Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 jul 2013, 15:22

Unofficialpage je napisao/la:
Hos da ti dovedem Dzumhura? :mrgreen:
Zao mi njega,daj drugog.

Ocekivao sam da ce @neutral prihvatiti,al ne smije. :mrgreen:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 12 jul 2013, 15:28

Marsal je napisao/la:Jes' velik problem ime kad se 2 vjere ispreplicu: Alen, Damir, Dino, Sven,Nino, Deni, Lana, Maja, Una, Dunja, Sara.
A što se tiče te vjere, ljudi iz mijesanih brakova uopšte ne sile svoju djecu nego im daju slobodu izbora tako dase proslavljaju i Bajrami i Bozici i sve.
Upravo drug, svi se busaju u neku multikulturalnost, a podijelili bi se u torove (za šta i jesu).
Eto ja sam iz miješanog braka (al' čuj mješani, to nametnuše ovi što se dijele, svakako da je miješani jer je muško i žensko) i slavio sam na obje strane k'o malac, pomag'o za bajrame nani, tetkama...oni meni za božiće dolazili (zdravi dio familije, ostala g. ne računam). Sve se može kad se hoće i kad ima poštovanja. ;)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 12 jul 2013, 15:29

ABD da nađem ženu koja neće imat' ovakva ograničenja. Kako se zvao onaj efendija s foruma, jel henderson? Kaže hodža smije oženit' ženu druge vjere, a žena ne smije otići za muškarca druge vjere...C'mon
Šta ima ja rekao da hodža smije oženiti ženu druge vjere a žena ne smije otići za muškarca druge vjere? Gdje sam ja to napisao? :? Ti si to amoxe pogrešno skontao.

Muhammed a.s. je imao ženu druge vjere zvala se Marija i to je dokaz da se smije ženiti drugom vjerom. No ima čitav jedan raspored kako i gdje se treba ženiti.
Čestite vjernice su za čestite muškarce i čestiti muškarci su za čestite vjernice. To je prvo pa sve onda ostalo. Brak sa drugom vjerom je dozvoljen onda kada je dozvoljen i alkohol i svinjetina tj. kada se nema izbora. Hvala Bogu danas pun svijet vjernika i vjernica pa burjum svako sebi bira.
Sve je uredu dok traje ljubav u mješovitim brakovima ali čim nestane ljubavi, odmah nastaju problemi. I djeca su veliki problem. Rodi se muško djete, hoćemo li ga sunetiti ili ne? Hoće li se zvati Muhammed, Daniel ili Dragan?
Što manje problema eliminisati prije braka, manje će ih biti u braku.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2013, 15:32

Katastrofalan sam u tenisu.

Čudni ste mi malo oko vjere. Islam je specifičan po tome, imate Kur'an i hadise, toga se drže muslimani i to je to. Ko oponaša jedan narod njemu i pripada, tako ide hadis, nisam ga ja izmišljao. Djevojka se ne može udati za čovjeka nemuslimana, dok muškarac može i to u slučaju da mu žena prihvati islam.

Pravila su tu da se poštuju, a ne kako kome dođe. Ako nekome smeta, šta mu mogu.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 jul 2013, 15:33

Neutral je napisao/la:Katastrofalan sam u tenisu.
A dobro,gdje nisi. :mrgreen:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 jul 2013, 15:35

Henderson kako ti riješi svoj problem???

Ma u tim mješovitim brakovima kao i u stvarnom životu muslimani su uvijek donji :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 12 jul 2013, 15:35

AgresivnoDjubre je napisao/la:
Hos da ti dovedem Dzumhura? :mrgreen:
Zao mi njega,daj drugog.

Ocekivao sam da ce @neutral prihvatiti,al ne smije. :mrgreen:
Pokusat cu ti dovest Federera ili ces ipak Basica? :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 jul 2013, 15:36

Pokusat cu ti dovest Federera ili ces ipak Basica? :mrgreen:
Dobro realno Federer je malo bolji od mene.Basic moze,tamam trening.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2013, 15:37

AgresivnoDjubre je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Katastrofalan sam u tenisu.
A dobro,gdje nisi. :mrgreen:

Evo i ja sam pitam. Sve i svašta sam trenirao no nigdje nisam prispio.

Jesi li počeo sa treniranjem borilačkog sporta što si namjeravao ? Kontam i ja poslije ramazana aBd krenuti opet sa tim. Osjećao sam se najbolje, valjda iz sebe izbacim sav bijes što se nakupi razmišljanjem o BiH :mrgreen:

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 12 jul 2013, 15:38

Evo šta mene živcira.
Na džumi hodža pričao o tome kako ne treba ovo ženskinje na dženazu u Potočarima da ide svakakvo, da treba pristojno da se obuče i to, i to govori ovim redom, nešto ovako je bilo 'ne mogu da shvatim da neke od njih dolaze u uskim pantalonama u kojim znamo sve šta ističu, i sa ogromnim dekolteima...'

pa mislim wtf. u dzamiji sam, a on mi priča o dekolteu i uskim pantalonama, htio ne htio mozak sam zamisli kako to izgleda i automatski gubim abdest. :roll: fuck logic
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 12 jul 2013, 15:38

Henderson je napisao/la:
ABD da nađem ženu koja neće imat' ovakva ograničenja. Kako se zvao onaj efendija s foruma, jel henderson? Kaže hodža smije oženit' ženu druge vjere, a žena ne smije otići za muškarca druge vjere...C'mon
Šta ima ja rekao da hodža smije oženiti ženu druge vjere a žena ne smije otići za muškarca druge vjere? Gdje sam ja to napisao? :? Ti si to amoxe pogrešno skontao.

Muhammed a.s. je imao ženu druge vjere zvala se Marija i to je dokaz da se smije ženiti drugom vjerom. No ima čitav jedan raspored kako i gdje se treba ženiti.
Čestite vjernice su za čestite muškarce i čestiti muškarci su za čestite vjernice. To je prvo pa sve onda ostalo. Brak sa drugom vjerom je dozvoljen onda kada je dozvoljen i alkohol i svinjetina tj. kada se nema izbora. Hvala Bogu danas pun svijet vjernika i vjernica pa burjum svako sebi bira.
Sve je uredu dok traje ljubav u mješovitim brakovima ali čim nestane ljubavi, odmah nastaju problemi. I djeca su veliki problem. Rodi se muško djete, hoćemo li ga sunetiti ili ne? Hoće li se zvati Muhammed, Daniel ili Dragan?
Što manje problema eliminisati prije braka, manje će ih biti u braku.
Prvo i osnovno, sunetim/obrezujem prvi zbog lične higijene, a drugo i zbog razvijanja :P Ima pun kufer "internacionalnih" imena, dao ih je Marsal. Ne mora biti striktno Abdul, Muhammed, Petar, Ivan, Franjo, Vasilije....
Sve se može kad se hoće vjeruj mi :)

Nisu @Legendo, znam jednu familiju, otac katolik, mama muslimanka, sinovi imaju internacionalna imena, pa je jedan u džamiji, drugi je ateista i opet nema problema, jer ovaj što ide u džamiju, kaže da svako bira svoj put. Ako mu je tako zapisano prilikom rođenja, tako će i biti
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 12 jul 2013, 15:39

legenda reala je napisao/la:Henderson kako ti riješi svoj problem???

Ma u tim mješovitim brakovima kao i u stvarnom životu muslimani su uvijek donji :lol: :lol:
Lijepo. Ange i ja i sad igramo pokera na fb, ponekad i šaha 1 na 1, svako sedam dana razmjenimo sliku i lajk, ali ništa ozbiljno. Friend zone.

Sad sam miran, imama jednu iz mog kraja i što bi rekli u narodu, volimo se. Ona meni dođe na teraviju ja njoj na iftar i tako ukrug.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 12 jul 2013, 15:40

ma ne gubi se abdest od tog nema šanse
Vođa zna.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 jul 2013, 15:41

Neutral je napisao/la:
Evo i ja sam pitam. Sve i svašta sam trenirao no nigdje nisam prispio.

Jesi li počeo sa treniranjem borilačkog sporta što si namjeravao ? Kontam i ja poslije ramazana aBd krenuti opet sa tim. Osjećao sam se najbolje, valjda iz sebe izbacim sav bijes što se nakupi razmišljanjem o BiH :mrgreen:
I ja sam isti kao ti.Svasta sam pokusao,al ozljede me zafrkavale.

Nisam,otisao sam 2 treninga,realno ispucan sam bio,s tim da niti jednom nisam nogom udario jer me bolila.Pa sam odustao.Ovaj momak mi je govorio da sam vjezbam na vreci mjesec dana,sa njima vjezbe radim i da ne idem u ring nego na vrecu.Nisam htio to,rekao sam kad se oporavim.Onda sam uzeo tenis po 2 termina dnevno i uplatim 1KM na atletskom da drcim,da dodjem sebi kako treba.I osjecam se odlicno.Ma to izbacis,al ja svoje izbacim na nekoj utakmici,pa mi se bas i ne sakuplja sve,doduse sad je pauza hahah Al dobar sport,samo steta uvijek su me ozljede zafrkavale.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 jul 2013, 15:42

Henderson je napisao/la:
Lijepo. Ange i ja i sad igramo pokera na fb, ponekad i šaha 1 na 1, svako sedam dana razmjenimo sliku i lajk, ali ništa ozbiljno. Friend zone.
:cry: :cry:
Sad sam miran, imama jednu iz mog kraja i što bi rekli u narodu, volimo se. Ona meni dođe na teraviju ja njoj na iftar i tako ukrug.
;)

Imal u Sochauxu čestitih cura, eto ja i Bosniacum bi se rado udali u dijasporu, prvo on ustvari pa će nas povući za sobom :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2013, 15:43

@Agresivni

Da, utakmice, najbolje mjesto za izbaciti sve iz sebe 8-)

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 12 jul 2013, 15:44

nedim1993 je napisao/la:ma ne gubi se abdest od tog nema šanse
Kako kad je meni prva asocijacija na dekolte, Lisa Ann i njene bujne,znamo šta već. :mrgreen:
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 jul 2013, 15:44

legenda reala je napisao/la:

Imal u Sochauxu čestitih cura, eto ja i Bosniacum bi se rado udali u dijasporu, prvo on ustvari pa će nas povući za sobom :mrgreen: :mrgreen:
istina :mrgreen: ssamo reci koliko treba iskesirat za zenu :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 12 jul 2013, 15:45

BritishCore je napisao/la:Evo šta mene živcira.
Na džumi hodža pričao o tome kako ne treba ovo ženskinje na dženazu u Potočarima da ide svakakvo, da treba pristojno da se obuče i to, i to govori ovim redom, nešto ovako je bilo 'ne mogu da shvatim da neke od njih dolaze u uskim pantalonama u kojim znamo sve šta ističu, i sa ogromnim dekolteima...'

pa mislim wtf. u dzamiji sam, a on mi priča o dekolteu i uskim pantalonama, htio ne htio mozak sam zamisli kako to izgleda i automatski gubim abdest. :roll: fuck logic
Ne mozes tako abdest izgubit, mora negdje hodza o tome govorit a to je najbolje u dzamiji. Tu bude najvise svijeta i barem ce nesto naucit. Hodza govori o tome sta ne treba da se radi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 12 jul 2013, 15:47

pa buraz ako zamislim sise i guzicu u uskim pantolamaa kako nisam izgubio abdest bgt???

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.