NK Zvijezda Gradačac

ludinjo22
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ludinjo22 » 10 jul 2013, 13:04

BiberBiber je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Prijateljske utakmice i jesu da se isprobaju neke taktičke zamisli trenera,novi igrači.....u sustini trazi se prvih jedanaest.Dosta je novih igrača,međusobno se ne poznaju.Pristigli igrači su uglavnom prosjek koji treba ukomponovati u cjelinu koja moze u najmanju ruku garantovati opstanak.I opet,kada se sve uhoda,bez sjajnog kreativca i jos jednog dobrog napadača tesko da mozemo nesto od navedenog očekivati.Zvijezdi treba mozak kojeg od odlaska Hamze nemamo.Brz kreativac je vise nego potreban.Pandza treba imati u najmanju ruku igrača u vrhu približnih kvaliteta kao on.Nazalost,Isanović to nije.Ako to ne uradimo gledadat ćemo Zvijezdu bez srede koja će kroz krila ili nabijanjima lopte prema vrhu pokusati uposliti Pandzu.Bićemo po stilu igre kao Travnik :( No,ne treba prejudicirat stvar.
juce su nam falili diatta,ordagic,snjima dvojicom bi bili dosta jaci samo treba uigravanja
Fali nama puno toga al jučer sam primijetio da je i ovaj trener ko i onaj Odović bez autoriteta čitvu utakmicu šuti pustio Dori da on skače i galami e jadni smo mi ako ovako se nastavi da mu drugi vode ekipu
koju si ti utakmicu gledo :roll: .

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 jul 2013, 15:09

Mirković i dalje nesiguran i u ono malo prilika od strane Rudara. :(

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 10 jul 2013, 18:28

vatreni je napisao/la:Mirković i dalje nesiguran i u ono malo prilika od strane Rudara. :(
Dobar je on doće u formu bolje da sad kiksa nego u prvenstvu

ZvijezdaSvetinja
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaSvetinja » 11 jul 2013, 13:15

poz za sve simpatizere i navijace NK Zvijezde iz Gradacca

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 jul 2013, 06:55

sutra protiv borca u derventi,a sledeca utakmica ili generalka bi trebala biti protiv slobode tz
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 12 jul 2013, 10:43

Ako se varam,neka me neko ispravi.
Informacija od jutrsos,Pandza,Buba povrijedjeni.
Pitanje je do pocetka sezone da li ce biti spremni.
Jos jednom,ako neko ima informaciju vise...

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 12 jul 2013, 12:00

dentist je napisao/la:Ako se varam,neka me neko ispravi.
Informacija od jutrsos,Pandza,Buba povrijedjeni.
Pitanje je do pocetka sezone da li ce biti spremni.
Jos jednom,ako neko ima informaciju vise...
Jeste, tačno je. Diatta je obnovio povredu mišića, Ordagić je povrijedio koljeno na utakmci protiv VIteza i biće na poštedi još 5-6 dana, a Pandža je lagano istegao ložu, mislim da nije ozbiljnija povreda i da će biti fit za par dana. Puno treninga i utakmica se odrazilo na momke.

ZvijezdaSvetinja
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaSvetinja » 12 jul 2013, 16:11

jos 15 dana do pocetka prvenstva da li se zna je li Zvijezda zavrsila svoj prelazni rok ili ce jos stici novih igraca trebao bi nam jos jedan napadac uz pandzu i hoce li brazilci potpisati

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 jul 2013, 17:48

citam da je uefa odobrila novac od oko 1 000 000 km nasem savezu,koji ce biti usmjeren za 13 klubova.medu tih 13 je i zvijezda.to bi trebala biti pomoc klubovima da poprave infrastrukturu.nadam se da ce nasi zavrsiti onaj treci pomocni red bi bio istruhnut ce nam trava :D

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 12 jul 2013, 19:22

Ne znam da li će dovesti neophodnog veznjaka.Činjenica da dobrog veznjaka tesko uloviti mozemo.Jaranović,o kome se spekulisalo da bi mogao u Zvijezdu.Slovio od boljih veznjaka Prve lige,bar tako pričaju o njemu.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 12 jul 2013, 19:41

vatreni je napisao/la:Ne znam da li će dovesti neophodnog veznjaka.Činjenica da dobrog veznjaka tesko uloviti mozemo.Jaranović,o kome se spekulisalo da bi mogao u Zvijezdu.Slovio od boljih veznjaka Prve lige,bar tako pričaju o njemu.
aaa neee ovo je zatislje pred buru doce jos dosta dobrih igraca, samo smo u skripcu sa vremenom treba to uigrat. Cast Jaranovicu al nije on kalibar za nas on je kostolomac :D . Mislim da je potrebniji napadac nego veznjak.

tombinjo
Kontakt:

Post Postao/la tombinjo » 12 jul 2013, 20:47

Stigla su nam 3 igraca među njima je i Adin Dzafic i Tomic iz Partizana.A za treceg ne znam

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 12 jul 2013, 21:37

tombinjo je napisao/la:Stigla su nam 3 igraca među njima je i Adin Dzafic i Tomic iz Partizana.A za treceg ne znam
može li ime tog tomića iz partizana

tombinjo
Kontakt:

Post Postao/la tombinjo » 12 jul 2013, 21:38

emir_dj je napisao/la:
tombinjo je napisao/la:Stigla su nam 3 igraca među njima je i Adin Dzafic i Tomic iz Partizana.A za treceg ne znam
Mislim Ivan al opet nisam siguran

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 12 jul 2013, 21:45

tombinjo je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:
Mislim Ivan al opet nisam siguran
ako neko zna nesto o tom igraču neka napiše... ja ne mogu skontati o kome se radi

ZvijezdaSvetinja
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaSvetinja » 12 jul 2013, 21:51

da i za mene potpuno nepoznat igrac naravno ako mu je to pravo ime i prezime znam da je tomic bio direktor partizana

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 12 jul 2013, 22:23

Ivan Tomić je sportski direktor Partizana kako ja znam, a ima Nemanja Tomić ali je on prošle sezone otišao negdje u Tursku

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 jul 2013, 22:31

adin dzafic sta reci,trziste je siromasno.ali ipak mislim da bi on mogao da nam bude pojacanje.gledao sam ga prosle sezone u dresu gradine,nije lose izgledao.tada je u dva-tri kola imao gol i asistenciju,i onda je uslijedila povreda.
mislim da je za ocekivati bar dva nova igraca sezona ce biti teska bolje se odma obezbjediti nego u drugom dijelu juriti opstanak
iako me cudi da je dzafic tu kada se zna da je husarin igrac

Nova sezona nova nafaka

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 12 jul 2013, 22:43

astra1922 je napisao/la:adin dzafic sta reci,trziste je siromasno.ali ipak mislim da bi on mogao da nam bude pojacanje.gledao sam ga prosle sezone u dresu gradine,nije lose izgledao.tada je u dva-tri kola imao gol i asistenciju,i onda je uslijedila povreda.
mislim da je za ocekivati bar dva nova igraca sezona ce biti teska bolje se odma obezbjediti nego u drugom dijelu juriti opstanak
Razišli su se Husarić i Džafić još zimus

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 jul 2013, 22:49

sony_91 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:adin dzafic sta reci,trziste je siromasno.ali ipak mislim da bi on mogao da nam bude pojacanje.gledao sam ga prosle sezone u dresu gradine,nije lose izgledao.tada je u dva-tri kola imao gol i asistenciju,i onda je uslijedila povreda.
Razišli su se Husarić i Džafić još zimus
:) ima onda logike

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.