo dao jer su oni vjerski okrenuti, a ja nisam musliman, to mi rekla na tabiji :twisted:
Kako bolan nisi musliman :mrgreen: ti možeš biti šta hoćeš
Reci joj da sam ja musliman :P

A ne bi bilo problema u vama sigurno, ali kasnije kad bi se djeca rodila, oko imena, koju vjeru će uzeti, uključe se njeni roditelji hoće ovako,tvoji(npr) oni hoće kako njima odgovara i ode to u pm :P :P

Bosniacum Lilium je napisao/la: Pa Legendo nismo mi Teheran kako pojedini mediji zarko zele da pokazu ;)
Što to ti mene i Ivara ignorišeš, da ti neko nije šta pričo na nas :mrgreen: :mrgreen:

Ma niste Teheran, ali ta sigurno nije šljegla kako ti reče

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 jul 2013, 15:11

Trazim ljude da igraju sa mnom tenisa,ja placam i niko ne smije :D
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 12 jul 2013, 15:13

AgresivnoDjubre je napisao/la:Trazim ljude da igraju sa mnom tenisa,ja placam i niko ne smije :D
Hos da ti dovedem Dzumhura? :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 12 jul 2013, 15:14

Bosniacum Lilium je napisao/la:ma ajvar ono ti je rijedak slucaj. Ide i ona kod njega za bajram. Iako njena sira familija nije za tu vezu. Ima on srece sto su joj roditelji toleratni.

Pa Legendo nismo mi Teheran kako pojedini mediji zarko zele da pokazu ;)
Mjesto gdje se susreću kulture, religije ne može nikako biti "Teheran" 8-)

ABD da nađem ženu koja neće imat' ovakva ograničenja. Kako se zvao onaj efendija s foruma, jel henderson? Kaže hodža smije oženit' ženu druge vjere, a žena ne smije otići za muškarca druge vjere...C'mon
iVar je napisao/la: e j3bo ti to ako ja moram izvodit' karafeke. Jal' me prihvati kakav sam, jal' nemoj nikako :roll:
Kako bolan nisi musliman :mrgreen: ti možeš biti šta hoćeš
Reci joj da sam ja musliman :P

A ne bi bilo problema u vama sigurno, ali kasnije kad bi se djeca rodila, oko imena, koju vjeru će uzeti, uključe se njeni roditelji hoće ovako,tvoji(npr) oni hoće kako njima odgovara i ode to u pm :P :P
Hahahahaah mogu bit g. pasje :mrgreen:

Ma jarane nek se zovu djeca kako god, samo nek nisu neka staromodna imena tipa Sulejman i tako. Uostalom, ja bi djetetu dao slobodu izbora, učio ga svim vjerama kao na fazon "Kultura religije" pa šta ga privuče. Ja sam se odmako od katoličanstva jer me ne privlači ni ono niti bilo koja druga vjera zbog nekih dogmi.

Sreća, meni stara nije zadrta tako da nema problema oko veze, vjere, djece. Bitno je da se volimo i da uživamo

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 jul 2013, 15:20

ne ignorisem buraz, imam posla. Evo pred kucom prepakriam neke limuzine, moja avlija ti dodje nesto ko parking u Importaneu :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2013, 15:21

pride_of_merseyside je napisao/la:Nisu to nikakva ograničenja, ni briga za tuđa mišljenja, jednostavno ženama je u islamu zabranjeno da budu u vezi i da se udaju za muškarce koji nisu muslimani. Eh sad, druga stvar je što nekima nije stalo do toga, ne poštuju ni ostale propise i obaveze, pa im je i to svejedno.

8-)

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 12 jul 2013, 15:21

Neki ljudi ne kontaju neke stvari, ocito. Al' ae, valjda ce im doc' iz guz'ce u glavu, nekad. :roll:

Edit: Nedavno mi prica jaranica za njene komsije. Covjek je srbin, a zena musilmanka. Cim se posvadjaju on njoj psuje mater balijsku, kaze, odzvanja cijela mahala. :roll:
Zadnja izmjena: uschtipak, dana/u 12 jul 2013, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jul 2013, 15:21

Jeste citali o ovim vukovima? http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-nevesi ... /130711037" onclick="window.open(this.href);return false;

Kakvih sve manijaka ima majko mila.
"Nije vakcinisan, šta ću divlju životinju vakcinisat', a i ne da da se dira. Ne može mu se prići. Ja mu pružim štap, on grize štap. Kod mene je četiri mjeseca, a sad mu ni ja ne smijem prići. Zatvorio sam ga u boks iz kojeg ne može izaći ili prokopati put"
:roll:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 jul 2013, 15:21

Jes' velik problem ime kad se 2 vjere ispreplicu: Alen, Damir, Dino, Sven,Nino, Deni, Lana, Maja, Una, Dunja, Sara.
A što se tiče te vjere, ljudi iz mijesanih brakova uopšte ne sile svoju djecu nego im daju slobodu izbora tako dase proslavljaju i Bajrami i Bozici i sve.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.